Albert Verlinde vindt The Passion nu voorspelbaar

Albert Verlinde denkt dat The Passion vorige week veel minder kijkers scoorde dan in de afgelopen jaren, omdat het tv-evenement te voorspelbaar is geworden. Dat heeft hij gezegd in 6 Inside. Verlinde vindt dat het nieuwigheidje een beetje van The Passion af is en dat het bergafwaarts gaat. “Ik vond het wel ietsje minder dan andere jaren, maar dat komt ook omdat de voorspelbaarheid nu wat groter is. We weten het nu wel en de echt grote sterren zijn ook een beetje op, eerlijk gezegd“, vertelt hij.

De televisiemaria van dit jaar was de hijgende Edsilia Rombley. “Je mist toch een beetje wat Simone en Anita Meyer toen deden. Van die mensen die er ineens staan en de boel compleet inpakken.

De cast verraste dit jaar niet, vindt Verlinde. “De mensen doen het nu niet verkeerd, maar die hele grote verrassingen, zoals ook met Jeroen van Koningsbrugge, hebben we eigenlijk niet dit jaar.”

Verlinde vindt niet dat de stekker uit The Passion moet. “Ik denk wel dat je het weer moet doen volgend jaar, want daar is het een traditie voor en Pasen gaat ook elk jaar door. Maar misschien moeten ze het volgend jaar wel iets anders aanpakken.”

De EO heeft al aangekondigd ook volgend jaar met een The Passion te komen.

Foto: SBS

Meer in EO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen