Ook Thomas Acda stopt met Dit Was Het Nieuws

Na Raoul Heertje, stopt ook Thomas Acda met de veel bekeken RTL 4-show Dit Was Het Nieuws. Dat heeft hij laten weten op Q-music. Acda vindt het tijd voor iets anders. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik heb ook aan de regie aangegeven dat ik ermee wil ophouden. Ik had het een paar dagen voordat Raoul Heertje dat bekendmaakte besloten, maar ik had geen zin om dat op Q-music of bij Humberto Tan te zeggen, voordat ik de regisseurs had gesproken. Dat leek me niet helemaal heerlijk.”

De komediant wil niet ellenlang aan een programma verbonden zijn. “Het is vrij lastig om leuk te zijn op televisie en na drie, vier jaar vind ik het wel klaar. Er moet weer variatie komen. Toen het programma begon heb ik het vier jaar gedaan, toen deed Jan-Jaap het tien jaar, en nu heb ik het weer vier jaar gedaan.”

Met het vertrek van de teamcaptains, is alleen presentator Harm Edens nog over. “Ik denk dat het wel verstandig is om daar eens twee jonge mensen neer te zetten“, zegt hij. “Maar misschien stoppen ze wel.

Dit Was Het Nieuws is één van de succestitels op de zaterdagavond van RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen