Sylvie bitcht op NOS-interview Rafael en Damián

Geplaatst op Mon 22 Apr 2019 om 12:00

Sylvie Meis haalt op Instagram vilein uit naar het interview dat haar ex-man Rafael van der Vaart met hun zoontje Damián heeft gegeven aan de NOS. Dat is te zien op het sociale medium, twittert 6 Inside-ster Rob Goossens. Presentatrice Rivkah op het Veld sprak met vader en zoon in de sportrubriek ‘In de Voetsporen’. “Jullie wonen natuurlijk niet altijd samen. Is dat dan lastig in twee verschillende landen wonen?“, vroeg Rivkah een Damián, die deels bij Sylvie woont.

Damián daarop: “Ja, als ik een lange tijd bij mijn vader ben – net zoals twee weken nu – dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg.”

Hamburg is de woonplaats van moeder Sylvie. Rafael: “Hij heeft natuurlijk zijn zusje nog. Dan wordt het allemaal wat moeilijker om weg te gaan, hè?

Rivkah: “Mis je hem dan voor bepaalde dingen?

Damián: “Ja, ik mis hem altijd.”

Best wel logisch natuurlijk, want van mama moet hij de hele tijd foto’s maken. Ook met Pasen weer, is te zien op Instagram. “What a blessed Easter 🙏🏼🙏🏼 surrounded with my beloved friends.. and my son Damian made the pic (I don’t show him on my IG cause of his privacy)“, zegt ze met een duidelijke sneer die Rafaël, die Damián wél voor de camera haalt.

Rob Goossens: “Lol. Daags na die fijne NOS-video van Raf van der Vaart en Damian schrijft moeder Sylvie dat ze Damian niet toont ’cause of his privacy’. Doe eens even normaal, raar wijf. Sylvie reageert haar waardeloze smaak in mannen via Damian af op haar ex. Ontzettend sneu voor Rafael en Damian.

De Instagram-foto:

Foto: NOS
61 Reacties op “Sylvie bitcht op NOS-interview Rafael en Damián”


 1. Bandi

  was een erg leuk interview van vader en zoon en dus heel wat beter dan die stomme acties waar zij steeds mee “‘scoort”‘ (letterlijk en figuurlijk)

 2. Bardy247

  Vandaar dat ze op deze foto twee kinderen laat poseren ;-)

 3. Kamikaze

  “vroeg Rivkah een Damián, die deels bij Sylvie woont.”

  Gewoon een willekeurige Damián dus? Wat een mazzel dat precies deze Damián deels bij Sylvie woont dan.

 4. Marloes

  Sylvie moet niet zo jaloers zijn. Staat haar niet

 5. Roxanne

  Wat is het toch een walgelijk wijf en komediante, enne Damian heeft die foto echt niet gemaakt, die zat gezellig bij zn normale opa en oma Pasen te vieren.

 6. 🌻 Ingrid 🌻

  Wat een leuk interview met vader en zoon vd Vaart. 🥰
  Warme liefde tussen vader en zoon! ♥️ Echt heel lief en ontroerend ! 😍

 7. Meneer Kaktus

  Na het maken van deze foto kreeg Sylvie van alle mannen op de foto een beurt.

 8. Rick

  Erg mooi stukje tv!

 9. Wendeline

  Wat een vreselijk mens die Sylvie. Dat we daar nog aandacht aanbesteden. Damian volg je hart straks en ga lekker bij jouw vader en Estevana wonen.

 10. Stefan

  Als je ook naar die foto kijkt met sylvie erop lijkt ze er wel in geplakt en dat ze ander licht heeft. Ziet er zo niet uit

 11. Jordao

  Kinderen liegen nooit. Die Meis is 1000% NEP, Rafael lijkt mij meer ‘normaal’ gewoon een normale gozer zonder sterallures.

