Giel Beelen verslaapt zich: radioshow al uur bezig

Giel Beelen heeft gisteren voor het eerst zijn nachtshow op NPO Radio 2 gemist, omdat hij zich verslapen had. De wekker ging niet af en hij schrok pas om 5.00 uur wakker, een uur na aanvang van zijn show. Dat was gisteren te horen in Giel, dat elke werkdag van 4.00 tot 6.00 uur op zender is. Aangezien Giel verstek liet gaan, werd zijn show overgenomen door Rick van Velthuysen, die radio maakt van 2.00 tot 4.00 uur. Het lukte de dj pas na vijven om Giel te bereiken; hij zat toen al in de auto.

Wat is er gebeurd? “Blijkbaar zat de telefoon niet in de lader, zo flauw en simpel is het. En ik ging ook bed laat naar mijn bed en was ik helemaal naar de klote; dat moet erbij komen.”

Zonder te douchen sprong Giel in de auto naar de radiostudio. “Ik schrik echt wakker tien minuten geleden. Hoe frustrerend is het dan dat je dan ook niet kan bellen?

Ik ben maar gewoon in de auto gestapt en hij springt net weer aan en ik hoor jullie. Dan denk ik: ongelofelijk, wat een gekut. Ik krijg nu heel veel appjes binnen.”

Uiteindelijk heeft Giel het laatste halfuur van zijn radioshow nog zelf kunnen presenteren.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen