Peter R. de Vries vindt Frank en Rogier kansloos stel

Peter R. de Vries vindt de manier waarop Frank Jansen en Rogier Smit hun huwelijkscrisis uitvechten in de media volstrekt smakeloos. Dat heeft hij gisteren gezegd in RTL Boulevard. De misdaadjournalist vindt zijn RTL-collega’s behoorlijk kansloos. Peter kon zijn mening over het stel gisteren niet langer voor zich houden. “Mag ik eens wat opmerken, jongens? Ik heb het al een paar keer voorbij zien komen en toen zat ik daar in de stoel en heb ik mijn mond maar gehouden.

Vervolgens bitchte hij: “Ik begrijp er werkelijk niets van dat twee mensen die een relatie met elkaar hebben dit op zo’n manier uitvechten in de roddelbladen.”

Het is ongekend, vindt Peter. “Elke keer interviews geven en bankafschriften doorspelen naar de media en elkaar afbranden en afzeiken. Ik snap daar werkelijk niets van.”

Boulevard-host Luuk Ikink vindt het allemaal ook wel een beetje apart. Hij wijst ook op de ongemakkelijke setting van Rooijakkers over de Vloer, waarin de twee te gast waren. “Het was een rare setting hè? De een aan de andere kant van Europa en de ander samen met Art bij RTL op de bank.

Ik ken deze twee mensen zelf niet persoonlijk, maar het zijn nu collega’s van ons, maar ik krijg toch wel het idee dat ze toch wel klaar zijn met elkaar. Dat ze het idee hebben van: we zijn al jarenlang een duo, maar inmiddels wel noodgedwongen.”

Foto: RTL, NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen