Dennis Schouten: ‘Bram Krikke egoïstische klootzak’

Geplaatst op do 30 jul 2020 om 10:00

Dennis Schouten vindt Bram Krikke, met wie hij eind vorig jaar het PowNed-programma Onrecht maakte, een egoïstische klootzak. Hij kan bovendien niet tegen zijn verlies. Dat zegt het tv-talent vandaag in De Telegraaf. Na het eerste seizoen van Onrecht raakten de heren in onmin met elkaar. “In januari heb ik Wilfred Genee geholpen om met Veronica Inside de Radioring te winnen. Bram, met wie ik dus al had samengewerkt, was onze tegenstander“, legt hij uit.

Een gekke situatie voor Dennis. “Ik ben daar naar hem heel open over geweest. Maar de ochtend nadat we wonnen, kregen we een berichtje van zijn management. Wegens andere verplichtingen had hij geen tijd meer voor Onrecht. Dan ben je wel een slechte verliezer, vind ik.

Een paar maanden geleden leek het goed te komen: Bram zag vanwege corona zijn theateroptredens wegvallen en stelde zich alsnog beschikbaar voor een tweede seizoen van Onrecht. “Toen Bram zei dat het goed zou komen, heb ik mijn contract bij Powned laten aanpassen. De eindredactrice zag het ook helemaal zitten en kocht een huis. Vervolgens haakte Bram op het allerlaatste moment alsnog af.

Ongelooflijk, vindt Dennis. “Als je niet wilt: prima. Maar zeg dan niet de hele tijd dat het goed komt. Dan vind ik je een egoïstische klootzak, en dat heb ik ook tegen hem gezegd.”

Dennis zag onlangs ook zijn vriendschap met Wilfred Genee bekoelen. Wilfred neemt Dennis kwalijk dat hij niet meer partij voor hem trok in de ruzie rondom VI.

Foto: PowNed
36 Reacties op “Dennis Schouten: ‘Bram Krikke egoïstische klootzak’”


 1. Theo

  Dennis Schouten is weel HEEL vlug op zijn teentjes getrapt.

  Kleuter, ga samen met Robje Goossens terug naar school.

 2. Peter

  Ik heb op de één of andere manier ook meer sympathie voor Dennis dan voor Bram. Dennis komt vrij gewoon over, Bram vind ik gemaakt.

 3. Norvo

  “De eindredactrice zag het ook helemaal zitten en kocht een huis.”

  Als je meent dat de productie van Onecht seizoen 2 een solide basis is voor een koopwoning is er iets goed mis.

 4. Sjors

  Kom maar op mijn schoot uithuilen Dennis

 5. Tim

  Zie toch liever Dennis dan die debiele Bram.

 6. Bart

  @Peter Eens!

 7. Rastom

  Bram acteert zijn leven. Sukkeltje.

 8. Misutoria

  Die Bram had ook de andere partij oprecht kunnen feliciteren, dat zou je als mens sieren.
  Maar we leven niet meer in een dergelijke hoog ontwikkelde beschaving waarin dat normaal is.
  Mensen zijn zich niet meer bewust van hun gedrag en gaan zich als kindertjes gedragen, alhoewel, sommige kinderen nog bijdehanter zijn..

 9. Tsja

  Wat raar dat een rechtse mafketel niet met een linkse mafketel door één deur kan. Vraag is, wie verlost ons van beide?

  Nietsnutten.

 10. Koe Man

  Waarom zijn deze 2 Aldi vakkenvullers steeds in de media?

 11. Televisieman

  Vecht het lekker uit na schooltijd kleuter

 12. GW

  Gaat Dennis nu elke keer dat hij clasht met een ego in Hillywood een boekje open doen? Kan hij lang bezig blijven. Ik heb best sympathie voor Dennis Schouten, maar dit begint vermoeiend te worden.

 13. TVkijker

  Het is Brammie allemaal naar z’n koppie gestegen. Hij had bij het winnen van de Radioring zo gehoopt nog een speech te mogen geven vol dijenkletsers om op z’n Instagrammetje te zetten. Hij had het papiertje al geschreven vol grappen in de richting van ‘haha ik geef “zogenaamd” niks om deze Ring en doe er super cynisch en sarcastisch over maar iedereen gaat wel via mijn socials weten dat ik hem heb gewonnen ha-ha’. Toen Genee er mee weg liep, kon Brammie het niet hebben dat zijn grappetjes nooit gehoord zouden worden. Daarom Bram boos op Dennis. Eindredactrice dakloos. Dennis weer op Mediacourant. Waar van akte.

