Arie Boomsma vindt uitspraken Fidan Ekiz ongepast

Geplaatst op di 30 jun 2020 om 8:30

Arie Boomsma vond het ‘moeilijk om te zien’ dat Fidan Ekiz zondagavond in Op1 haar eigen mening gaf over zijn twijfelachtige rol in de Veronica Inside-rel. Dat zegt de sportschoolhouder in een nieuwsvideo op NU.nl. Arie ligt onder vuur vanwege zijn actie om VI geboycot te krijgen. Fidan verweet hem onomwonden ‘NSB-gedrag‘ en dat heeft haar niet alleen vol complimenten opgeleverd, maar ook veel kritiek. Niet geheel onverwacht sluit Arie zich aan bij het kamp dat kritisch is over Fidan.

Arie: “Het is wel heel erg jammer natuurlijk dat iemand als journalist in een officieel programma dingen overneemt van opiniemakers zonder de feiten. Dat vind ik moeilijk om te zien.”

NU.nl-journaliste Lara Zevenberg: “Ja, dat kan ik me voorstellen.

Arie: “Wat vervelend is soms is dat het dan lijkt alsof ik adverteerders zou gaan bellen. Dat heb ik natuurlijk allemaal niet gedaan.”

Lara: “Ja, want zo werd het wel een beetje gepresenteerd op een gegeven moment alsof jij dat gedaan had. Wat jij hebt gedaan is iets op Instagram zetten.”

Arie B

Arie: “Ja, het enige dat ik gedaan heb is vragen: ‘Moet je je als adverteerder of als kijker of als zender niet afvragen of je een podium voor discriminatie van minderheden wil zijn?’ Dat is een hele relevante vraag, maar het is een vraag. Daar gaat het over. Die heb ik nu gesteld en dan is het ook klaar. Elke keer dat iemand er dan iets over roept, dan zou je daar weer op kunnen reageren en dan blijf je maar doorgaan. Weet je wat het is met polemiek? Op het moment dat er gezichten aan gehangen worden, wordt het een persoonlijke strijd. Dat zag je ook in dat item in Op1.”

Lara: “Ja, jij werd Arie B.”

Arie: “Ja, ook, maar even los van mij: het ging heel erg over: hoe is het gegaan in het programma en hoe is het tot stand gekomen? Het gaat niet meer over de vraag waar het om zou moeten gaan, namelijk: je mag alles zeggen wat je wil in dit land, maar waarom zou je dat willen? En hoe moeten we omgaan met discriminatie en racisme?

Lara: “Ja, en willen we daar een podium aan bieden...”

Arie: “Ja, wil je daar een podium bieden. Waar ligt de verantwoordelijkheid? Dat zijn de relevante vragen.”

Lara: “Ja.”

Arie blijft zich uitspreken

Arie: “En: hoe zit het met discriminatie en racisme in ons land? Ik voel me dan verantwoordelijk om op te staan, want als mensen niet opstaan tegen racisme, dan gebeurt er nooit iets en verandert er ook niets. Iedereen die dat voelt móet ook gewoon opstaan en moet er iets van zeggen en moet vooral vragen blijven stellen. Dat is héél belangrijk.”

Lara: “Ja, dus niet per se wijzen, maar meer gewoon…”

Arie: “Ja, de dingen die dan ontstaan… Van mij mag dat programma altijd op tv blijven en van mij mag je alles zeggen wat je wil, maar je moet je afvragen waaróm je dingen zegt en wat het ontketent en waar je eigen verantwoordelijkheid ligt. Daar achter zit wel een relevant gesprek, van: wie maakt zo’n podium mogelijk? Dat is natuurlijk wel allemaal heel belangrijk om je daarmee bezig te houden, maar ja: het is nu wat het is en ik hoop dat het weer iets teweeg brengt.”

Lees ook:
Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’ (18 juni)
VI voor eerst zonder reclames na actie Arie Boomsma (22 juni)
Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’ (23 juni)
Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’ (24 juni)
Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’ (24 juni)
Youp van ’t Hek: ‘Jezus Christus wat deugt onze Arie’ (vrijdag)
Halina Reijn: ‘Youp is een fossiel, een verwarde opa’ (zondag)
Patty Brard lacht om afslachting Arie Boomsma (zondag)
Arie Boomsma vindt zichzelf geen NSB’er (zondag)
‘Karma: Arie Boomsma krijgt boemerang keihard terug’ (zondag)
Fidan Ekiz gaat helemaal los in Op1: ‘Arie is NSB’er’ (maandag)

Foto: NPO, RTL
118 Reacties op “Arie Boomsma vindt uitspraken Fidan Ekiz ongepast”


 1. Boris

  Ja.

 2. Marlies van W.

  Arie Boomsma is een enge landverrader
  Zo zie ik het.
  En ik denk dat Arie de komende jaren niks van zich moet laten horen want volgens mij is hij een stuk te ver gegaan.

  Arie is af.

 3. Gerard Cocks

  En dat Lara-meisje van NU.nl noemt zichzelf journalist? Volgens mij zat ze te soppen op haar kruk toen te de kasthomofiele Jezus-zoon kritiekloos mocht interviewen.

 4. Henry

  Arie vindt zichzelf alleen belangrijk

 5. Henry

  Hij heeft toch niets gezien. Hij slaapt om 9 uur.

 6. Mopsie

  Wat een walgelijk interview. Zaten ze bij elkaar op schoot ofzo?
  Dat nu.nl wordt ook steeds meer extreem links. Waar zijn de nieuwssites die het nieuws onafhankelijk brengen zodat je zelf een mening kan vormen?

 7. Karel

  Vroeger gingen mannen hard werken, hout hakken, de mijnen in… nu: janken als een bitch. de mannelijke Karen
  Tering wat een overgevoelig mietje is het. Janken Janken Janken met z’n Tere hartje…als het oorlog zou zijn……………..

 8. Eveline

  Ik ga weer op zoek naar mijn teiltje …..

 9. Willie

  Arie ga wat doen dan lopen zeiken. Je bent een verrader en je houdt er NSB manieren op na. Je bent gewoon een miezerige rancuneus mannetje.

 10. Curryworst

  Zowel Arie B. als Wilfred G. wringen zich in allerlei bochten om het grondwetsartikel inzake de vrijheid van meningsuiting en zouden dit het liefst willen beperken. Omdat er wel eens iemand zich gekwetst zou kunnen gaan voelen zo af en toe.

  Slampampers.

 11. Ruud

  De uitspraken van oa NSB van rat Gijpje naar Genee is ook ongepast.

  Toch vreemd. Niemand valt over Gijpje maar iedereen wel over Fidan Ekiz

  Boomsma moet niet zo klagen.

 12. renee

  Je kan lullen als brugman maar je hebt iedereen met de k loten voor het blok gezet en probeert het nu te bagatelliseren.

 13. Arie

  Is toch gewoon een helder verhaal.
  Maar lekker Arie uitschelden. Want dan hoef je het niet over racisme te hebben.

 14. 💭 (wordt straks verwijderd)

  Moet je je om te sporten nog wel aanmelden bij de de sportschool van Arie B.?

 15. Jan

  Wat een natte tosti is die Arie toch ook. Hij wist precies, maar dan ook precies waar hij mee bezig was vorige week. Het was eenvoudigweg een verkapte oproep tot boycot van de vleesgeworden goedheid zelve. Nu zijn handen aftrekken van al die belletjes en bedreigingen die blijkbaar zijn binnengekomen bij die sponsoren is ontzettend laf. Arie durft niet eens voor zijn eigen actie te staan. Hij is niets meer dan een farizeeër.

 16. Zalmneusje

  “Je moet alles kunnen zeggen, maar….”
  Met die uitspraak heb je je al volledig gediskwalificeerd. Wie ben jij dan om anderen de maat te nemen? En dan ook nog eens met leugens over VI als ‘racistisch programma’. Echt godsgeklaagd.

 17. M.

  Team Fidan en Johan, voorvechters voor het vrije woord en de vrije mening.

 18. Willie

  Ruud
  di 30 jun 2020 om 8:42

  Ieder zomaar racist noemen dat is ongepast. Trouwens in linkse kringen is noemen van Nazi en fascisten tegen mensen die niet met hun eens zijn normaal.
  NSB valt wel mee er zit het woord socialist in dan kan voor links nooit erg zijn.

 19. Blonde Dolly

  Fidan is een heldin en achterbakse Arie moet heel snel retour Marken en nooit meer van dat (schier) eiland afkomen want hij is een smerig farizeeër!

 20. Curryworst

  Zowel Arie B. als Wilfred G. hebben heel veel woorden nodig om hun rol zo klein mogelijk te maken. Ze wilden alleen maar bevragen of alles maar gezegd moet kunnen worden. Zeggen ze zelf.

  Als zelfs een Turks-Nederlandse presentatrice Arie B. NSB-gedrag verwijt en een directe collega van Wilfred G. laat weten dat hem de NSB-rol heel goed past dan is er toch wel iets meer aan de hand.

 21. Minder of Mirjam

  Wat een hypocriet is die Arie B toch ook. Huilie Huilie “Ik heb niet de adverteerders gebeld”. NEE DOMBO, niet letterlijk maar je hebt er toe opgeroepen! Net zoals dat Kwakwasie opriep tot geweld tegen Zwarte Piet en nu onderzocht wordt door het OM.

  Die anabolen hebben Arie echt zijn laatste hersencellen ontnomen.

 22. HansR

  Het verschil tussen Fidan en Lara is net als het verschil tussen Op1 en Beau bij de 1 wordt journalistiek bedreven en bij Beau is het een gezellig meelul theekransje

 23. Daantje

  Arie heeft gezegd dat kijkers van vi Tokkies zijn. Weg met Arie.

 24. Marco

  Rare Arie.
  Bij deze mijn sportschool abonnement van Vondelgym opgezegd en roep ieder op het zelfde te doen…..

 25. Michael

  Dan vraag ik me openlijk af of alle leden van Arie’s sportschool hun abonnement zouden moeten opzeggen. Iets openlijk afvragen mag toch?

 26. Dirk

  Arie is nog aan het redden wat er te redden valt, hoewel ook dit weer verkeerd uit gaat pakken voor hem.

 27. Willie

  Daantje
  di 30 jun 2020 om 9:02

  En rechtse extremisten

 28. Kneefel

  Kijkcijfers Narcist Arie Boomsma en nsb-er….trek jij je effe terug in je 2 miljoen stulpje en ga geld verdienen voor je hypotheek van 1.8 miljoen….en dan heb je ook nog twee andere huizen in Amsterdam…fijn christelijk mannetje…

 29. Pieterke

  We hadden een hekel aan NSB-ers, hebben dat en zullen dat altijd blijven houden.

 30. By the way

  Ach ja, Lara Zevenberg. Die dame die al vele jaren probeert het niveau van de schoolkrant te ontstijgen als wannabe showbiz journalist.

  https://www.mediacourant.nl/2018/07/pim-sedee-vindt-showrubriek-nu-nl-super-hypocriet/

 31. Ben

  “Een officieel programma” trekt Arie nou de NPO uit de kast als staatsomroep?

 32. StefanV

  De houding van Boomsma komt feitelijk niet op: als jullie jezelf niet censureren, doe ik het wel. “Je mag alles zeggen, maar je moet je afvragen of dat verstandig is” is eufemistisch taalgebruik. Feitelijk gewoon een oproep tot (zelf)censuur.

 33. Wendy's dealertje

  Had Arie zijn Arie in de natte grot van Lara hangen tijdens dit interview ofsow?

 34. darius

  Ik heb niets op met die zogenaamd fatsoenlijke boven ons gestelden BN’ers die menen dat zij zich moeten laten horen. Als je weet dat Amsterdam van alle Europese steden, in de oorlog de meeste joden weg liet voeren en dat die fijne Amsterdammers er naar keken en niet ingrepen, de politie en ambtenarij daar uiterst efficient pro-actief bij hielpen. De politie en ambtenarij werd na de oorlog niet werd gestraft en mochten op hun posten blijven.Het overgrote deel van de verraders en NSB’ers was afkomstig uit de welgestelden en inwoners uit het Gooi en Amsterdam. Niet uit de arbeidersklasse, De BN’ers van toen. Zij heulden mee of bleven passief, Zij hadden het meest te verliezen. (lees Roxane van Iperen) En daar moet ik toch steeds aan denken bij al die deugdberichten van onze Aries en co uit de Grachtengordel.

 35. Lil

  Een volwassen man met het petje achterstevoren. Is daar al niet het een en ander over gezegd? Categorie Molendijk. Aandachttrekkerij en aanstellerij.

 36. Helena

  Een narcist is een narcist alleen de aandacht voor hemzelve ,toch Ariebombarie.
  Ieder normaal mens houd zich nu even op de achtergrond maar teveel aandacht voor iemand anders laat de narcist zich weer horen .
  Dit zal nooit veranderen totdat hij gaat hemelen
  misschien kunnen we met elkaar afspreken hier niet meer
  Op te reageren dan krijgt hij het pas echt moeilijk,want daar kan een narcist echt niet tegen.

 37. Xxxx

  Arie B. leeft in een fantasie-wereld net als vele jongeren. Denken op hun manier de wereld te kunnen verbeteren. Nou Arie B. dat gaat niet gebeuren. Met je 46 jaar zou je beter moeten weten. Om dat doel te bereiken moet je iedereen zover zien te krijgen dat ze dezelfde kant op kijken. Maar in deze wereld zijn meningen verdeelt. De ene denkt zus de ander zo. Dat gaat echt niet lukken. Zo zijn er protestacties tegen “zinloos geweld”. Die helpen ook niks! Elke dag gebeurt het opnieuw. Nu is dat met discriminatie en racisme niet veel anders. Het begint al op de lagere school. Als Jantje stijver is dan Pietje met gym wordt hij buiten gesloten en wordt als laatste gekozen. Discriminatie en racisme is van alle tijden. Het beste is er in te berusten. Voor elk blank of zwart ras geldt: zoek mensen uit in je leven die je niet discrimineren of racistisch bejegenen. Mensen die dat wel doen zijn niet je vrienden. Dat werkt beter dan zinloze en tijdverspillende protestacties en er het hele jaar over door blijven ZEIKEN. Geen handvol “vrienden” maar een land vol!

 38. Flauwe Kul

  Arie N.S. Boomsma reageert altijd op tv-programma’s waar hij niet naar kijkt.

  Tsja, zo’n iemand gaan we toch niet serieus nemen?

 39. Jaap Aap

  Wat een onsamenhangend gewauwel van deze NSB’er 2.0. ‘Vakkundig’ geïnterviewd door één of andere natte spons.

 40. Archie

  Boomsma heeft mijn favoriete tv-programma om zeep geholpen. Dat vergeef ik hem nooit. En dan kan hij nog zoveel woorden gebruiken, hij komt er niet mee weg.

 41. Xxxx

  Arie B. heeft niet alleen narcistische trekjes maar is een soort tweede Henk Binnendijk. Henk “wist” ook altijd hoe God het bedoelde met de mensen, want hij had met diezelfde God jarenlang in de klas gezeten, dacht ie. Arie is nog een groot kind. Die zich niet realiseert hoeveel boosheid en ellende hij veroorzaakt met zijn bemoeienissen. Misschien moeten de mensen de sportscholen van Arie eens gaan boycotten. Net als Genee eens flink door het stof laten gaan.

 42. Dominee Bonk

  Benoemt narcist Arie Boomstra zich zelf nu tot geweten van Nederland? Zijn we godzijdank af van zuurpruim Freek de Jonge, komt deze patiënt met z’n ongepaste verantwoordelijkheidsgevoel. Dit soort hoort in een zwaar beveiligde kliniek diep in een bos. Amen, god is er voor mij, en misschien ook wel voor U. Ik ga weer verder met bidden. Kusjes met de tong van uw domineetje.

 43. Xxxx

  Pieterke. In welke tijd leef jij? We bezigen hier “taalgebruik” als NSB-ers. We praten elkaar allemaal na. Sommigen hier gedragen zich hier echt als een kudde schapen. Wat de een roept zegt de ander ook. Zwarte Piet is door een debiel als racisme aangemerkt en hup het hele land roept hetzelfde. Wat is de mensheid toch dom en achterlijk! Als iemand de Rijn in springt springen we er dan ook allemaal in? Waar zijn we gvd mee bezig?

 44. Sjaak

  TEAM FIDAN. Wilfred wist niet waar hij het zoeken moest.

 45. Iemand

  Arie je bent een HELD.
  VS had allang moeten verdwijn van de buis laat alle die schreeuwende racisten maar d..d vallen incl Fidan en J.D

 46. Xxxx

  Ja IEMAND. Arie B. een held? Een HELD op sokken mag ik hopen.

 47. Heeringa

  Het kan niemand wat schelen wat jij vind Arie “de deuger” Boomsma

 48. ropart

  als a. boomsma alles mag zeggen mag ieder ander dat ook!, wat is hier zo moeilijk aan!

 49. Xavier

  Mooi voorbeeld van downplayen.

 50. Xxxx

  IEMAND. Ik zal je een voorspelling doen: RACISME en DISCRIMINATIE gaat NOOIT de wereld uit. Sterker nog door dit geouwehoer zal het alleen nog maar verder toenemen. Hoe meer je er over praat hoe meer mensen elkaar gaan wantrouwen. Dat is eerder het resultaat. Soms moet je dingen laten rusten of er in berusten. De perfecte wereld bestaat niet! Het is een illusie! Ben bijna 60 jaar en weet waar ik het over heb. Mensen verschillen teveel van elkaar. Zou ook de perfecte wereld willen zien maar het werkt niet!

 51. Roetveegpiet is racistisch

  Boomsma zegt: Het enige wat ik gedaan heb…..bla bla.
  Jenny Douwsma zei dat racistische, provocerende demonstranten moesten worden tegengehouden, zonder dat ze zei dat de snelweg moest worden geboycot. Kort daarna heeft ze de tekst van internet gehaald met de belofte van de politie dat er geen werk van maakt zou worden. Toch is ze vervolgd en veroordeeld.
  Racisten, net als Arie meten met twee maten. Hij verschuilt zich achter zijn zeer serieus bedoelde tekst, omdat hij het vragend stelt. Derksen stelt een als grap bedoelde vraag en wordt door hem afgebrand. Domme hypocriet.

 52. tafka mike

  Waarschijnlijk zijn Fidan Ekiz en haar 16 jaar oudere ex-man Weird Duk ingehuurd door het Kremlin om uitspraken te doen die zo controversieel mogelijk zijn en zoveel mogelijk destabiliseren.

  Ik neem die twee iig niet meer serieus en zie gewoon exponenten van het Kremlin. Als spion maakte ze ook een fout door Derken die haar aanviel begin deze maand neer te zetten als persoon waar je maar amper kritiek op kan hebben. Dat is wellicht wel een poloniumpje waardig.

