Bouwval Gezocht na vijf jaar terug op RTL 4

Foto: RTLHet woonprogramma Bouwval Gezocht keert na vijf jaar weer terug op de buis bij RTL 4. Er wordt momenteel gezocht naar kandidaten. Dat heeft producent Blue Circle bekendgemaakt. Bouwval Gezocht is een programma waarin kandidaten met een minimaal budget maar mét vol goede moed hun net gekochte bouwval omtoveren tot een paleisje. “Leidt alle verbouwingsstress tot een positief resultaat? En hoeveel is het huis waard na de grote verbouwing?“, vraagt de tv-producent zich af.

Blue Circle hoopt dat veel mensen zich aanmelden. “Heb jij net een huis gekocht dat nog helemaal verbouwd moet worden en ga jij hier binnenkort jouw paleisje van maken? Meld je dan nu aan voor het nieuwe seizoen.

Bouwval Gezocht begon in 2006 en werd in 2011 voor het laatst uitgezonden. De presentatie was in handen van Peter van der Vorst, maar wie de nieuwe serie gaat produceren is nog onduidelijk. Van der Vorst presenteert tegenwoordig liever alleen zijn eigen producties.

In 2013 was nog een buitenlandversie van Bouwval Gezocht te zien onder de titel Verbouwen Zonder Grenzen. De presentatie daarvan was in handen van Irene Moors.

Wanneer Bouwval Gezocht precies van start gaat, is nog niet duidelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen