Dennis Schouten: ‘Bram Krikke egoïstische klootzak’

Dennis Schouten vindt Bram Krikke, met wie hij eind vorig jaar het PowNed-programma Onrecht maakte, een egoïstische klootzak. Hij kan bovendien niet tegen zijn verlies. Dat zegt het tv-talent vandaag in De Telegraaf. Na het eerste seizoen van Onrecht raakten de heren in onmin met elkaar. “In januari heb ik Wilfred Genee geholpen om met Veronica Inside de Radioring te winnen. Bram, met wie ik dus al had samengewerkt, was onze tegenstander“, legt hij uit.

Een gekke situatie voor Dennis. “Ik ben daar naar hem heel open over geweest. Maar de ochtend nadat we wonnen, kregen we een berichtje van zijn management. Wegens andere verplichtingen had hij geen tijd meer voor Onrecht. Dan ben je wel een slechte verliezer, vind ik.

Een paar maanden geleden leek het goed te komen: Bram zag vanwege corona zijn theateroptredens wegvallen en stelde zich alsnog beschikbaar voor een tweede seizoen van Onrecht. “Toen Bram zei dat het goed zou komen, heb ik mijn contract bij Powned laten aanpassen. De eindredactrice zag het ook helemaal zitten en kocht een huis. Vervolgens haakte Bram op het allerlaatste moment alsnog af.

Ongelooflijk, vindt Dennis. “Als je niet wilt: prima. Maar zeg dan niet de hele tijd dat het goed komt. Dan vind ik je een egoïstische klootzak, en dat heb ik ook tegen hem gezegd.”

Dennis zag onlangs ook zijn vriendschap met Wilfred Genee bekoelen. Wilfred neemt Dennis kwalijk dat hij niet meer partij voor hem trok in de ruzie rondom VI.

Foto: PowNed

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen