Eva Jinek verhuist naar miljonairsdorp Abcoude

Eva Jinek kon lekker schuiven met haar filters op Funda toen ze begin dit jaar de overstap maakte van de NPO naar RTL. Waar ze bij de publieke omroep op een salarisplafond van 194.000 euro per jaar zat, pakt ze volgens Fons van Westerloo 1,2 miljoen euro per jaar bij RTL. De verhuiswagens zijn dan ook in aantocht; ze heeft een stulpje gekocht in het miljonairsdorp Abcoude, waar ze onder meer haar RTL-collega’s Arie Boomsma en Peter van der Vorst treft op de buurtbarbeque.

Waar Arie en Peter optrekjes kochten van respectievelijk 2,2 miljoen en 2,4 miljoen euro, doet Eva Jinek het met een twee-onder-een-kap van 1,5 miljoen euro nog bescheiden.

Eva gaat middenin het centrum van Abcoude wonen. Op de plek waar lange tijd een vestiging van de Rabobank zat, wordt het zeer luxueuze project Tussen Gein & Angstel gerealiseerd.

Deze bestaat uit twee villa’s direct aan de centrale straat en een twee-onder-een-kapper die min of meer in de achtertuin ligt, tegen het weiland aan.

Peter van der Vorst deelt op zijn Instagram regelmatig kiekjes van het weiland in Abcoude en Eva Jinek heeft straks hetzelfde uitzicht.

Het uitzicht op de grazende schapen en koeien biedt de nodige sereniteit in een doorgaans hectisch huishouden“, is te lezen op de website van het vastgoedproject.

Al met al heeft Eva met haar RTL-miljoenen dus een mooi stulpje voor haar gezin gekocht. Waar ze het nu nog moet doen met een appartement in de BN’er-enclave Amsterdam-Zuid, heeft ze straks 262m2 woonruimte tot haar beschikking op een kavel van maar liefst 440m2.

Nu maar hopen dat buurman Arie de komst van een windmolenpark in het weiland van Abcoude weet tegen te houden. Vergroening is leuk, maar niet in de achtertuin van BN’ers.

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen