Nóg een platform voor videoboodschappen BN’ers

Bekende Nederlanders gooien zichzelf massaal in de uitverkoop op internet: hun fans kunnen nu persoonlijke videoboodschappen kopen voor een euro of vijftig. Eerst had je ShoutOut, dat in het nieuws kwam omdat Bridget Maasland daar voor één dag schnabbelde, en nu is er nóg een platform waar je ‘videoboodschappen van je helden’ kunt bestellen: Brokko. De grootste ster op Brokko is Jim Bakkum, die benadrukt dat al het geld wat hij ermee verdient naar het goede doel gaat.

Jim, van wie een videoboodschap 75 euro kost, zegt: “Kreeg van meerdere kanten vragen of ik me wilde verbinden aan een platform waarbij mensen videoboodschappen kunnen kopen van bekende personen. Heb respect voor een ieder die dit doet hoor en snap het ook, maar ik vind persoonlijk dat je video’s moet maken vanuit je hart en niet voor geld.”

Toch gaat hij nu overstag. “Het platform Brokko kwam met het idee om mijn gehele opbrengt te schenken aan Team Jayme, voor Jayme’s reis naar de behandeling in het buitenland. Alles gaat naar het goede doel! Dus mocht je nou een persoonlijke videoboodschap van mij willen, swipe up!

Waar Jim exclusief op Brokko staat, zijn er ook BN’ers die op beide platformen staan: Bobbi Eden kost bij beide websites 65 euro. Veruit de bekendste artiesten staan bij ShoutOut, waaronder Adje (50 euro), Ferry Doedens (50 euro) en Barbie (25 euro).

Vrijwel alle deelnemende BN’ers zijn van de C-, D- en E-categorie.

Lees ook:
Bridget Maasland gooit zichzelf in uitverkoop: 50 euro (28 mei)
Bridget Maasland stopt na één dag met bijbaantje (29 mei)
Robert ten Brink vindt Bridget-schnabbel ‘treurig’ (4 juni)

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen