Na topscores Jinek: Discovery mikt op Famke Louise

De ster van Famke Louise zit flink in de lift dankzij haar coronagebrabbel in de talkshow van Eva Jinek. Nadat ze Jinek tot tweemaal toe recordcijfers bezorgde, wordt ze nu op het schild gehesen door Discovery. Dat is te lezen in een persbericht. Famke is het uithangbord van de nieuwe ‘original’ Fitness Diaries van Discovery’s videoplatform dplay, waarvan abonnementjes voor 3,99 euro per maand over de toonbank gaan. Naast Famke werkt ook Fajah Lourens mee aan deze serie.

Fitness Diaries volgt het leven van ‘vijf fitgirls die stuk voor stuk volledig gefocust zijn op sport’. Famke kenden we tot nu toe niet als fitgirl. “Dat klopt ook, want voor corona sportte zij niet of nauwelijks“, geeft Discovery toe.

Zelf laat Famke weten dat ze een fitgirl met gezonde tegenzin is: “Ik denk dat mijn ‘struggles’ heel herkenbaar zijn voor veel meiden: ook ik heb regelmatig geen zin om te gaan of haal een hamburger terwijl ik vijf minuten later met mijn personal trainer heb afgesproken!

Fitness Diaries is vanaf vrijdag 23 oktober exclusief te zien op Dplay. Tot en met vrijdag 5 maart is er wekelijks een nieuwe aflevering beschikbaar.

Foto: Discovery

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen