Fred van Leer vanochtend bruut overvallen, tv-ster lichtgewond

Er blijft tv-persoonlijkheid Fred van Leer momenteel echt even helemaal niets bespaard. Na het uitlekken van zijn seksfilmpje en de droevige zelfmoordpoging die daarop volgde, is hij vandaag slachtoffer geworden van een overval.

Fred van Leer Foto: Instagram

Er werd om 7.45 uur aangebeld bij de woning van Fred van Leer in Rotterdam, waar twee mannen voor de deur stonden met een pakketje. Ze deden zich voor als medewerkers van PostNL. Fred werd bedreigd met een vuurwapen en heeft aan de worsteling die daarop volgde gekneusde ribben overgehouden, vertelt hij in een video op Instagram.

Fred duwt overvallers van trap

Fred van Leer vertelt zelf: “Ze hebben vanmorgen getracht mij te overvallen: twee jongens in PostNL-pakjes, met een pruik op en een heel lelijke. Ik ben bedreigd met een vuurwapen, dat klopt ook. Ik heb een heel hoge trap, maar ik heb geen klappen gekregen. Weet je wie wel klappen heeft gekregen? De gasten die beneden aan de trap lagen. Ik ga nu aangifte doen en het komt goed. Ik voel me sterk en ik voel me sterk door jullie.”

“Ik maak een filmpje omdat ik wil dat jullie mijn verhaal horen vanuit mij. Er staat dat Fred in het ziekenhuis ligt en klappen heeft gekregen: nee. Ik heb een gekneusde rib en dat doet inderdaad veel pijn. En door. Kijk goed als je je deur opendoet.”

Hij waarschuwt andere overvallers die het op hem gemunt hebben: “De trap is hoog, hè? Fijne dag.”

Fred verweerde zich

De overvallers zijn even bij Fred naar binnen geweest, maar hij liet zich volgens de media niet zonder slag of stoot beroven. Hij zou zich hebben verweerd en het lijkt erop dat de overvallers daardoor niets hebben kunnen stelen. “Het lijkt er niet op, maar dat moet nog onderzocht worden”, zegt een politiewoordvoerster tegen De Telegraaf.

Er waren twee daders betrokken bij de overval: een van hen is licht getint en heeft kort zwart haar, de ander droeg een zwarte pruik en had een petje op. “Door de politie is er in de buurt een vuurwapen gevonden wat door medewerkers van de Forensische Opsporing veilig is gesteld”, aldus De Telegraaf.

De verdachten zijn nog niet opgepakt. “De politie deed dinsdagochtend uitgebreid sporenonderzoek bij en rondom de woning. De jacht op de twee overvallers is in volle gang”, schrijft De Telegraaf.

‘Fred al eerder beroofd na seksdate’

Het tijdschrift Privé schreef onlangs dat Fred in het verleden ook al eens thuis beroofd is, maar toen na een seksdate. “Hij is ook al een keer in elkaar geslagen door verknipte personen en, net als Gordon, al eens slachtoffer geworden van een beroving in zijn eigen huis na een seksdate”, zei een ingewijde in het blad.

Op de avond dat zijn beruchte sekstape werd gemaakt, had Fred er ook veel slechter van af kunnen komen, aldus de bron. “Hoe wrang het ook klinkt, hij is er die nacht nóg goed vanaf gekomen. Voor hetzelfde geld was hij in elkaar geslagen, of erger…”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen