Opvolger Studio PowNed heet De Week Van PowNed

Geplaatst op Sun 28 Aug 2016 om 11:58

Foto: RTLDe opvolger van Studio PowNed heet De Week Van PowNed en begint op de eerste dag van september. Het programma zal elke donderdag om 22.20 uur te zien zijn op NPO 3. Dat heeft de omroep laten weten. Omroep PowNed koos er in 2014 om te stoppen met het dagelijkse PowNews. Het wekelijkse Studio PowNed kwam er in januari 2015 voor in de plaats, maar was inhoudelijk en kijkcijfermatig geen groot succes. Met De Week Van PowNed grijpt PowNed terug op het succes van toen.

PowNed maakt tegenwoordig weer volop PowNews-filmpjes. Niet voor televisie, maar voor de YouTube-pagina. Die filmpjes worden straks verwerkt in het nieuwe wekelijkse tv-programma.

Ze gaan door online en daar komt wekelijks een compilatie van op tv, aangevuld met actuele onderwerpen“, legt de NPO uit.

Overigens keert in het nieuwe seizoen ook het PowNed-programma Niet Lullen Maar Poetsen terug op de buis. Hierin volgt Rutger Castricum een aantal jongeren uit vermogende gezinnen, die niet als ‘rijkeluiskinders’ gezien willen worden en er alles aan doen om op eigen benen te staan.

In de nieuwe reeks staan jongeren uit Brabant en Limburg centraal.

Lees ook: PowNed moet blijven uitzenden op NPO 3 (deze maand)
9 Reacties op “Opvolger Studio PowNed heet De Week Van PowNed”


 1. Anonymous

  Pownews doet het goed op internet en het zou het programma versterken als het weer gewoon dagelijks 20 minuten op NPO3 zou komen. Studio Powned was geen slecht programma en de duiding van onderwerpen voegde echt wel iets toe in het programma. Het stond sowieso verkeerd geprogrammeerd op de donderdagavond vroeg. Jammer dat ze er mee stoppen nu. Het had zeker een plek verdiend op NPO1. Op bijvoorbeeld de late zondagavond.

 2. Anonymous

  Waar worden de heren eigenlijk voor betaald ,ik zie en hoor ze niet,wnl is er dagelijks.

 3. Delano

  “Consultancy”.

 4. Bleh

  Hoop dat het beter wordt, maar ik vrees het ergste. Rutger moet je niet laten presenteren…hij is goed in mensen het bloed onder de nagels weg te halen….en daar moet hij het bij laten. Dominique en Annabelle zijn ook het kijken niet waard helaas.

 5. Walter

  Domste fout van Powned om te stoppen met Pownews. Dat was leuk, met Jan Roos, mensen (zoals Job Cohen) het bloed onder de nagels halen. Nu is het 3x niks.

 6. Rubicon

  Anonymous praat PEOP op zijn powned’s gezegd. Ook op internet hebben ze te weinig traffic. Trucje is uitgewerkt en powned blinkt niet uit in vernieuwing en innovatie. Staan al anderhalf jaar stil. Zakken zijn gevuld over en sluiten

 7. Anonymous

  @Rubicon Je hebt er weinig kijk op dat is wel duidelijk. Powned kan niet iets voor jou zijn. Dat mag en dat kan maar dan kijk je toch gewoon niet.

 8. Rubicon

  @Anonymous gaat van PEOP naar digitale diaree. Feiten graag. Kijk naar naar de cijfers en je ziet dat powned ook op internet heel matig presteert. Was early adapter en fan van pownews en studio powned maar gebrek aan vernieuwing en onderscheidend vermogen wreekt zich.

 9. Anonymous

  Rubicom, Via sociale media word er heel goed gekeken en gereageerd naar Powned. Dat is een feit! Daarom gaan ze zich daar ook meer op concentreren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.