 14. MediaPrak

  Goh dat die Krikke nog niet door Sjon is weggekocht om Drama Dane op V&D Radio te vervangen..

 15. Paulien

  Die 2 namen zeggen me niets.
  In ieder geval zien ze eruit als 2 karakterloze mietjes.

 16. Wyatt

  Wat een huilie. Hopelijk rot hij nu op met z’n sensatie TV en z’n boerenaccent.

 17. Jasmijn

  @Wyatt: beter een boerenaccent dan jouw n ikkeraccent.

 18. Jeroen

  Jan roos bij onrecht. En het programma kan weer beginnen. Bram is te bang voor dit soort programmas. Dus beter dat hij niet meer wilt.

 19. Nimmermeer

  Wyatt is en blijft een hypocriete lul. Zeg je iets over iemand met wat meer pigment, dan schreeuwt hij moord en brand, maar zelf loopt hij af te geven op iemand met een accent. Een Nederlander met een accent wel te verstaan, want zou Dennis een accent hebben omdat hij uit Afrika komt, dan gilde Wyatt moord en brand over zijn eigen opmerking.

  WYATT, JE BENT EEN РOLITIEK СORRECTE HUICHELAAR!

 20. J.P.

  Vind die Krikke een eng ventje, zo’n type met een groot geheim, een martelkelder of zo.

 21. Elmar Mol

  Kunstje van Krikke is allang weer uitgewerkt.
  En Dennis heeft een geheim.

 22. Minder of Mirjam

  Hier in den haag is er al eens een Krikke uitgegooid na een faal optreden. Tijd dat Bram ook de deur wordt gewezen! Met zijn nep snor.

 23. Geertje

  Bram is niet snor.

 24. Whitedog

  Kamp Bram…!

 25. Enno bikker

  Bram Krikke is net als Martien Meiland; he-le-maal uitgekauwd. Deed bij Onrecht ook niks anders dan ongemakkelijk in de camera staren en monotoon sarcastische oneliners maken als het daadwerkelijk uit de hand dreigde te raken.

 26. Anti-racist

  @Wyatt

  Het domste zijn de Afrikanen die hun keurige (Nederlandse) rollende r omruilen voor een Amerikaanse (Gooise) r. Zij willen zo in een goed blaadje komen bij de domme, blanke Randstadelite en verloochenen hierdoor hun Surinaamse, Antilliaanse, Afrikaanse wortels.
  Nog dommer zijn mensen die andere accenten minderwaardig vonden. Dit heet racisme.

 27. Guttegut

  Dennis Schouten gaat zichzelf wel heel belangrijk vinden. Toch knap van een lul die programma’s maakt op tv en social media waar geen sterveling naar wil kijken.

 28. Teuntje

  Krikke is een engerd om te zien

 29. Tvstoker

  Kan deze jongen niet gewoon weg? Mediageile boer.

 30. Peter

  Bram en met name zijn management zijn onbetrouwbaar en hebben geen vorm van zelf kritiek. Op de een of andere manier geniet Bram grote populariteit en het stijgt ze beetje naar hun hoofd.

 31. Dirk2

  Dennis en Bram zijn zulke ongelofelijke prutsers 😂

 32. Wyatt

  Alle boerentokkies zijn fan. 🤣

 33. Simon

  Jammer, samen maakten ze leuke content. Met Jan Roos is het niets dan bagger.

 34. Dirk2

  De naam Bram is het minst populair nu om je kind zo te gaan noemen 😂

 35. Klaas Flink

  Dennis moet gewoon ergens gaan werken. Werk genoeg. Bram, die moet ook gewoon een baantje zoeken. Er gaat helemaal niets verloren als die niet meer terug komen. Over het paard getilde babbelaars, o, vergeet die Tim den Besten niet mee te nemen, wat een ei is dat zeg, die kan, weet, doet niks en loopt er bij alsof hij de hele dag geplaagd wordt door diepzinnigheid.

 36. Wilfred Degens

  @simon 17.25
  Mee eens! Leuk om naar te kijken. Ik doe dat zonder in die gasten te kruipen en dan te proeven hoe ze smaken! Rare gewoonte bij sommige kijkers in dit neuzellandje over iedereen.
  .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.