Martien Meiland reageert onsportief op Loden Leeuw-nominatie

Martien Meiland heeft heel erg onsportief gereageerd op zijn Loden Leeuw-nominatie voor meest irritante BN’er in een reclame. Dat heeft Evert Santegoeds dinsdagavond gezegd in Shownieuws.

Martien Meiland en Evert Santegoeds Beeld: SBS 6

Het programma Radar van Antoinette Hertsenberg reikt elk jaar prijzen uit aan irritante tv-reclames én aan irritante BN’ers in tv-reclames. Martien Meiland is dit jaar een van de vijf genomineerden dankzij zijn reclame voor de Vriendenloterij. Shownieuws wilde gisteren een reactie halen bij Martien, maar daar wilde hij niet aan meewerken.

Onsportief

Een van de andere genomineerden, Andy van der Meijden, vond het wél leuk om Shownieuws te woord te staan. Hij kan wel lachen om de nominatie, al vindt hij dat Martien Meiland moet winnen. “Ja, die is echt irritant”, vertelde hij in de showrubriek van SBS 6. Met name de stem van de realityster vindt hij irritant.

Martien wilde dus géén reactie geven. Showkenner Evert Santegoeds: “Hij wil er niet op reageren vandaag. Dat doet Andy wat sportiever, moet ik zeggen. Hij zegt: ‘Nou, ik kan het me wel voorstellen dat ik genomineerd ben.’ Martien zegt: ‘We moeten het maar niet te veel aandacht geven.’”

Tino Martin vindt Martien irritant

Evert denkt dat Martien de prijs voor irritante BN’er gaat winnen. “Ik denk dat hij wel zou kunnen gaan winnen, terwijl het lang niet de eerste reclame is op dit moment, vind ik. Maar ik denk dat hij het heus wel zal winnen, gewoon omdat iedereen altijd op Martien stemt wat hij ook doet.”

Studiogast Tino Martin zou het terecht vinden, gaf hij aan. “Ja, die is echt irritant. Die aflevering van De Meilandjes ofzo kijk je ook maar één keer, weet je wel. Deze zie je tien keer op een avond voorbijkomen.”

Shownieuws kunt u bekijken op KIJK.nl.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen