SBS 6 komt met Kinderen Kopen Een Huis

SBS 6 komt met een variant op de tv-klassieker TV Makelaar waarin kinderen een centrale rol spelen. De werktitel van het programma is Kinderen Kopen Een Huis. Dat heeft de tv-zender laten weten. Tv-producent Skyhigh TV is momenteel hard op zoek naar kandidaten. “Willen jullie verhuizen, maar levert dit veel strijd op met je nog thuiswonende kinderen? In een nieuw groot tv-programma gaan de kinderen met een makelaar en de presentator op huizenjacht“, zo luidt de oproep.

De kinderen krijgen daardoor de regie over het proces. “Daardoor gaan ze de lol inzien van een eventuele verhuizing“, denken de makers.

Voor de kinderen is er een mooie hoofdprijs. “Lukt het jouw kinderen om het perfecte huis te vinden voor jullie gezin? Dan worden de kinderen beloond met hun droomslaapkamers!

Skyhigh TV produceert vooral veel programma’s voor de NPO, zoals De Slimste Mens, Het Familiediner en Waar Doen Ze Het Van.

Eerdere producties voor Talpa waren de Net5-titels Plastisch Fantastisch, Hotel Rules en het misbruikprogramma van Olcay Gulsen.

Het programma zal waarschijnlijk in 2021 op de buis verschijnen.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen