‘Karma: Arie Boomsma krijgt boemerang keihard terug’

Geplaatst op zo 28 jun 2020 om 13:00

Arie Boomsma gaat de boemerang keihard in zijn gezicht terugkrijgen. Vroeg of laat zal de Veronica Inside-killer last krijgen van karma. Dat denkt Robert Jensen, zo laat hij weten via Twitter en YouTube. Arie ligt van alle kanten onder vuur omdat hij een flinke bom heeft gelegd onder VI. Hij heeft adverteerders opgeroepen om het programma te boycotten en is daarin geslaagd. Jensen vraagt zich af wat Arie ervan zou vinden als mensen oproepen om zijn gyms in Amsterdam te boycotten.

Jensen: “Hoe zou Arie Boomsma het vinden als Gijp en Derksen iedereen oproepen om het lidmaatschap van Arie zijn gyms masaal op te zeggen? Dat is wat hij deed met de VI adverteerders. Misselijkmakende fascistische praktijken!

Marga Bult sluit zich bij Jensen aan. Zij zegt in reactie op zijn tweet: “Arie is ‘n verklikker…..niet slim en zegt iets over hemzelf. Daarna het racisme vuurtje doven en verzachtend statement maken richting Johan Derksen, toen het kwaad was geschied? Ik houd hier niet van. Jammer.

Het is volgens Jensen heel gevaarlijk dat types als Arie nu de fatsoenspolitie uithangen in Hilversum. “Als Sander Schimmelpenninck en Arie Boomsma de macht hebben om de toon en de content te creëren op de mainstream media, dan loopt iedereen ervan weg. Ik geef het nog een paar jaar.

Arie Boomsma en zijn sportscholen: ik moet maar zien of het over een jaar nog bestaat, want dit is niet hoe de meerderheid denkt. Je ziet nu: als je aan iemand anders z’n handel komt, als je daadwerkelijk mensen financieel kapot probeert te maken… Karma. Je krijgt hem terug, die boemerang!

Lees ook:
Arie Boomsma tipt: ‘Stop met adverteren rondom VI’ (18 juni)
VI voor eerst zonder reclames na actie Arie Boomsma (22 juni)
Arie krijgt veel haatreacties na bashen VI: ‘NSB’er!’ (23 juni)
Arie trekt keutel in: ‘Stop niet met VI, Johan geen racist’ (24 juni)
Uitgekotst na VI-rel: ‘Arie Boomsma ziekte van deze tijd’ (24 juni)
Youp van ’t Hek: ‘Jezus Christus wat deugt onze Arie’ (gisteren)
Halina Reijn: ‘Youp is een fossiel, een verwarde opa’ (vandaag)
Patty Brard lacht om afslachting Arie Boomsma (vandaag)
Arie Boomsma vindt zichzelf geen NSB’er (vandaag)

Foto: RTL
69 Reacties op “‘Karma: Arie Boomsma krijgt boemerang keihard terug’”


 1. Gondorf

  Jensen is zooo 2004!

 2. Peter

  Team Jensbaba

 3. kritisch avro-lid

  Meehhhhhh….spuit elf Jensen probeert ook weer eens relevant te zijn voor zijn handjevol alu-hoedjes dragende volgers

 4. Apfelflapf

  Klopt Jensen , maar waarom heb je nog steeds geen goeie kapper ?

 5. Kuis

  Een paar maanden geleden werd Jensen volledig geboycot… en nu opeens zie je hem bijna dagelijks genoemd worden… wat is het ook een corrupt zooitje die media…

 6. Vaderlander

  O jee, de mening van Jensen wat kracht bijgezet door MC. Is deze site nu ook in de complotten en eng-rechts gedachtengoed? Lijkt er wel op.

 7. William Raaf

  Geen fan van Jensen maar wanneer iemand gelijk heeft heeft ie gelijk.

  Arie zou de aller, aller, aller allereerste zijn die “Barabbas !” had gekrijst wanneer Pilatus het publiek vroeg; “Jezus of deze moordenaar ?” (wast dommig was van Pilatus want hij had moeten weten dat er types als Arie in het publiek zouden zitten want dergelijke gure figuren steken in elke epoche de kop op zoals in WO2)
  Hij zou de eerste zijn die Jezus had getackeld en een karwats over zijn rug hebben doen nederdalen.
  De aller gretigste zijn geweest om de allereerste nagel hij in zijn pols te nagelen.

  Was er geen Churchill (wiens beeld vernietigd moet worden volgens BLM/Antifa/D’66/NPO en ongetwijfeld Arie Iskariot) maar onder het deugende bewind hebben gestaan van deugende Arie dan spraken we allemaal nazi.
  (maar dat is misschien een Godwin. Klare taal. De waarheid maar een godwin desalniettemin. Ik denk dat niemand met een gezond verstand zal durven te schuilen bij Arie wanneer de shit hits the fan.
  Enge clown, karikatuur gerukt uit Orwell’s 1984. Relatief ongevaarlijk in vredestijd (ofschoon hij toch zal oproepen tot beroepsverboden etc) maar levensgevaarlijk in meer duistere tijden.

 8. Teuntje

  Jensen gelijk Farizeeer Arie moet helemaal geboycot worden wat een kwallebak is die engerd

 9. Apfelflapf

  We moeten helaas constateren dat in de politiek en de media , de intelligentie het definitief verloren heeft van de waanzin . Waar zijn de mensen die nadenken voordat ze wat zeggen of doen ? Onverantwoorde roeptoeters en kamikazepolitiek , alles wat ik zie.

 10. Curryworst

  Interessant om te zien hoe de hele anti-r acisme BLM demonstraties nu alleen nog maar gaan over Judas Genee en Gutmensch Arie B.
  Daar zullen Silly Sylvana Simons en haar vriendjes in de Bijlmer niet zo blij mee zijn.

 11. snoezigkleinhertje

  Het is dat Anne Frank al weg is anders had Arie wel even gebeld en wat die smerige sportschool betreft daar zal ik nog niet dood gevonden willen worden.

 12. iemand

  Vaderlander rechts is niet eng links is super eng.

 13. P

  Lekker duidelijk verhaal, iemand. Ooit van interpunctie gehoord?

 14. Lariekoek

  Ik ben zeker niet van plan om de gym van Arie te boycotten, en mijn familie ook niet. Wij zijn met velen; we zijn net konijnen!

 15. Lilly Labiamus

  Arie Boomsma, de kasthomofiele whitey buikspreekpop van Akwatsie en Airfryer. Deze zijïge anabole inktlap is uitgespeeld. Christelijk PR-gif. Hij is af.

 16. Jantje

  @Lilly Labiamus: Hoop doet leven, maar intussen is er morgen geen VI.

 17. Jantje

  @iemand: Hoorde ik iemand over interpunctie? Kijk daar ook eens naar.

 18. Tsja

  Jensen is toch die papzak die opeens van de buis verdween om in zich in de Filipijnen aan minderjarige jongens te vergrijpen?

 19. Peter van Houten

  @Tsja

  Dat wordt door één of twee die Jensen kennen gezegd, ja. Ik weet dat niet. Het zou zo kunnen zijn, maar misschien waren dat ook teleurgestelde vrienden/kennisen die dat beweerden.

 20. Anti-racist

  Boomsma heeft al deels zijn keutel ingetrokken omdat al de eerste dag na zijn discriminerende, ophitsende tweet er tientallen mensen hun abonnement hebben opgezegd.

 21. Harry

  Volgens mij boycot,Jensen alle gyms al.
  Vieze dikzak ga trainen!

 22. Ander iemand

  @Vaderlander, Jantje

  Rechts is niet eng. Links is supereng.

 23. Jensbaba is wakker

  Ik dacht altijd dat Jensen gek was totdat ik zelf ging onderzoeken en ik kan je vertellen Jensen is wakker.

 24. Barend

  Wat een fijne site. De afgelopen dagen steeds weer een hoop gescheld over en weer.
  Vieze dikzak of flikker (anders gespeld) zijn de minst erge schijnt het.

 25. Dirk

  Als je Youp van ’t Hek en Jensen tegen je krijgt, dan heb je het echt vern*ukt.

 26. ed

  Ach als reserve Jesus zit je nooit zonder werk…toch??

 27. Ruud

  Arie Boomsma is de verrader van Nederland.

 28. Jack Inheart

  Laat Jensen een voorbeeld aan Boomsma nemen. Een beetje beweging kan helemaal geen kwaad. Daarbij weet Boomsma die overjarige kwebbeltantes van Veronica Inside van de TV te krijgen en is Jensen zelf van de TV gewipt omdat hij niet genoeg kijkers trok. De prestatie van Boomsma is dus veel bijzonderder.

 29. Jordao

  Wat zijn mensen toch zóó kinderachtig bezig. Ergens anders wordt gevraagd of je voor team Genee bent of team Derksen. Wat een idioterie. Gijp roept NSBer en iedereen loopt er achteraan. Kuddegedrag!

 30. G. van der Sluys

  Voor deze gedurfde en stijlvolle actie. Héél NL denkt het (want we zijn toch allemaal ook een beetje grachtengordel?) maar Arie DOET het gewoon. De burgemeester van die geweldige hoofdstad gaat hem eren. Wisselbaan Coenplein gaat voortaan de A. Boomsema Backstabplein heten!

 31. Momo

  Zullen we het maar weer over Akwasi en zijn dreigementen aan het adres van Zwarte Piet hebben?

 32. Arend de Schele

  Je kunt lullen wat je wilt en Robert Jensen een domme papzak noemen. Mag allemaal. Maar het is de enige nog die zijn nek uitsteekt en tegen de op1 wijsneusjes ingaat. Met Schimmelpenninck als enige positieve uitzondering. Jensen doet het alleen maar voor het geld roepen mensen dan. Ik denk niet dat mensen weten hoeveel knaken deze man heeft verdient in zijn leven. Dit heeft ie totaal niet nodig.

 33. AxelF

  Jensen lijkt me wel goed om genee te vervangen

 34. Lisa

  Jensen is inderdaad door RTL gestopt omdat er niet genoeg mensen naar keken. Denk niet dat John de Mol zo dom is om hem in de plaats van Genee te zetten. Genee is voor een voetbalprogramma als Veronica Inside dan ook tien keer beter.

 35. A. Verlinde

  Ik zie een nieuwe musical:

  Jezus Christ Arie Boomsa Superstar!!

 36. chris?

  Van de kritiek van die Jensen zal Arie niet echt van schrikken. De reactie van Youp zal hem meer pijn doen. Overigens Derksen wordt niet alleen bekritiseerd voor racisme maar ook voor het belachelijk maken van velen.

 37. Dirk

  Boe… me… rang, Arie.

 38. Gerda

  Al die zeikerds die lagen te janken over de lockdown en dat nu verruild hebben voor het deugterrorisme…Ze kunnen hun frustratie’s botvieren, maar dat komt ze duur te staan…

 39. anoniem

  Karma? Dan wil ik alvast meneer Jensen sterkte daarmee wensen… :-)

 40. Keta Minek [de echte]

  De gemiddelde bezoeker van die sportscholen geven geen reet om VI of sowieso tv en al helemaal niet om Jensen ws. Dat is gewoon statistiek. Een boycott oproep bereikt mss een handjevol mensen waarvan er 0 gehoor aan zal geven.

 41. Gerda

  Zoveel artiesten zijn met hun geklaag en gezeik door de mand gevallen tijdens de corona crisis..Zoveel zwaar zieken, doden en nabestaanden en toch doorzeuren over hun levensstandaard enzovoorts..
  Daar komt nu deze hype, waarin er flink van leer wordt getrokken tegen de meest goed bedoelende burgers, die gedwongen worden een standpunt in te nemen, want anders worden ze boos, gaan ze trillen en dreigen..
  Ik denk dat heel veel van die artiesten vanzelf gemeden gaan worden en hun bankrekening minder zien groeien.
  Ik ga toch geen kaartje meer kopen voor een B artiest, die zijn boot wil kunnen betalen of een cabaretvoorstelling bijwonen van iemand, die zich er ook bij wil horen?