 53. robert

  Arie B. is een gladde glijer die zo in het kamp van Krol, Baudet en Krol kan kruipen. Ook allemaal van die zogenaamde oprechte types. Niet te verteren zijn ze.

 54. Xxxx

  Bij VI werd een foto getoond met een Zwarte Piet uit Leeuwarden. Johan Derksen zegt: het zal Akwasi toch niet zijn? Gelijk staat de wereld in lichterlaaie. Zou hetzelfde gebeurt zijn als het een blanke geweest zou zijn? We zijn in Nederland volledig de weg kwijt. Elke scheet die verkeerd gelaten wordt daar wordt van een mug een olifant gemaakt. Sponsoren trekken zich terug. Waar zijn we mee bezig?

 55. Bep

  Akwassi, Sylvana, Arie maken Nederland racistisch.

  Ze zaaien,haat, onbegrip en wantrouwen.Het is de manier waarop wat veel agressie oproept bij de grote meerderheid.
  Geef dit soort mensen geen podium.Het zijn hypocrieten met een narcistisch karakter.

 56. WEST*

  ja en bij een foto van P d leeuw mag je zeker ook niet zeggen … Weet je zeker dat het de kerstman niet is?

  De mens is helemaal gek geworden en laat zich meeslepen door lieden die zo graag alles willen veranderen !

 57. Moslima

  Tegen iedereen, ga toch je leven leiden en laat al die mensen met rust.
  Al die boosheid allemaal, nergens voor modig

 58. Yvonne

  Die Lara komt ook lekker slim over he. Pittig gesprek haha. Hoop nooit meer van haar te horen.

 59. Xxxx

  Moslima. Helemaal gelijk!

 60. Xxxx

  We kunnen in dit land gewoon niks van elkaar verdragen. Als de meester Jantje een aai over zijn bol geeft wordt de leraar voor ontuchtige handelingen voor de rechter gesleept. We zijn zwaar ziek in ons hoofd. Zo kun je toch niet meer leuk met elkaar samen leven?

 61. DD

  Gristelijke moraalridder nsb-erArieBoosma heeft voor altijd afgedaan. nsb-erArieBoosma vindt het moeilijk om te zien…blablabla

  Ga uithuilen slappe handjeklapbegonia bij Halina, Claudia, Sander, hoofdpiet Erik met dat uitgestreken Gristelijke hypocriete oude nsb-er deuggezicht van je.

 62. X

  Nogmaals laat dat in de randstad. Heb er hier in Twente geen last van. Houden zo.

 63. Arie

  Arie Boomsma is het oliemannetje dat het vuurtje blijft opstoken maar zodra het vuurtje omslaat naar een brand roept-ie met de handen in de lucht: “Ik was het niet.”

 64. tafka mike

  @Xxxx

  “We kunnen in dit land gewoon niks van elkaar verdragen. Als de meester Jantje een aai over zijn bol geeft wordt de leraar voor ontuchtige handelingen voor de rechter gesleept. We zijn zwaar ziek in ons hoofd. Zo kun je toch niet meer leuk met elkaar samen leven?”

  Als mensen er plezier in gaan krijgen dat ze niet deugen en anderen op die term ook mee kunnen laten juichen is er inderdaad een ramp van spotters met satanische proporties gaande.

 65. Xxxx

  Ik had het met Johan Derksen een ander verhaal gevonden als hij gezegd zou hebben schiet alle zwarten dood. Moeten we in dit land nu op eieren lopen? Mag je geen grapjes meer maken over blank of zwart? Wat een heisa wordt er in Nederland gemaakt om niks! Als je jezelf elke dag maar in blijft prenten dat je racistisch bejegend wordt dan maak je het toch voor jezelf onnodig moeilijk. Gisteren een oud-collega ook pikzwart aan de lijn gehad. Toen bracht ik deze discussie ook op gang. Hij lachte er om. Hij zei: het zijn lui die de hele dag niks anders te doen hebben en het voor ons alleen maar moeilijker maken!

 66. Xxxx

  Tafka Mike. Als ieder mens, blank of zwart, gewoon elkaar in elkaars waarde lieten hebben we deze discussies niet jaar in jaar uit.

 67. Mike

  Ik vind de uitspraken van Arie Boomsma ongepast.

 68. Xxxx

  We maken het elkaar hier zo onnodig moeilijk. We leven in een samenleving die samen leven op deze manier onmogelijk maakt.

 69. tafka mike

  Xxxx

  ” Tafka Mike. Als ieder mens, blank of zwart, gewoon elkaar in elkaars waarde lieten hebben we deze discussies niet jaar in jaar uit.”

  Helemaal mee eens, maar dat gebeurd nu net niet en daarom krijg je dit!
  Je lijkt nu diegene die het aan kaak stellen te beschuldigen van het niet in waarde laten.

  Je oplossing voor dit probleem is dus gewoon ook al wordt je niet in je waarde gelaten, zolang je het niet aangeeft bestaat het ook niet. Wat een omgekeerde wereld.

 70. Teuntje

  De dweil Arie is er weerheb je niks anders te doen landverrader

 71. Volgens Arie Racist

  Fidan Ekiz verdiend een eigen Talkshow eerlijk onafhankelijk een mening delen en de person op de man confronteren met zijn of haar uitspraken. Ze heeft die loozer Genre eens flink op zijn nummer gezet wat. Velen denken over hem kwam goed naar voren en dat geld ook voor het kamp Arie of Ariel ?? sportman van het jaar de NSBer die nicht is en zelf nog niet uit de kast geklommen en gek is op spiegels .

 72. Fons

  Boomsma is mediageil, dat is wel duidelijk geworden.
  Eerst Derksen uitmaken voor racist en na de veelbesproken VI uitzending heeft hij zijn mening voor de bühne aangepast:
  Derksen is bij nader inzien geen racist.
  De heilige Boomsma lult nu dus uit zijn nekharen. Kop houden in de media want je hebt je punt al gemaakt !!!

 73. Don

  Die Lara Zevenberg gleed ook alle kanten op in dat interview. De volgende keer ff iemand sturen die niet glibberig in de grot wordt van de geïnterviewde, a.u.b.

 74. Fons

  En een presentatrice mag volgens de schijnheilige Boomsma haar mening niet geven ?
  Wat een onzin !
  Vrijheid van meningsuiting heet dat !!

 75. Yvonne

  @ Ruud 8:42, wie vallen er dan over Fidan? Over haar opmerking dat ze het grappig vond wat Derksen zei vele zelfbenoemde slachtoffers maar over de Arie opmerking hoor je niemand. Iedereen denkt er zo over. Pauw die Arie B zei vind hem duidelijk ook een kneus.

 76. Corry Jankbal

  Glennis Grace is net zo verwerpelijk en onverdraagzaam als Arie Boomsma, alleen durven weinig mensen daar iets van te zeggen omdat zij gekleurd is?
  Vreemd om dan alleen Arie de volle laag te geven (Al is dat volkomen terecht)

 77. Ger

  Glennis Grace liegt alles bij elkaar.

 78. Lariekoek

  Het was een stuiptrekking van Fidan om bij Johan Derksen in een goed blaadje te komen. Derksen heeft herhaaldelijk gezegd dat ze er niets van kon en Gijpie vulde aan: laat Pauw veelvuldig aan het woord, hij heeft er verstand van en zij, Fidan, niet.

 79. Volgens Arie Racist

  Helemaal mee eens Corry Jankbal

 80. Prekkie

  Wat een prutsinterview van klotesite nu.nl. Als bijna alle uitspraken die de journalist en Arie doen beginnen met ‘ja’, dan is er dus geen kritische vraag gesteld. Wel lef dat ze zo’n kritiekloos gedrocht op hun site durven te plaatsen.

 81. Ajoly

  Ja omdat Fidan zelf jaren lang onder de plak zat bij een Nsber. Maar ze durfde niet tegen hem en nu gescheiden zat al die dingen haar hoog en nu ontploft ze en projecteer het op een ander. Eigenlijk moet je haar zielig vinden.

 82. Thomas

  Dit interview toont de smiechterige huichelachtigheid van Boomsma eens te meer!!
  Wat een echte landverrader en NSB-er.
  Zoals in andere reacties te lezen, ja Akwasi, Sylvana, huilebalk Raymann en consorten zijn de racisme verergeraars. Hoor van steeds meer gekleurde medelanders dat ze kwaad zijn en deze gasten wel eens even ter verantwoording willen roepen. Iets openlijk afvragen mag toch?
  Ik heb het helemaal gehad met dit soort lieden! En kom tot een punt waarop ik weiger nog langer bij te dragen voor deze klaplopers! Hulde aan Fidan!
  En aan Mona Keijzer, die in een eerdere uitzending door jank jengelaar Tim onbeschoft in de rede werd gevallen.

 83. Dirk

  En ik vind die Boonsma een nagemaakt aandachtsvrager.

  De man die zgn. TV programma’s maakt die altijd floppen en handen vol geld kosten. Welke idiote TV programma maker huurt deze mislukte man toch telkens weer in ?
  Boosma hanteert elke manier om maar vooral in de publiciteit te komen, terwijl deze man qua intelligentie, niks in huis heeft. Waarom krijgt deze nitwit zoveel aandacht? ( OOK hier weer ?)

  Zijn “sportschooltje”zal volgend jaar ook niet meer bestaan. ’t lijkt nergens op. Hij hangt alleen maar naar geld.

 84. Thomas

  Nogmaals, hulde aan Fidan! En een verademing, eerder bij WNL, Adjiedj Bakas. Prachtig om deze man te horen.
  De enige mogelijkheid om ooit een constructief debat te kunnen voeren is door verstandige, volwassen argumentatie, wat je van mensen zoals bovengenoemde, Mona Keijzer, Pieter Omtzigt en meerderen die ik nu vergeet.
  Maar niet door jengelende huilie huilie onzin. Ik wil nog zien trouwens dat het Nederlands elftal uit principe sowieso niet naar Qatar gaat.

 85. Lariekoek

  @Thomas
  Lul niet zo slap! Jouw opa was NSB’er! Racisten kennen geen gekleurde medelanders! Tot nu toe heb je nog niets bijgedragen, want je bent zelf een klaploper!

 86. Jaap

  Ja Arie, Fidan gaf haar eigen mening en dat mag niet, dat mag jij alleen.

 87. snoezigkleinhertje

  In die smerige sportschooltjes van die Boomsma lopen alleen maar blanke mensen moeten die niet eens geboycot worden?

 88. Martini Blanco

  Complimenten voor Fidan! Wat en prachtvrouw. Arie is niet meer dan een gereformeerde inktlap die keihard geboycot moet worden. Zegt allen uw lidmaatschap op bij zijn sportschooltjes! Dank u.

 89. Momo

  Lol! Hij speelt nu wel lekker het slachtoffer. Nee, Arie, JIJ bent ongepast, net als die Akwasie.

 90. BAVARIA

  Achterbakse Arue moet zijn mond houden!

 91. Simon Dekker

  Lara Zevenberg is een meelopend zweefmutsje. En Arie wil dat journalisten alleen hun eigen mening laten doorschemeren als die, you know, ‘woke’ en correct is.

  Hypocriete zak stront.

 92. Donald Dumb

  Ik kon me helemaal vinden in de uitspraken van Fidan Ekiz.
  Een vrouw met andere achtergrond maar die zich niet laat gek maken, lange tenen heeft of in de slachtofferrol kruipt. Graag meer van zulke mensen op TV. Een verademing die vrouw…

 93. De Waarheid

  Wat een deceptie voor menigeen, hier komt de waarheid: ra cis me zal nooit uitsterven, omdat mensen zich liever vereenzelvigen/identificeren met helden dan met slachtoffers…

 94. Army Arie

  Arie is typisch een voorbeeld van een man die in dienst had gemoeten, daar leer je dit gedrag wel af !!!!!

 95. Arie op Safari

  Incoming; stukje zelf bevlekking van Arie..

  Mijn Vader.. (wilde eigenlijk God neerzetten maar dat is natuurlijk Arie’s vader..)
  Dat dit in de media terecht komt; hoezo voorzetjes aan elkaar geven..

  Zou hem sieren een aantal maanden niet meer in de media te verschijnen..

 96. Meindert Kramp

  Arie draagt zijn petje achterstevoren, want homo Ariensis urineert graag tegen de wind in, maar hij wil nou ook weer niet als klepzeiker te boek staan.

 97. Youssef

  sthonissen ziggo meindert kramp hahaha

 98. Hahahahahaha

  Wat een walgelijk ventje bah, hij denkt namens iedereen te spreken die poepstamper spoort echt niet

 99. Hahahahahaha

  Arie Boomsma is de ziekte van deze tijd 😂

 100. Chelsey

  (A.)ntichrist Boomsma doet zijn naam eer aan want van hem mag blijkbaar iedereen zeggen wat hij wil en mag VI altijd op tv blijven? Christen-extremist Arie B. lijdt gezien de uitspraken die hij nu achteraf aan het doen is hoogstwaarschijnlijk aan godsdienstwaanzin en denkt wérkelijk een Jezus 2.0 te zijn. De logica tussen woord en daad bij deze wannabe Jezus c.q. afvallige domineeszoon is ver te zoeken!

 101. Natasha

  Arie maak je niet druk je bent een top vent. Die racisten zitten in de knel met zichzelf zolang jij maar weet wie jij bent.En goed van jou om je mening te geven. je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent.Racisten ga hulp zoklen jullie zijn zieke mensen met een zieke geest.Racisme gaat niet om blank of zwart gaat om mensen die denken dat ze beter zijn dan een ander.Laat een ander met rust kijk naar jezelf en zoek een leven .Verbeter de wereld begin bij jezelf.

 102. Bert

  Wel veel dom racistisch en homofoob gezwets van de bovenste plank hier zeg, te dom om iets zinnigs te zeggen. Allemaal onderbuik en haat.
  Wilfred en Arie als mikpunt. Het enige wat ze gedaan hebben is een gesprek aangaan, meer niet.
  Dat VI niet voor iedereen leuk is,
  Ook dat is vrijheid, je hoeft een programma niet te leuk te vinden, als je ’t wel leuk vindt mag n ander daar ook iets van vinden
  dat is ’t risico van ’t vak, wie kaats kan… Moet ook incasseren.
  En vergelijkingen met wo II, zijn imbeciel.
  Er is nog niemand van zijn vrijheid berooft, daar ging Wo II over, niet over een voetbalprogramma dat wel of niet kan.

 103. azijnzeiker

  Laat Arie maar lekker draaien, maar ook Fidan moet nog veel leren zo als NSB dat heb ik eerder gehoord bij Gijp. Dit staat ook wel bekend in de psychologie als kopieergedrag.

 104. De echte Marijke

  Wat een jankerige natte dweil is Arie toch. Hij mag wel een mening hebben maar Fidan niet? Nee, omdat die niet in zijn straatje past. Het was een goed en scherp interview, Fidan beet door bij Wilfred om tot de essentie van zijn keuzes te komen. Dat deed ze goed. Ik vind dat in zo’n personalityshow best een beetje persoonlijkheid van de interviewer naar voren mag komen. Dat is heel anders bij het journaal of een onderzoeksjournalistiek programma. Dat is Op1 niet. Arie, man man, man, wat ben je toch een kinderachtig zielig hoopje. Wie is Arie Boomsma nou helemaal?

 105. De echte Marijke

  En heel treffende vergelijking met Henk Binnendijk inderdaad! Brrrr, precies hetzelfde zeverige gedrag.

 106. david

  Arie kan niet tegen dat een allochtonen vrouw hem tegen spreekt.

 107. Bert

  Echte Marieke, je gooit momenten doorelkaar klopt niks van, alleen om je afkeer van een bepaald persoon te botvieren, hoezo mag Fidan geen mening hebben het gaat meer om de manier waarop ja.. sneuje zeikgleuf

 108. Koos

  Ik hoorde Arie ook niet over de minderheden die in China in concentratiekampen zitten of daar gedwongen worden gesterilliseerd. Flikker op Arie Bean stra. Tunnelvisie is wel jouw credo.

 109. Gerard

  Wat een slecht interview. En wat een lullig zielig verhaaltje van Arie. Zou bijna beklag met hem krijgen. Probeert nu z’n straatje schoon te vegen. Excuses van zijn kant zou meer op z’n plaats zijn.

 110. ZBV

  Fidan voor minister-president?

 111. Abij

  Deze Arie moeten ze geen podium meer geven in geen enkel blad krant of televisie programma! Ga preken in de kerk! Landverrader!

 112. Pjotr

  Ik vind NSB’er Arie Boomsma ongepast. Doodzwijgen deze laffe landverrader. Bezoek vooral nooit meer zijn sportscholen in Amsterdam als je voor vrijheid van het woord bent!

 113. Rene

  Arie: “Ja, het enige dat ik gedaan heb is vragen: ‘Moet je je als adverteerder of als kijker of als zender niet afvragen of je een podium voor discriminatie van minderheden wil zijn?’ Dat is een hele relevante vraag, maar het is een vraag. Daar gaat het over. Die heb ik nu gesteld en dan is het ook klaar.

  Ik weet niet of Arie dit letterlijk zo gevraagd en gezegd heeft, maar anders heeft hij zichzelf ontmaskerd. “De vraag is gesteld en dan is het klaar.“ Verwacht je dan geen antwoord meer Arie? Komt dat misschien omdat het niet zo’n heel erg open vraag is Arie? Waarin je de door jouw gewenste reactie al sturend hebt verwerkt? Denk je dat dat niet doorzien wordt?

  Net als die andere vraag Arie, ook zo sturend suggestief: “ Het gaat niet meer over de vraag waar het om zou moeten gaan, namelijk: je mag alles zeggen wat je wil in dit land, maar waarom zou je dat willen?”
  Eigenlijk zeg je hier gewoon dat je je dit niet moet wille… toch?

 114. Pim pandoer

  Is Arie de holmaat van GeenNee?

 115. 😷Paulus

  😷Ik blijf het herhalen: polarisatie is gif geworden in de maatschappij. Het houdt niet op. Die Fidan moet een flinke neukbeurt hebben van Arie. Fidan staat vanwege haar scheiding al geruime tijd droog, dus neukbaar. Misschien helpt dat om de vrede te bewaren tussen die twee.

 116. Pauline

  Misselijke glibberige glijerd, walgelijke farizeeër…

 117. Tonny

  Fidan een top vrouw Arie een griezel.1 sportschool al dicht dat de andere ook gauw sluiten.dat hoop ik van harte.

 118. Donker

  Goed gedaan Arie B. Derksen is
  gewoon te ver gegaan. Fidan lijkt mij een
  slijmbal. Ze wil goed overkomen bij
  witte mensen.
  Totaal ongeschikt trouwens voor DWDD.
  Ze werd door Derksen ook compleet
  afgemaakt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.