Radio 538 onthult top drie langste diskjockeys

Geplaatst op Tue 08 Aug 2017 om 9:57

Radio 538 heeft een aantal behoorlijk lange dj’s in dienst, maar bracht nog nooit in kaart wie nou eigenlijk het langst is. Nu is er duidelijkheid. Dat heeft de radiozender laten weten. De marktleider onder de radiostations heeft het meetlint erbij gepakt en komt tot de volgende top drie: Afrojack is 2,08 meter lang, Frank Dane is 2,04 meter lang en Coen Swijnenberg is 2,03 meter lang. Dat is heel lang, realiseert ook Dane zich. “Als ik rechtop loop dan, want anders ben ik 1.80.

Lang zijn is volgens Dane niet makkelijk. “Niks past! Ik ben smal en heb lange armen, dus dan kan je nooit iets dragen. Daarom ben ik zo ontzettend veel aan het eten. Ik hoop wat dikker te worden, want dan zit m’n kleding wat beter.

Dane is momenteel te horen als vervanger van Edwin Evers. Hij is dé grootverdiener van radioland, maar Dane zal ook niet verkeerd boeren. “Nou, qua centen ben ik helemaal niet rijk. Volgens mij sta je al in de min als je een huis hebt. Maar qua geluk, liefde en gezondheid ben ik heel rijk.

Waar staat zijn huis eigenlijk? “Ik woon in Utrecht. Dat is eigenlijk onverklaarbaar, want ik heb niet zo heel veel met de stad. De laatste keer dat ik in het centrum was, werd Hoog Catharijne nog verbouwd. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag, maar ben naar de omgeving van Hilversum verhuisd toen ik veel op onmogelijke tijdstippen op de radio was.

Het interview met Frank Dane kunt u lezen op de 538-site.

Foto: Radio 538
10 Reacties op “Radio 538 onthult top drie langste diskjockeys”


 1. Floddero Flunk

  Wat een boeiende informatie! Nee echt! De meest boeiende informatie die ik ooit heb gelezen! Ik weet niet of ik ooit nog iets boeienders ga lezen! Mijn tijd op aarde is voorbij, want de infornatie die ik al mijn hele leven wilde hebben, heb ik nu!

  Wauw! Wat boeiend!!!!!

 2. Hooftstraat

  Frank is leuk, knap, ik heb echt een zwak voor hem… Laat mijn fantasie maar niet hier uiten.

 3. lekkerbelangrijk

  Maar wie heeft nou de grootste p enis? ook zo’n non info dingetje ppfff hahaha

 4. Frans

  Is al bekend hoe Bn Nederland over dit gegeven denkt?

 5. Walter

  Die Frank wil dus graag op zijn broer (qua uiterlijk) gaan lijken…

 6. Ron

  Komkommernieuws, ga nou maar gewoon radio maken.

 7. tsicsaR

  Frank , ja ach …. laat hem.
  Dit is echt NON nieuws

 8. Br

  Sorry maar wat is dit voor nonsens? Afrojack is een heel ander soort dj dan Frank Dane en Coen Swijnenberg. Totaal niet vergelijkbaar dus. Net zo onzinnig als Rembrandt en de huisschilder met elkaar vergelijken. Maar ja,,,

 9. Pol de Lieuw

  Naast komkommers worden nu ook de DJ’s opgemeten. Nieuwswaarde nul!

 10. Meneer van Beheer

  Als ze de andere lengte er oo bij zetten en die vergelijken met die van Giel zijn ze helemaal compleet!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.