BN’ers in nood: Voice-ster Ali B verkoopt raps op maat

Net als de meeste andere BN’ers heeft The Voice of Holland-ster Ali B zijn inkomsten flink zien verdampen door de coronacrisis. Met wat creatieve oplossingen hoopt hij toch nog wat geld binnen te harken. Zo gaat de slissende rapper, bekend van uitspraken als ‘ik blijf homo’s gewoon flikker noemen’, nu op maat gemaakte raps verkopen. Een beetje zoals de C-sterren van ShoutOut die voor een paar tientjes een videoboodschap inspreken, maar dan in een rapvariant dus.

Ali B hoopt dat er wat fans rondlopen die hem de coronawinter door willen helpen met wat verzoekrapjes. “Hé lieve toppers, zoals jullie weten mogen we niet bij elkaar komen om een feestje te vieren, maar Ali Plan B.

Zoals rapper Akwasi mensen wil ‘verbinden’, wil Ali B de mensen ‘enthousiasmeren’. “Ik zit natuurlijk wel nog steeds gewoon in de blijmaakbusiness, ik zit nog steeds in de enthousiasmeringsbusiness en daarom heb ik besloten om iets nieuws te gaan doen.”

Wat heeft Ali te verkopen? “Ik kan voor jou en je bedrijf en je organisatie of je verjaardag op maat gemaakte raps maken. Een rap personalized speciaal voor jullie. Als je interesse hebt, je weet toch, check dan even voor meer info.”

Wat het allemaal precies moet kosten, is onduidelijk. De videoboodschap van Ali ziet u onderstaand:

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen