Opvolger Studio PowNed heet De Week Van PowNed

Foto: RTLDe opvolger van Studio PowNed heet De Week Van PowNed en begint op de eerste dag van september. Het programma zal elke donderdag om 22.20 uur te zien zijn op NPO 3. Dat heeft de omroep laten weten. Omroep PowNed koos er in 2014 om te stoppen met het dagelijkse PowNews. Het wekelijkse Studio PowNed kwam er in januari 2015 voor in de plaats, maar was inhoudelijk en kijkcijfermatig geen groot succes. Met De Week Van PowNed grijpt PowNed terug op het succes van toen.

PowNed maakt tegenwoordig weer volop PowNews-filmpjes. Niet voor televisie, maar voor de YouTube-pagina. Die filmpjes worden straks verwerkt in het nieuwe wekelijkse tv-programma.

Ze gaan door online en daar komt wekelijks een compilatie van op tv, aangevuld met actuele onderwerpen“, legt de NPO uit.

Overigens keert in het nieuwe seizoen ook het PowNed-programma Niet Lullen Maar Poetsen terug op de buis. Hierin volgt Rutger Castricum een aantal jongeren uit vermogende gezinnen, die niet als ‘rijkeluiskinders’ gezien willen worden en er alles aan doen om op eigen benen te staan.

In de nieuwe reeks staan jongeren uit Brabant en Limburg centraal.

Lees ook: PowNed moet blijven uitzenden op NPO 3 (deze maand)

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen