Sylvie bitcht op NOS-interview Rafael en Damián

Sylvie Meis haalt op Instagram vilein uit naar het interview dat haar ex-man Rafael van der Vaart met hun zoontje Damián heeft gegeven aan de NOS. Dat is te zien op het sociale medium, twittert 6 Inside-ster Rob Goossens. Presentatrice Rivkah op het Veld sprak met vader en zoon in de sportrubriek ‘In de Voetsporen’. “Jullie wonen natuurlijk niet altijd samen. Is dat dan lastig in twee verschillende landen wonen?“, vroeg Rivkah een Damián, die deels bij Sylvie woont.

Damián daarop: “Ja, als ik een lange tijd bij mijn vader ben – net zoals twee weken nu – dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg.”

Hamburg is de woonplaats van moeder Sylvie. Rafael: “Hij heeft natuurlijk zijn zusje nog. Dan wordt het allemaal wat moeilijker om weg te gaan, hè?

Rivkah: “Mis je hem dan voor bepaalde dingen?

Damián: “Ja, ik mis hem altijd.”

Best wel logisch natuurlijk, want van mama moet hij de hele tijd foto’s maken. Ook met Pasen weer, is te zien op Instagram. “What a blessed Easter 🙏🏼🙏🏼 surrounded with my beloved friends.. and my son Damian made the pic (I don’t show him on my IG cause of his privacy)“, zegt ze met een duidelijke sneer die Rafaël, die Damián wél voor de camera haalt.

Rob Goossens: “Lol. Daags na die fijne NOS-video van Raf van der Vaart en Damian schrijft moeder Sylvie dat ze Damian niet toont ‘cause of his privacy’. Doe eens even normaal, raar wijf. Sylvie reageert haar waardeloze smaak in mannen via Damian af op haar ex. Ontzettend sneu voor Rafael en Damian.

De Instagram-foto:

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen