Akwasi-omroep heeft nog lang niet genoeg leden

De omroep Zwart van de rappende relschopper Akwasi heeft nog lang niet genoeg leden om aanspraak te kunnen maken op een plekje in het NPO-bestel. Na een maand zijn pas 17.000 van de benodigde 50.000 leden binnen. Dat heeft hij laten weten op Instagram. Akwasi hoopt dat dat het de komende maanden lukt om de laatste tienduizenden mensen te vinden. “Even een tussenstand na een maand; we hebben nog ruim 32.000 betalende leden nodig!“, laat hij weten via de socials.

De omroep heeft op Instagram al 50.000 volgers. “Inmiddels is Omroep Zwart op Instagram alleen al een grotere omroep dan BNNVARA 🤭💛. Dat is goed nieuws, maar helaas komen we met de vele volgers niet in het publieke bestel.

Akwasi roept die volgers daarom op om lid te worden. “Het is daarom SUPER BELANGRIJK dat je lid wordt en de mensen in je omgeving (zoals je familie en vrienden) zover krijgt om ook lid te worden.

Doe het, roept de rapper. “We hebben minder dan 5 minuten van je tijd nodig. Wacht niet te lang, stel dit niet uit. De tijd is nu!

De rapper deelde onlangs nog trots een tweet van een meisje, wier lidmaatschap van Zwart misschien wel leidt tot een gezinsconflict: “Pap en mams zijn over Akwasi en Omroep Zwart aan het shittalken niet wetende dat ik lid ben… who’s gonna tell them.

Word lid“, reageerde Akwasi.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen