RTL zendt enorm non-interview met oud-vriendin Meilandjes uit

De ruzies die de Meilandjes hebben met iedereen die dichtbij de familie komt, zijn inmiddels zó uitgekauwd dat er niets nieuwswaardigs meer te melden valt. RTL Boulevard deed gisteren toch nog een poging en dat leidde tot het grootste non-interview van het jaar.

Caroline van Eeden Beeld: RTL

Verslaggever Aran Bade sprak voor het slotitem van de uitzending met Caroline van Eeden, de voormalig huisvriendin van de Meilandjes die na een bloederige vechtpartij met dochter Maxime Meiland uit Chateau Meiland vertrok. Martien heeft deze vechtpartij onthuld in zijn biografie en Aran probeerde nog wat dirt te halen bij Caroline, maar dat lukte niet.

Saai

Caroline gaf zúlke saaie antwoorden dat het interview eigenlijk niet uitzendbaar was, maar bij Boulevard besloten ze het toch maar op de nationale televisie te gooien.

Het uitgeschreven interview:

Ben je teleurgesteld dat het uiteindelijk toch zo gepubliceerd is?

“Nou, weet je, ieder moet doen waar hij zichzelf prettig bij voelt.”

Jij wilde met hem misschien weer een programma gaan maken. Sta je daar nog steeds zo in?

“Ehmm, ach, je weet nooit wat de toekomst kan brengen, toch? Positief in het leven staan en, joh, leef in het nu! Morgen is weer een andere dag.”

Je staat er nog steeds wel positief in dan.

“Nou, Martien is een fantastische man en ik wens iedereen het allerbeste, maar vooral mezelf.”

Bizar

Ging dus he-le-maal nergens over, om nog maar te zwijgen over de erbarmelijke Skype-verbinding. Zelfs de lokale omroep had de beelden nog weggegooid, maar zo niet RTL Boulevard. Redelijk bizar allemaal, maar uiteindelijk profiteert Martien Meiland er volgens zijn biograaf Jan Dijkgraaf nog het meest van.

Jan Dijkgraaf op Twitter: “Hé, wat leuk. Iets over Caroline uit mijn boek bij RTL Boulevard. Gelijk weer druk op hetboekvanmartien.nl. Waar de luxe editie bijna is uitverkocht!”

Het grootste non-interview van het jaar kunt u bekijken op de Boulevard-site.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen