PowNed fluit omroepgezicht Dennis Schouten terug

PowNed heeft zijn presentatoren Dennis Schouten en Mark Baanders gemaand om te stoppen met hun duopresentatie van het online programma RoddelPraat. Na drie afleveringen is Mark vervangen door Jan Roos. Dat is te zien in de uitzending op YouTube. RoddelPraat is een nieuwe rubriek waarin de laatste roddels worden besproken, naar idee van Dennis. Hij haalde Mark erbij, maar heeft nu ‘verschrikkelijk nieuws’. “Mark Baanders mag niet meer terugkomen bij RoddelPraat.”

Wat is er aan de hand? “Mark en ik hebben een gemeenschappelijke werkgever, PowNed, en die maken zich druk over het feit dat jullie niet zouden kunnen zien of dit nou wordt gemaakt door PowNed of niet.”

RoddelPraat wordt niet gemaakt door PowNed. “Maar omdat Mark ernaast zat zouden jullie wellicht kunnen denken dat het een programma van PowNed is en daarom mag Mark er niet meer naast zitten. Om de twijfel weg te halen. Mark vindt het enorm klote.”

Stom

Mark laat weten dat hij het heel flauw vindt. “Nou, ik ben gekickt uit een programma waar Jan Roos nog wél in zit. Heel stom, ja. Ik moet ermee stoppen, want ik ben zzp’er en omroep PowNed is mijn enige, een van mijn weinige opdrachtgevers en zij vinden het programma te veel lijken op een programma van omroep PowNed, omdat Dennis en ik er allebei in zitten.”

Het is een fantastisch programma wat Dennis zelf uit de grond heeft gestampt en een groot succes is gebleken. Ik mag er helaas niet meer aan meewerken aan zo’n fantastisch programma, want dan zou ik überhaupt bye bye kunnen zeggen tegen mijn eigen baan. Ik vind het heel jammer en ook een beetje stom en een klein beetje achterlijk, maar goed. Jan Roos, veel succes daar en leuk dat je mijn stokje overneemt. Nou, geniet ervan zou ik zo zeggen!

Ruzie

Een saillant detail is dat Mark het in de tweede aflevering flink aan de stok kreeg met Jan, die toen te gast was in het programma. In de derde aflevering was Jan dan ook niet meer van de partij. Nu heeft hij Mark vervangen.

Foto: YouTube

Meer in PowNed

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen