Radio 538 onthult top drie langste diskjockeys

Radio 538 heeft een aantal behoorlijk lange dj’s in dienst, maar bracht nog nooit in kaart wie nou eigenlijk het langst is. Nu is er duidelijkheid. Dat heeft de radiozender laten weten. De marktleider onder de radiostations heeft het meetlint erbij gepakt en komt tot de volgende top drie: Afrojack is 2,08 meter lang, Frank Dane is 2,04 meter lang en Coen Swijnenberg is 2,03 meter lang. Dat is heel lang, realiseert ook Dane zich. “Als ik rechtop loop dan, want anders ben ik 1.80.

Lang zijn is volgens Dane niet makkelijk. “Niks past! Ik ben smal en heb lange armen, dus dan kan je nooit iets dragen. Daarom ben ik zo ontzettend veel aan het eten. Ik hoop wat dikker te worden, want dan zit m’n kleding wat beter.

Dane is momenteel te horen als vervanger van Edwin Evers. Hij is dé grootverdiener van radioland, maar Dane zal ook niet verkeerd boeren. “Nou, qua centen ben ik helemaal niet rijk. Volgens mij sta je al in de min als je een huis hebt. Maar qua geluk, liefde en gezondheid ben ik heel rijk.

Waar staat zijn huis eigenlijk? “Ik woon in Utrecht. Dat is eigenlijk onverklaarbaar, want ik heb niet zo heel veel met de stad. De laatste keer dat ik in het centrum was, werd Hoog Catharijne nog verbouwd. Ik kom oorspronkelijk uit Den Haag, maar ben naar de omgeving van Hilversum verhuisd toen ik veel op onmogelijke tijdstippen op de radio was.

Het interview met Frank Dane kunt u lezen op de 538-site.

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen