Sander Schimmelpenninck houdt niet van condooms

Podcastgraaf Sander Schimmelpenninck vindt condooms verschrikkelijk. Hij heeft het misschien ooit een keer voor de grap gebruikt, maar verder niet. Dat laat hij weten in zijn schandaalpodcast.

Sander Schimmelpenninck Foto: BNNVARA, NPO

Een condoom is een elastisch hoesje, meestal van dun rubber, dat je tijdens de seks om de erecte penis heen doet. Ze zijn onder meer bedoeld om seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen.

Sander Schimmelpenninck en zijn sidekick Jaap Reesema moeten er echter niets van hebben, ook niet toen ze nog jong en vrijgezel waren. “Die condooms zien er ook niet mooi uit, hè? Dat zijn geen stylish dingen”, begint Jaap in de Zelfspodcast.

Jaap denkt dat fabrikanten de condoom een beetje moeten verhippen. “Zo’n mooi nektasje of heuptasje is leuk, dus ik dacht aan de Louis Vuidoom. Dat Louis Vuitton serieus mooie condooms gaat maken, dat het een soort statussymbool wordt. Dan ga je het meer gebruiken.”

‘Nooit en te nimmer’

Dan zegt Jaap tegen Sander: “Zou jij er eentje om leggen?”

Sander gruwelt al bij de gedachte. “Absoluut nooit en te nimmer.”

Jaap: “Heb jij überhaupt… Onze generatie gebruikt toch helemaal geen condooms, man? Doen ze dat nu nog? Haha. Nee, toch, even serieus?”

Sander: “Nee, maar echt serieus, deden wij dat, condoompies?”

Jaap: “Nee, natuurlijk niet, dat was toch verschrikkelijk?”

Sander: “Misschien ooit een keer om voor de grap te kijken hoe het is.”

Jaap: “Dat was toch echt vreselijk. Het paste bij ons natuurlijk ook niet. Het was niet in onze maat. Het was ook te duur. Nee, het werkt niet.”

Volgeladen vrouwen

De heren praten in hun schandaalpodcast wel vaker over pikante onderwerpen. Zo suggereerden ze laatst al dat de Amsterdamse hipsterwijk De Pijp vanwege de coronacrisis vol zit met ‘volgeladen vrouwen‘.

Sander: “Je moet gewoon aanbellen, al die verdiepinkjes zitten vol met volgeladen vrouwen en je hoeft er alleen maar tegenaan te lopen. Gewoon aanbellen. Ik denk dat de kans 50 procent is dat je neukt.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen