Bijzonder: Wendy van Dijk had voorspellende dromen

Wendy van Dijk was vroeger een soort Jomanda. Ze had dromen die vervolgens ook echt uitkwamen. Dat vertelde de SBS 6-presentatrice zondagavond in Shownieuws. Anno 2020 werkt de glazen bol van Wendy helaas niet meer, anders had dat best leuke televisie kunnen opleveren. Wel is ze nog steeds spiritueel. “Spiritualiteit is iets wat ik eigenlijk al mijn hele leven met me meedraag. Ik had vroeger bijvoorbeeld heel veel voorspellende dromen“, legt de televisiester uit.

Wat is er met die dromen gebeurd? “Het moment dat ik kinderen kreeg, verdwenen die voorspellende dromen. Ik dacht: wat is dit dan weer voor boodschap?

Helaas kreeg Wendy geen antwoord, dus heeft ze er zelf maar invulling aan gegeven. “Volgens mij was het een soort van teken dat je alle wijsheid nu moet doorgeven aan je kind, alle wijze lessen die je zelf geleerd hebt. Ik blijf dat heel boeiend vinden. Ik dacht ineens: ik keer altijd terug weer naar spiritualiteit, ook dat je toch uiteindelijk het geluk in en bij jezelf moet zoeken en vinden.”

Hoe doet Wendy dat? “Tijd voor jezelf inruimen, rust, sporten, soms meditatie, yoga, lezen. Elke keer weer proberen om je af te sluiten voor de hele drukke buitenwereld en weer even terug te keren naar jezelf.”

Niet heel zweverig ofzo, maar juist proberen om dat onderdeel van mijn dagelijkse leven te laten zijn, want dat heeft altijd wel gewerkt.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen