Eva Jinek verhuist naar miljonairsdorp Abcoude

Geplaatst op zo 11 okt 2020 om 13:35

Eva Jinek kon lekker schuiven met haar filters op Funda toen ze begin dit jaar de overstap maakte van de NPO naar RTL. Waar ze bij de publieke omroep op een salarisplafond van 194.000 euro per jaar zat, pakt ze volgens Fons van Westerloo 1,2 miljoen euro per jaar bij RTL. De verhuiswagens zijn dan ook in aantocht; ze heeft een stulpje gekocht in het miljonairsdorp Abcoude, waar ze onder meer haar RTL-collega’s Arie Boomsma en Peter van der Vorst treft op de buurtbarbeque.

Waar Arie en Peter optrekjes kochten van respectievelijk 2,2 miljoen en 2,4 miljoen euro, doet Eva Jinek het met een twee-onder-een-kap van 1,5 miljoen euro nog bescheiden.

Eva gaat middenin het centrum van Abcoude wonen. Op de plek waar lange tijd een vestiging van de Rabobank zat, wordt het zeer luxueuze project Tussen Gein & Angstel gerealiseerd.

Deze bestaat uit twee villa’s direct aan de centrale straat en een twee-onder-een-kapper die min of meer in de achtertuin ligt, tegen het weiland aan.

Peter van der Vorst deelt op zijn Instagram regelmatig kiekjes van het weiland in Abcoude en Eva Jinek heeft straks hetzelfde uitzicht.

Het uitzicht op de grazende schapen en koeien biedt de nodige sereniteit in een doorgaans hectisch huishouden“, is te lezen op de website van het vastgoedproject.

Al met al heeft Eva met haar RTL-miljoenen dus een mooi stulpje voor haar gezin gekocht. Waar ze het nu nog moet doen met een appartement in de BN’er-enclave Amsterdam-Zuid, heeft ze straks 262m2 woonruimte tot haar beschikking op een kavel van maar liefst 440m2.

Nu maar hopen dat buurman Arie de komst van een windmolenpark in het weiland van Abcoude weet tegen te houden. Vergroening is leuk, maar niet in de achtertuin van BN’ers.

Foto: RTL
54 Reacties op “Eva Jinek verhuist naar miljonairsdorp Abcoude”


 1. Truusje Spetter-Kwa

  RTL kliek vorming dus. BRRRRR

  Allemaal de corona-app installeren en besmetten maar. GGD werk aan de winkel.

 2. Pettie Fart

  Stijl en klasse is niet te koop, dat blijkt wel weer, met je 2 onder 1 kappert voor anderhalf miljoen. Wat een armoe.

 3. Ron

  Dat Abcoude wordt zo het Blaricum van de ‘achtertuin’ van Amsterdam.

 4. Bep

  Leuk dorp.
  Dicht bij Amsterdam.
  Fijne fietsroutes.
  Goede keus van Eva.

 5. rob

  waar kwam deze scoop ook alweer vandaan? ha ha ha.
  dit appartement van eva gaat straks in de verkoop;
  https://www.bekendeburen.nl/dit-luxe-appartement-gaat-eva-jinek-inruilen-voor-haar-villa-in-abcoude

 6. Rastom

  Heel links wonen in een toevallig wit dorp.

 7. Karbonade

  Behalve vergroening vanwege het uitzicht op windmolens is er ook een verbruining vanwege het uitzicht op de Bijlmer..
  Afstand Abcoude Bijlmer is 1 km.
  Veel plezier.

 8. Paul Lamote

  Arie op de buurtbarbecue? Nou, dan ging ik niet.

 9. Henk

  Die van rtl zijn dan wel heel dom. Kan toch niet dat ze nu 10 keer zoveel verdient. Een paar ton meer dat wil ik nog wel geloven, maar een miljoen meer???? Terwijl je iedereen die een beetje kan presenteren, daar neer kunt zetten. Dat heeft op1 wel aan getoond. Het maakt de kijker niks uit en ook de gasten boeit het totaal niet. Wie het presenteert.

 10. H. Van der H. uit H.

  Zolang ze maar niet naast mij komt wonen,

 11. jaja

  Ze mag van mij langs me komen wonen, ben niet zo jaloers als
  Truusje Spetter- Kwa ook niet zo dom om iemand corona te gunnen
  slechte eigenschap afgunst!!

 12. МС stаgiаir

  Ja, ik ben weer wakker, mijn fans. Of eigenlijk niet. Anders had ik niet ‘buurtbarbeque’ geschreven.

 13. Truusje Spetter-Kwa

  jaja
  zo 11 okt 2020 om 15:06

  Kliekvorming besmetten elkaar. Wel lezen. Ik gun niemand iets.

 14. jippo

  Gewoon een mooie plek om te wonen. Heerlijk!

 15. Selma

  Truusje Spetter-Kwa, iedere dag de hele dag hier met 40 verschillende namen domme commentaartjes in slecht Nederlands posten.
  Get a life.

 16. Truusje Spetter-Kwa

  Selma
  zo 11 okt 2020 om 15:53

  Ook weer van de partij met je 100 namen.

 17. Brenda

  pas maar op want voor je het weet staan er windmolens voor je deur, toch Arie.

 18. Jos Thi

  Wat een domme opmerkingen weer van de Pro RTL kijkers.

 19. Deus

  Hoeveel belasting moet je daarvoor jaarlijks opzij leggen?

 20. Help

  Sinds wanneer is Abcoude een “miljonairsdorp”?

 21. Frank

  de jaloezie spat ervan.
  iedereen zou hetzelfde doen

 22. Dr. Bibber

  Nou èn? Good for her! Lekker tendentieus trutartikeltje. Niet iedereen hoeft zoals de gemiddelde Nederlander in Snot aan de huig of Schubbekutterveen te wonen toch? Niet iedereen heeft haar baan en verschijnt dagelijks op TV dus verschil moet er wezen.

 23. Hitler was een topper

  @Dr. Bibber
  Hou je SMOEL!

 24. Lariekoek

  Abcoude is een prettig dorpje om te wonen c.q. vertoeven. Het ligt tussen het AMC (Amsterdam Zuid-Oost) en Vinkeveen in. Het is niet ver van Café Restaurant Plashoeve, waar André Hazes senior, vroeger, nogal regelmatig te vinden was. In 1 van de café’s in Abcoude heb ik menig EK’s en WK’s voetbal gevolgd. Het is geen slechte keuze van Eva Jinek om in Abcoude te gaan wonen!

 25. Chelsey

  Een 4 jarig contract van 1.2 miljoen euro per jaar voor zo’n commercieel zeer slap late KRO/NCRV theekrans op rtL4? Het zeer succesvolle Late Night tijdslot van de NPO moest blijkbaar koste wat kost volledig om zeep worden geholpen. Peppi van der Vorst komt van een zéér koude kermis thuis! Late Night NPO Op1 wint op alle fronten! Die Mission rtL-Niederlande der Bertelsmann AG ist völlig gescheitert!

 26. Het Ware Woord

  Jinek had beter moeten weten. Het zou netjes zijn geweest als ze een vríjstaand huis had gekocht!! Haar arme buren zullen nu dus dagelijks ‘getrakteerd’ gaan worden op dat onverdrááglijk schelle, door merg en been gaand gekrijs van die tante…. Tegen dát volume is geen tussenmuur bestand!!

 27. Leo knots

  Links lullen rechts vullen, dat is Eva. Maar dat was al langer duidelijk

 28. Ome Cor

  @Chelsey
  Het is net als met slimme bankiers, consultants en advocaten; als wij onze talenten niet marktconform betalen, gaan ze weg uit Nederland voor een veel beter betalende baan in het buitenland en blijven wij zitten met de derde garnituur. Toch?

 29. Alib

  Ik van Syrie waar ik kan kopen tjokomelk!

 30. Viese Man

  Abcoude is de anus van Nederland.

 31. Allard Wunderink

  Nu nog barbecue correct schrijven.

 32. Discuswerper

  Wat een ontzettend jaloers en dom gezwets hier weer. IEDEREEN die hier zit af te geven op iemand die de keuze heeft gemaakt om meer te gaan verdienen zou EXACT hetzelfde doen in een vergelijkbare situatie.

  Helaas komt het merendeel hier niet verder dan een beetje de hele dag op internet rondhangen, wat porno kijken en bagger spuien op mediacourant. Get a life!

 33. Discuswerper

  Wat een ontzettend jaloers en dom gezwets hier weer. IEDEREEN die hier zit af te geven op iemand die de keuze heeft gemaakt om meer te gaan verdienen zou EXACT hetzelfde doen in een vergelijkbare situatie.

  Helaas komt het merendeel hier niet verder dan een beetje de hele dag op internet rondhangen, wat prOn kijken en bagger spuien op MC. Get a life!

 34. Dr. Bibber

  @hitler was een topper: what’s in a name… fijne avond, ongetwijfeld fantastisch mens!

 35. Dr. Bibber

  Niets mis mee toch? Ze heeft het geld dus waarom niet. Al die jaloerse reaguurders: eet een augurk voor nog meer zuur of zuig je accu leeg. Bye felicia! Byyyyye!

 36. Realist

  Media=virus
  Gelukkig al jaren geen tv abonnement meer. Betaal gelukkig dan ook niet meer indirect aan deze ‘presentatoren’ via de doorgiftevergoeding van de kabelbedrijven.

 37. Arie Schoenlepel

  Abcoude, Weesp. Van die dorpen waar je tot voor kort niet dood gevonden wilde worden. Toen kwam daar Arie B…. en dan is het cool….! 🤮

 38. Misutoria

  Ik zelf zou nooit De Lairessetraat inruilen voor zo’n twee onder één kap woning alleen omdat daar “toevallig” de baas woont.. Abcoude, alleen die naam al.. Maar ieder zo zijn of haar keuze.

 39. Marry Hens

  Het lijkt mij geen pretje om naast Eva te moeten wonen. Vaak laat thuis en dan maar wachten op die eindtune.

 40. Petty Fart

  Zijn er hier mannen die langs de kant van de snelweg of een park willen afspreken om k0ntje te bonken? Ik ben een man zonder enige vorm van stijl en klasse (type zwerver cq zeer zware alcoholist )

 41. critikast

  Een van mijn vrienden heefthaar een tijdje als buurvrouw gehad. Ik wens haar nieuwe buren en de straat waar ze gaat wonen in Abcoude nu al vast veel sterkte. Wat een vreselijk asociaal type is zij ! Verwaand, hautain, waakhondgedrag, politiebelster, onruststookster, een vreselijk dikke nek, zoals ze hier zeggen !

 42. Jezus

  Waarom woont zo’n type als Arie Boomsma, die de hele dag diversiteit preekt, niet in het multicultureel verrijkte Amsterdam waar nota bene zijn sportscholen zijn gevestigd? Wat moet zo iemand in een wit dorp gevuld met villa’s, hoge hekken en camerabewaking? Oh juist; ”do what I say, don’t do what I do.” neemt de heer Boomsma wel heel letterlijk.

 43. Harrie

  Wat een hoer

 44. Chinavirus

  Voorkomen is beter dan Chinezen!

 45. Ria

  Jezus heeft gelijk ze vluchten weg uit de steden .die worden ook onleefbaar .

 46. Smerig Zwijntje Geronimo

  Jellinek heeft wel vertrouwen in de toekomst ondanks de desastreuze cijfers.

 47. toxilogic

  Blijkbaar was er geen passend optrekje langs de Vecht, te vinden, ik vind de keuze nogal risicoloos en fantasieloos van Eva.

 48. Chelsey

  Gevallen vrouw Eva volgt vroom voorbeeld Arie B. op en koopt ook een stukje “Paradijs” op Aarde! Net zoals Domineeszoon Jezus 2.0 hoeft Madam Luxembourg zich voortaan niet meer zo druk te maken om het hiernamaals! Ze komt er immers net vandaan en heeft het voor een grote Wereldse zak geld afgekocht! Binnenkort dus in Theekrans Luxembourg late night Op4 gewoon controversieel itempje: Heilige boeken lezen op de WC?! Gezien de achtergrond van beide vromen zal met name het lezen van de Tenach en de Bijbel op de WC centraal gaan staan. Stilletjes wordt gedacht om daar uiteindelijk ook de Koran erbij te betrekken, echter is het daar helaas nog te vroeg voor. Matroosje Peppi van der Vorst mag zijn handjes dichtknijpen met zoveel Nederlands talent aan boord op Duits schip rtL-Nederland! Vielen Dank, Gott Bertelsmann, dass Sie dies in der niederländischen Medienlandschaft möglich gemacht haben!

 49. Dr. Bibber

  @chelsey suggereer je nou dat Eva net als Arie Boomsma een Christelijke achtergrond heeft? Halucinant stukje overigens overigens. Veel letters achter elkaar wil niet automatisch zeggen dat het goed geschreven is

 50. annoniemus

  @Chelsey , Letterbrei waar je van aan de schijt raakt !

 51. Jaap Aap

  @Chelsey: of je hebt je medicijn nog NIET op, of je hebt er te veel van op…

  Allemachtig, wat een gewauwel.

  Verder, lekker boeiend, arie is en blijft een kneus.

 52. 😷Paulus

  😷Eva 👩‍🦳heeft gelijk, meestal zijn dergelijke wijken goed beveiligd-en onderhouden . In de aso-wijken is het een en al bagger. Van een redelijk normaal leven is geen sprake.Wonen op enkele na alleen rioolfiguren.

 53. colette

  De geldwolf krijgt 1,5 miljoen voor een praatje iedere avond

 54. Wil van Bil

  Het zal mij worst wezen waar die blonde geldlellebel gaat wonen. Over een paar jaar is ze uitgekakt en kan ze terug naar een flatje drie hoog achter hahaha!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.