 42. Babe

  Wat is erger, rechts met linkse trekjes of links met rechtse trekjes?

 43. Cornelia

  Beste landgenoten met een gekleurde huidskleur, als jullie zo erg lijden onder discriminatie waarom discrimineren jullie dan
  zoveel jullie blanke landgenoten. Dat “blank” ineens “wit” moet worden. Zonder vragen, geen zeggenschap, het opleggen aan miljoenen mensen en niet beseffen dat dit pure Racisme is. Het woord “haat” is verbonden aan racisme.
  Besef eens wat allemaal geroepen wordt. Geen enkel mens is zonder zonde. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. Een samenleving betekent, geven en nemen. Bij niemand, herhaal, bij niemand komt het aangevlogen. Iedereen, ongeacht huidskleur, moet hard werken om verder te komen. De keuze van negatief of positief denken heb je in eigen hand. Neem je eigen verantwoordelijkheid. Geen enkelen blanken landgenoten in deze tijd hebben schuld aan de geschiedenis. Ga normaal met elkaar leven.

 44. Ron

  Uitstekende spiegel voorgehouden door Jensen. In your face.

 45. Auguust

  Boomsma is een smerige farizeeër en een zichzelf benoemde inquisiteur die oordeeld wat wel of niet door de beugel kan. Een vrome inktlap. Na de oproep om geen reclame meer in te kopen zodat VI van de kwelbuis verdwijnt hoop vurig dat zijn louche sportscholen op de fles gaan!

 46. Japie

  @Auguust en @Lilly Labiamus: Opvallend hoor. ‘Jullie’ noemen Arie beide een ‘inktlap’.

 47. Bertus

  A. Boomsma is de anti-christ

 48. Chelsey

  Eens met Robert! Dit keer heeft hij zijn hand overspeeld en dat weet hij als geen ander!

 49. Sir R.

  Topidee van Jensen, pak Arie 1 vd 7 hoofdzonden af en laat hem zonder inkomen creperen, wie niet luisteren wil moet voelen.

 50. Echt links

  @Cornelia
  Ze hebben ons ook opgelegd om voortaan onze negroïde medemens zwart te noemen. Wereldwijd is zwart in alle talen het negatiefste woord dat er bestaat. Het zijn nitwitracisten die racisme bevorderen.

 51. Johannes

  Karma is a bitch

 52. De Heer

  Jensen is een droeftoeter maar Arie is nog erger. Valt mij ook op dat Arie mensen van rechts benoemt. Ten 1ste zijn er velen uit de linkse hoek die kritiek op hem hebben maar vergeet hij dat extreem links net zo kansloos is.

 53. Leo knots

  Boomsma gaat hier inderdaad spijt van krijgen. Wat een engnek. Karma is a bitch Boomsma

 54. T.E.D.

  Als Karma echt een bitch was had Jensen z’n portie al lang gekregen!!

 55. Mike

  Arie Boomsma is een eikel

 56. Peter z

  Arie Boomsma is gewoon heel dom. Roept iets en gaat dan nadenken. Toen hij riep dat adverteerders bij vi moesten stoppen dacht hij niet na en zei egenlijk eerlijk wat hij dacht. Toen ging hij nadenken en dacht Ojee veel kijkers van vi sporten bij mij. Als die opzeggen dan kost mij dat geld. Dus snel Zeggen goed en aardig Johan is . Conclusie veel BN’ers roepen alleen uit eigen belang en vooral hun geld.

 57. De Heer

  Haha je kon merken dat Fidal en Pauw ook een hekel aan hem hebben. Arie B, NSB gedrag.
  Meneer Arie B denkt dat alleen rechtse mensen hekel aan hem hebben. Wat een halve tamme.

 58. Sjak

  Ik denk ook dat Arie Boomsma behoorlijk dom is.

 59. Kuis

  Arie Boomerang

 60. Garry glamour

  Weet niet wie ik erger vind, Boomsma of Jenssen .Boomsma vindt zichzelf het sociaal geweten van Nederland, Jenssen geilt op aandacht en is de rat der ratten .

 61. Suckerpunch

  Nou, als de alwetende Jenssen het zeg; dan zal het wel zo zijn hé?

 62. Apfelflapf

  Hoe durft ie profeet Boomsma aan te vallen ? Die man heeft niet voor niets een baard .

 63. Dij Enkletser

  Arie – Quasi

 64. JasperV

  Hopelijk gaan we nu met zijn allen Boomsma en AH boycotten, zou een goeie actie zijn.

 65. Bea

  Arie Boosma is een gevaarlijke NSB’er en Albert Heijn evenals Mojo concerts en Gillette hypocriete k*t bedrijven die we moeten we boycotten.

 66. William Raaf

  De enige ‘man’ die nog Gillette koopt is (op zijn allerbest) een pathetische eunich. Ik ken niemand (zelfs mijn linkse amigo’s !) meer die nog producten koopt van dit sexistische 1984-bedrijf die denkt te moeten adverteren dat alle mannen van nature verkrachters zijn en Qatar super ! Bij de laatste boycot hebben ze miljarden verloren. Er komt iig. hier geen Gillette scheermesje meer in.

 67. William Raaf

  Het zou mij trouwens nauwelijks verbazen wanneer het volledige NLs elftal wel Gillette scheermesjes gebruikt. Ze zijn namelijk nogal woke en belezen. Wellicht geproduceerd door doodgehongerde slavenkinderen uit India. Zou me ook niet verbazen wanneer ze peperdure mobieltjes hadden. Geproduceerd door Kinderlijkjes in Katanga, Congo. Weten zij veel. Zij zijn woke. En ongetwijfeld gaan ze ’s nachts naar de minderjarige hoertjes. Via mensensmokkel. Gefolterd. Kapot geslagen. En masse binnen gescheept. Weten zij veel. Zijn immers woke.

 68. Meindert Kramp

  Een boemerang krijg je keihard terug. Dat heet Karma.
  Ik vind een spierbundel met een holle kokosnoot ook meer passen bij een holle boomstam, een didgeridoo.
  Wie niet weet hoe een boemerang werkt, zal met een didgeridoo ook niet veel kwaad kunnen aanrichten.
  Iemand die met zijn mindfulle kokosnoot in zijn kracht staat, kan zo’n holle boomstam met één arm wel twintig keer opdrukken. Dat hij niet weet, dat hij erin moet blazen, is dan weer mooi meegenomen.
  Met “hij” bedoel ik een sportman met een opgeblazen mening.

 69. Meindert Kramp

  Wie zijn er zoal Woke de laatste jaren?
  Nescafé: koopt wereldwijd alle waterbronnen op, zodat arme mensen het nu in flessen van Nescafe moeten kopen. De grote baas vindt dat mensen niet moeten denken dat water gratis is. Opkopen van natuur door de 0,1 procent allerrijksten. Zie Afrika, zie volksverhuizing, ontvolking, omvolking, boeren weg, TriStateCity.
  Dan maar eigen trots proberen, Douwe Egberts. Helaas, onlangs bedelden ze om geld bij George Soros.
  Friesche Vlag: boycot van Israël.
  Albert Heijn: wil de hele wereld verbeteren. Is rijk genoeg om mijn aankopen te kunnen missen.
  Bavaria: Beieren, Muenchen, 1923 Bierkellerputsch door de linkse meneer Godwin met dat rare snorretje
  Gillette, dat vindt, dat ik dat rare snorretje van mij, maar eens moet afscheren. Maar ik heb helemaal geen snorretje en ik ben ook niet wit. Ik ben ral 9005 wit. Ik ben een ereblanke.
  Grolsch: voor echte mannen, die weten hoe het heurt. Maar ik ben geen echte man en is het niet zo dat alleen de adel en de elites weten, hoe het heurt?
  MacDonalds: bezoek ik eens in de zoveel jaren. Minder houd ik ook nog wel vol.
  Die huilstruiken en kwetspruimen boycot ik dus allemaal.
  Mijn wereldje wordt steeds enger. Bah……….Bah!, Enge witte boze man.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.