 12. Oudje

  Wat een treurige foto…

 13. 123

  Ik ben altijd zo benieuwd… Die kinderen van zo’n Sylvie, Yolanthe, enz. worden natuurlijk ook ouder en wijzer. Zullen ze later uit de school klappen over hoe erg ze zijn behandeld door hun mediageile moeders?

 14. RaymondVL

  Tja, als je bij moeders moet logeren en zowat ieder weekend ligt er een andere onbekende vent tussen haar benen snap ik wel dat Damián liever bij zijn vader wilt wonen.

 15. Leo

  Leuke groep vrienden. Wat doet Sylvie daar tussen? Die leeft in een bubbel. Dat overdreven gedrag maakt haar zo gehaat.

 16. Curryworst

  Met zijn vader lekker voetballen in de regen en samen dollen op het veld.
  En bij zijn moeder netjes rechtop zitten in dure kleding van één of ander modehuis aan een designertafel voor het paasontbijt met allemaal dubieuze ja-kn1kkers erbij.
  Arm jochie.
  #FreeDamian!

 17. Zalmneusje

  Iedereen gewoon lekker casual en relaxt op de foto, behalve Sylvie. Die ziet eruit alsof ze naar de uitreiking van de Golden Globes gaat.

 18. Trudy

  Wat is het toch een afschuwelijke vrouw die Sylvie…. kijk haar nou staan……

 19. Tv junkie xl

  Haha het kleurverschil ook met de andere mensen. Sylvie is net een Oempa Loempa

 20. Ref

  Eén vriend is heel verstandig, die blijft lekker verscholen.

 21. Hermann Boring

  Volgens mij heeft ze gewoon wat willekeurige voorbijgangers bij elkaar geraapt om met ze op de foto te gaan onder het motto “ook ik ben heel gewoon gebleven” De leegheid spat er vanaf.

 22. Roxanne

  Oh oh wat is ze gewoon gebleven, met haar zgn. Vrienden op de foto. Ja haar styliste, kapper, visagiste, manusje van alles, de vrouw van de conciërge met haar kinderen en de rest die financieel wijzer van haar worden.
  Eerst een uur in de styling, make-up en klaar voor de foto, lekker spontaan, gefotoshopt en later toegevoegd. Denkt ze nou echt dat we achterlijk zijn?

 23. Mj

  Ik denk dat Damian een veel leuker en stabieler leven bij z’n vader & z’n gezin heeft. Thuis bij Sylvie fladdert de ene naar de andere man in en uit. Niet echt stabiel te noemen voor Damian.

 24. Caren

  Ik vind het echt zo zielig voor dat joch. Hij moet idd gewoon lekker bij zn lieve normale papa gaan wonen. Raphaël houd zielsveel van hem.
  Sylvie houd alleen van de camera en elke week een nieuwe miljonair in bed.

 25. Trudy

  Leeghoofd Sylvie die zichzelf alleen belangrijk vindt het zal je moeder zijn zielig jongetje!

 26. Theo

  Een narcist die Sylvie!Kijk haar mooi doen terwijl ze onaantrekkelijk is!

 27. otto

  oud en goedkoop wijf

 28. Quint

  Die foto zegt genoeg , dat zijn haar vrienden echt niet. Dat zijn toevallige voorbijgangers die een paar knaken krijgen om met haar op de foto te gaan.
  Ik zie een groep normale mensen en links een paarse vlek.
  Veel respect voor Raphaël!!! Top vader voor Damian!!!

 29. Oud Endemol

  Iedereen hier in de comments doet alsof ze zo begaand zijn met Damian maar ondertussen wel zijn moeder uitmaken voor van alles en nog wat. Lekker bezig weer.

 30. tim

  Toevallig heb ik dit interview gezien en vond heterg leuk om te zien hoe vader en zoon met elkaar omgaan. denk dat je daar als moeder alleen maar blij moet zijn.

 31. Godefroy France

  Niets is echt aan deze publiciteitsjunk, vreselijk plastic hersenloos gedrocht BNer spreekt voor zich! geen aandacht aan schenken !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 32. Gys

  Ik geloof er niets van dat Damian deze foto heeft gemaakt. Het zal wel heel erg triest zijn om als moeder zo voor je zoon te gaan staan poseren.

 33. Curryworst

  Als je de foto goed bekijkt is het nog erger. Hier is overduidelijk over nagedacht.
  Vrouw links (Sylvie) en vrouw rechts zijn de enige twee die geheel zichtbaar zijn.
  Om te zorgen dat alleen Sylvie goed kan shinen is de vrouw rechts bewust zo neutraal en saai mogelijk gekleed in een lange jas. Waarom deze winterse regenjas als het warm weer is en iedereen zomers gekleed is en de deuren wagenwijd open staan?
  De kleur paars komt beter tot zijn recht als zijn complementaire kleur aanwezig is; dus geel. Dat is de enige reden dat de dame iets in het geel draagt (moet dragen).

  Wat een verschrikking dat mens.

 34. K

  Vergeet nooit, hoe de situatie ook is, een kind houd altijd van zijn vader en moeder.

 35. Zonder Naam

  Sylvie lijkt er wel bij gephotoshopt. Alsof ze éigenlijk niet met de rest van het clubje op de foto is gegaan.

 36. @K 16:17

  Mee eens,gelukkig weet Damian niet beter. Hoe vreselijk Sylvie ook is het is wel zijn moeder.

 37. Beau ter Ham

  Net als Barbie moet deze dame een pers stilte krijgen Meis Enterprise alleen zich zelf en haar producten verkopen en tussendoor wat mannen verslinden – het begint een beetje zielig te worden -Meis Enterprise het is eigenlijk altijd een fabrieksmeisje gebleven –

 38. Eens

  Ik zie haar nog als een jonge golddigster over de loopplank van de woonboot lopen. Toen had ze nog last van overgewicht…

 39. Meneer Kaktus

  Ze had ook nooit borstkanker, volgens intimi. #allesvoordeaandacht

 40. Ariane Sh.

  Ik mis haar hartsvriendin Sabia op de foto.

 41. Rob

  Ik kan me niet voorstellen dat zo’n leuke groep mensen bevriend wil zijn met Sylvie. Daar zit wat achter….,Sylvie doet nooit zomaar iets en al helemaal niet spontaan op de foto gaan.

 42. Bart

  @Rob Ik dacht precies het zelfde. Wat ze over de privacy van haar zoon zegt is natuurlijk totale onzin. Je hoeft niet veel moeite te doen om er achter te komen hoe hij er uit ziet. Als er iemand Damian altijd in een verkeerd daglicht heeft gezet dan is Sylvie wel. Wat zal die jongen zich doodschamen met zo’n moeder.

 43. Peter van der Plas

  Arme Damian, je zal een moeder hebben die tandenborstels op een beurs aan het promoten is, haar bikinilijn en zonnenbrillen. Vragen over priveleven mag niet. Net 41 geworden en op zoek naar een man met 6 nullen op zijn account. Ik begrijp Rafael wel en blij voor hem met zijn nieuwe vrouw.
  Sylvie is altijd fake geweest, dat Efteling huwelijk met die koets en die traan.
  Ze is niet symphatiek.

 44. Noëlla

  Ik ben echt geen fan van Sylvie, maar ik vind niet dat ze hier iets verkeerds doet of zegt…volgens mij proberen jullie weer een ruzie te ontlokken tussen Sylvie en Rafael. Erg kinderachtig.

 45. Bears’den

  Jaaaaa hoor, wat een misgunners en haters!!
  Sylvie leeft gewoon haar leven..
  Als zij een man was geweest, was er niets aan de hand geweest..

  De helft van de haters hier, zijn lelijke enge mannetjes, of gefrustreerde vrouwtjes die gewoon andere volgen in hun reacties..
  SCHAAPJES heten dat..

  Zielige personen zijn jullie..

 46. Nope

  Dat is Sylvie’s werkslaven op de foto. :))

 47. Bart

  @Bears’den Daar heeft het helemaal niets mee te maken. Het gaat er om dat Sylvie er alles aan heeft gedaan om bekend te worden om het bekend worden en niet omdat ze ook echt iets kan. Een relatie aan gaan met een profvoetballer heeft haar dat uiteindelijk gebracht anders hadden we na TMF en Costa nooit meer iets van haar gehoord.

 48. Bears’den

  @ Nope

  Dat is??
  Dat zijn!!

  Leer eerst Nederlands voordat je de rest van de schaapjes na-praat!!

 49. Umfufu

  Wanneer je met je ex communiceert via de media, de social media, interesseert privacy je geen ene hol.

  Ik denk dat mevrouw Meis erg veel “last” heeft van Estavana’s nuchterheid, en haar “no shit Sherlock” mentaliteit (laten we wel zijn, handbalsters lijken mij niet de meest zachte dames), en dat haar zoon daar goed op reageert. Waar hij lekker zijn gang kan gaan en niet de hele dag “nee, mamma’s make up, nee mamma’s haar, nee, mamma’s jurk, nee, mamma’s lover” hoort.

  Meis heeft een merk hoog te houden, en dat doet ze goed. Wat haar zoon daar van mee krijgt, komt ze later wel achter.

  En die Paas foto ? Iedereen ziet er redelijk normaal uit en miss Meis zit in een mini jurk aan tafel (of kleedt zich om voor de foto) ?

  Ik heb nog nooit een spontane foto van haar gezien. Is voor mij niet erg hoor, maar ik denk dat ze ooit nog wel terug kijkt en denkt “had ik maar wat meer genoten”.

 50. liefkleinhertje

  Toen Sylvie voor haar bek werd geslagen dat was wel leuk.

 51. Bears’den

  @ Bart

  Ja idd, ze is ook omhoog gevallen..
  Maar dan is het punt nog steeds, is dat erg?
  Je leeft 1x, moet je dan je ‘geluk’ behalen op een heilige manier? Moet je alles binnen de maatschappelijke lijntjes doen?
  Ik vind van niet..
  Nogmaals, als het een vent was geweest, was er niks aan de hand geweest..

  Mensen gunnen elkaar gewoon niets.. Dat is een beetje jammer in deze maatschappij..

 52. Nope

  Bears’den
  Sorry, ik ben economische vluchteling nog maar 6 maanden in Nederland, schijven en spreken gaat steeds beter.

 53. Bears’den

  @ nope

  Hahaha grappenmaker..

 54. GerritDekzeil

  @umfufu
  En die Paas foto ? Iedereen ziet er redelijk normaal uit en miss Meis zit in een mini jurk aan tafel (of kleedt zich om voor de foto) ?

  Ja heel normaal dat de ene in een minijurk staat en de ander in een lange zwarte winterjas met wanten…

 55. Ben

  Hun zoon lijkt me toch wel oud genoeg om aan te geven dat hij niet voor de camera’s wil als hij dat niet wil.

 56. robbie

  Zeilig voor het kind om telkens te zien met welke man ze het bed deelt.
  Om de paar maanden een :nieuwe stiefvader:???

 57. Bep

  Ik geloof echt niet dat Damian die foto heeft gemaakt.

 58. Melken III

  Glamoureuze foto maar wie is die chick met dat nephaar en hoerenniemandalletje?

 59. Sven L.

  Aan de hoeveelheid reacties op diverse fora te zien kunnen we rustig concluderen dat Sylvie Meis alles behalve uitgerangeerd is…

  Over haar rol als moeder kan ik niets zinnigs zeggen: ik ken haar niet. Zouden meer mensen zich moeten realiseren ;-)

 60. achtmet

  sylvie ,de golddigger ! very cheap wife >

 61. Umfufu

  Sven L.

  …… Sylvie …….. ?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.