PowNed fluit omroepgezicht Dennis Schouten terug

Geplaatst op vr 24 apr 2020 om 9:10

PowNed heeft zijn presentatoren Dennis Schouten en Mark Baanders gemaand om te stoppen met hun duopresentatie van het online programma RoddelPraat. Na drie afleveringen is Mark vervangen door Jan Roos. Dat is te zien in de uitzending op YouTube. RoddelPraat is een nieuwe rubriek waarin de laatste roddels worden besproken, naar idee van Dennis. Hij haalde Mark erbij, maar heeft nu ‘verschrikkelijk nieuws’. “Mark Baanders mag niet meer terugkomen bij RoddelPraat.”

Wat is er aan de hand? “Mark en ik hebben een gemeenschappelijke werkgever, PowNed, en die maken zich druk over het feit dat jullie niet zouden kunnen zien of dit nou wordt gemaakt door PowNed of niet.”

RoddelPraat wordt niet gemaakt door PowNed. “Maar omdat Mark ernaast zat zouden jullie wellicht kunnen denken dat het een programma van PowNed is en daarom mag Mark er niet meer naast zitten. Om de twijfel weg te halen. Mark vindt het enorm klote.”

Stom

Mark laat weten dat hij het heel flauw vindt. “Nou, ik ben gekickt uit een programma waar Jan Roos nog wél in zit. Heel stom, ja. Ik moet ermee stoppen, want ik ben zzp’er en omroep PowNed is mijn enige, een van mijn weinige opdrachtgevers en zij vinden het programma te veel lijken op een programma van omroep PowNed, omdat Dennis en ik er allebei in zitten.”

Het is een fantastisch programma wat Dennis zelf uit de grond heeft gestampt en een groot succes is gebleken. Ik mag er helaas niet meer aan meewerken aan zo’n fantastisch programma, want dan zou ik überhaupt bye bye kunnen zeggen tegen mijn eigen baan. Ik vind het heel jammer en ook een beetje stom en een klein beetje achterlijk, maar goed. Jan Roos, veel succes daar en leuk dat je mijn stokje overneemt. Nou, geniet ervan zou ik zo zeggen!

Ruzie

Een saillant detail is dat Mark het in de tweede aflevering flink aan de stok kreeg met Jan, die toen te gast was in het programma. In de derde aflevering was Jan dan ook niet meer van de partij. Nu heeft hij Mark vervangen.

Foto: YouTube
21 Reacties op “PowNed fluit omroepgezicht Dennis Schouten terug”


 1. Sjors van Kempen

  Het is me wat in de marge van de marge van omroepland.

 2. Boris

  Was er werkelijk waar niemand anders te bedenken dan Jan Roos om deze klus over te nemen?

 3. Op1 kijker

  Waren de roddels op?

 4. Bart

  Mark Baanders = non talent. Was een mooie gelegenheid voor PowNed om hem buiten te zetten.

 5. Ach

  JAN ROOS ZO EEN IN EN IN TRIEST MANNETJE 💩

 6. Stoter

  Je kunt ook elke aflevering beginnen met de melding dat het geen PowNed is. Maar van nadenken hebben ze daar blijkbaar nog niet gehoord.

 7. Blinde Herdershond

  Ach, Powned. Wat een blamage is dat geworden. Ze zouden de boel wel eens even wakker schudden en zie ze nu. Weesie die zich onsterfelijk belachelijk heeft gemaakt door zijn principes overboord te kieperen toen bleek dat hangen aan de tiet van de NPO toch wel lekker is en Rutger, de eens zo recalcitrante journalist, braaf op schoot bij Jeroen Pauw.

 8. Keta Minek

  Wie kijkt nu nog naar muppet Jan Roos gooi de tent dan maar dicht.

 9. Victor

  Ik ben geen fan van Jan Roos politieke rants, maar hij is verrassend goed in dit YouTube programma. Maakt er een soort rauwe, ongepolijste versie van Boulevard en Shownieuws van. Keiharde grappen en meningen. In plaats van de brave commentaartjes in de showprogramma’s van de MSM. Meesterlijke zet om Mark te vervangen door Roos.

 10. Huismaker

  TIP: Kijk op Youtube naar Cafe Weltschmerz. De visie van Pieter Lakeman over de rol van Nederland met de betalingen aan Italie. Een land dat nagenoeg failliet is en leeft van het geld dat Nederland en Duitsland betalen.
  Eén keer raden ? Mag hij dat ook uitleggen bij Jinek, Nieuwzuur, Op1 of Buitenhof ? Gokje ?

 11. Hapert

  Mark had het al verkleaut zodra hij Jan Roos ging zitten jennen
  Wat een mispunt..

 12. Flauwe Kul

  Jan Roos op de Huishoudbeurs voor Powned. Journalistiek hoogtepunt van deze plofkip! Ha ha ha!! ☺

 13. Schijnzelfstandigheid

  Een zzp’er met één klant die bepaalt wat je verder nog mag doen? Leg dat maar eens uit aan de belastinginspecteur.

 14. Gerard Cocks

  Ach. Is Jan ook weer een uurtje in de week van de bank af.

 15. Klaas Flink

  Nou ja, eerlijk is eerlijk. Jan Roos is natuurlijk een enorme lul.

 16. HalloJumbo

  Hopelijk gaat PowNed kapot. Voegt niets toe aan het bestel.

 17. Sjakie van Kooten

  Nee @Huismaker ik kijk liever naar Roddelpraat.

 18. Snake Charmer

  Slijptol vervangen door die idioot van een Jan Roos?

 19. Marc van Bennekom

  Wordt het niet een beetje tijd om die Dennis Schouten aan de dijk te zetten?
  Ik vraag dat omdat hij altijd opvalt met negatief nieuw. Vroeg of laat gaat dat zijn broodheer opbreken.
  Eruit met die gast. Er zit een complete reservebank met talent klaar om deze flapdrol te vervangen.

 20. Simon Dekker

  Smerige rotstreek van Powned. Het schip zinkt dus willen ze zo Dennis bij zich houden.

 21. Arie Schoenlepel

  Heeft WNL de gelegenheid om een goed programma uit te buiten, doen ze het niet. Pfff

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.