‘Karma: Arie Boomsma krijgt boemerang keihard terug’

Arie Boomsma gaat de boemerang keihard in zijn gezicht terugkrijgen. Vroeg of laat zal de Veronica Inside-killer last krijgen van karma. Dat denkt Robert Jensen, zo laat hij weten via Twitter en YouTube. Arie ligt van alle kanten onder vuur omdat hij een flinke bom heeft gelegd onder VI. Hij heeft adverteerders opgeroepen om het programma te boycotten en is daarin geslaagd. Jensen vraagt zich af wat Arie ervan zou vinden als mensen oproepen om zijn gyms in Amsterdam te boycotten.

Jensen: “Hoe zou Arie Boomsma het vinden als Gijp en Derksen iedereen oproepen om het lidmaatschap van Arie zijn gyms masaal op te zeggen? Dat is wat hij deed met de VI adverteerders. Misselijkmakende fascistische praktijken!

Marga Bult sluit zich bij Jensen aan. Zij zegt in reactie op zijn tweet: “Arie is ‘n verklikker…..niet slim en zegt iets over hemzelf. Daarna het racisme vuurtje doven en verzachtend statement maken richting Johan Derksen, toen het kwaad was geschied? Ik houd hier niet van. Jammer.

Het is volgens Jensen heel gevaarlijk dat types als Arie nu de fatsoenspolitie uithangen in Hilversum. “Als Sander Schimmelpenninck en Arie Boomsma de macht hebben om de toon en de content te creëren op de mainstream media, dan loopt iedereen ervan weg. Ik geef het nog een paar jaar.

Arie Boomsma en zijn sportscholen: ik moet maar zien of het over een jaar nog bestaat, want dit is niet hoe de meerderheid denkt. Je ziet nu: als je aan iemand anders z’n handel komt, als je daadwerkelijk mensen financieel kapot probeert te maken… Karma. Je krijgt hem terug, die boemerang!

Lees ook:
Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’ (18 juni)
VI voor eerst zonder reclames na actie Arie Boomsma (22 juni)
Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’ (23 juni)
Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’ (24 juni)
Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’ (24 juni)
Youp van ’t Hek: ‘Jezus Christus wat deugt onze Arie’ (gisteren)
Halina Reijn: ‘Youp is een fossiel, een verwarde opa’ (vandaag)
Patty Brard lacht om afslachting Arie Boomsma (vandaag)
Arie Boomsma vindt zichzelf geen NSB’er (vandaag)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen