Nóg een platform voor videoboodschappen BN’ers

Geplaatst op di 30 jun 2020 om 10:30

Bekende Nederlanders gooien zichzelf massaal in de uitverkoop op internet: hun fans kunnen nu persoonlijke videoboodschappen kopen voor een euro of vijftig. Eerst had je ShoutOut, dat in het nieuws kwam omdat Bridget Maasland daar voor één dag schnabbelde, en nu is er nóg een platform waar je ‘videoboodschappen van je helden’ kunt bestellen: Brokko. De grootste ster op Brokko is Jim Bakkum, die benadrukt dat al het geld wat hij ermee verdient naar het goede doel gaat.

Jim, van wie een videoboodschap 75 euro kost, zegt: “Kreeg van meerdere kanten vragen of ik me wilde verbinden aan een platform waarbij mensen videoboodschappen kunnen kopen van bekende personen. Heb respect voor een ieder die dit doet hoor en snap het ook, maar ik vind persoonlijk dat je video’s moet maken vanuit je hart en niet voor geld.”

Toch gaat hij nu overstag. “Het platform Brokko kwam met het idee om mijn gehele opbrengt te schenken aan Team Jayme, voor Jayme’s reis naar de behandeling in het buitenland. Alles gaat naar het goede doel! Dus mocht je nou een persoonlijke videoboodschap van mij willen, swipe up!

Waar Jim exclusief op Brokko staat, zijn er ook BN’ers die op beide platformen staan: Bobbi Eden kost bij beide websites 65 euro. Veruit de bekendste artiesten staan bij ShoutOut, waaronder Adje (50 euro), Ferry Doedens (50 euro) en Barbie (25 euro).

Vrijwel alle deelnemende BN’ers zijn van de C-, D- en E-categorie.

Lees ook:
Bridget Maasland gooit zichzelf in uitverkoop: 50 euro (28 mei)
Bridget Maasland stopt na één dag met bijbaantje (29 mei)
Robert ten Brink vindt Bridget-schnabbel ‘treurig’ (4 juni)

Foto: RTL
16 Reacties op “Nóg een platform voor videoboodschappen BN’ers”


 1. Iemand

  Stop aub die videoboodschappen! Hebben mensen geen ene kak aan.

 2. Ruud

  BN’ers hebben medelijden met BN’ers.

  Wat een klagers.

 3. Albert Verhinderd

  Goeie naam, Brokko. Voor hondenbrokken dan…

 4. pieter

  Waarom zou je je in hemelsnaam commiteren aan een al dan niet bekende Nederlander???

 5. Misutoria

  Naar het goede doel gaat…
  Die directeuren en directrices lachen zich kapot in hun flinke villa’s!
  Recent nog een onderzoek naar goede doelen geweest, alle eigenaren wonen in extreem dure huizen.

 6. Teuntje

  Wat zijn het toch zielige mensen de BNNERS

 7. Jaap

  Ik wordt doorziek van al die BNérs die zo graag aandacht willen. Ga toch werken.

 8. Sookie Stackhouse

  Wat een stelletje paupers

 9. Frits

  Als je ze alles kan laten zeggen wat je wilt vind ik het best interessant

 10. critikast

  Ah, Jim komt ook om de hoek. En deze graaier wil ons doen geloven dat alle verdiende centjes naar goede doelen gaat? Jimmie, je weet zelf wel beter ! Hypocriet jongetje !

 11. michiel

  Hoe origineel. In de VS heb je al tijden Cameo

 12. Albert Heijn Marketingafdeling

  Over boodschappen gesproken: binnenkort beginnen ze weer, de Woke Weken bij Albert Heijn! Gedurende deze periode zullen er geen witte scharreleieren, blanke vla, witte chocola en witte bolletjes verkocht worden. De witte puntjes blijven nog wel verkrijgbaar maar zullen in de winkel liggen als ‘deugpuntjes’.
  Op alle verpakkingen van het wasmiddelenmerk Witte Reus plakken wij stickers met het opschrift Zwarte Dwerg. Aan AH Vloeibaar Wasmiddel Wit wordt een kleurstof toegevoegd waarmee uw lakens zo zwart als roet uit de wasmachine zullen komen – een prachtig en gratuit gebaar speciaal tijdens onze Woke Weken!
  De marketingafdeling zal nog enkele andere aanpassingen verrichten zodat iedereen tijdens de Woke Weken aanstootloos kan winkelen. Voor de gelegenheid zullen onze winkels omgedoopt worden in Albert Woke. Wij zien u graag tegemoet!

 13. Johan de Witmang

  12 Deugpunten voor Jimmeh! Er is een naam voor de aandoening die hij heeft: Narcisme.

 14. Mark

  Die laatste zin doet het ‘m weer. Zijn er wel bn’ers categorie D en E? En kan het nóg lager?

 15. Donald Dumb

  Jim Bakt er niks van. Maar toch nog altijd zeuren om aandacht…

 16. Lilly Labiamus

  Jim moet gewoon lekker zijn met zijn heerlijke pijpbek. Talent heeft ie verder niet met zijn monotone stem.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.