Patty Brard vreest voor toekomst RTL 4-diva’s

Geplaatst op ma 30 apr 2012 om 13:02

Foto: RTLPatty Brard vreest voor de toekomst van de RTL 4-diva’s. Ze weet niet of er een nieuw programma met haar, Patricia Paay en Tatjana Simic op komst is. Dat vertelde ze zondag in Life 4 You. Het trio maakte samen de hulpshow Diva’s Draaien Door, maar nu heeft Simic in het AD bekendgemaakt solistisch aan een hulpprogramma te werken. “Ik heb een format geschreven voor ons drieën, maar ik heb vernomen dat er iemand liever voor zichzelf begint“, aldus een verontwaardigde Brard.

De toekomst van de RTL 4-diva’s is daarmee in het gevaar. “Ik heb geen idee. We gaan het horen. Ik heb het neergelegd. Ik vind twee hulpprogramma’s naast elkaar iets te veel.

Brard denkt dat ze alleen met Paay verder gaat. “Ik vind dat Patricia en ik wel echt een setje is. Het maakt me niet uit. Patricia en ik kunnen het gelukkig heel goed met elkaar vinden. We zijn ook bezig met een heel extreem format voor ons tweeën. Dat kan ook hartstikke leuk worden.

Ze is teleurgesteld in Simic. “Ik vind het altijd wel lullig als je dingen in de krant moet lezen. Pak even de telefoon. Dat vind ik altijd zo vreemd, maar het allerbeste. We hebben bovendien alle drie ons eigen ding ernaast. Maar zoals ik zei: bel even.”

 
36 Reacties op “Patty Brard vreest voor toekomst RTL 4-diva’s”


 1. tommy

  Het is niet zo vreemd dat Tatjana alleen verder gaat. Die andere twee zijn oud en bejaard en ook nog eens lelijk en dat kan je van Tatjana niet zeggen.

 2. Ome Frans

  Brard vreest voor de toekomst van de RTL-diva’s. Ik niet. Ze krijgen altijd weer ergens een poot tussen de deur.

 3. Bea

  Er zijn nog maar 8 mensen bij de Publieke Omroep die
  meer dan de Balkenende Norm verdienen.
  Bij de VARA (arbeidersomroep) is er een die verdiend 500.0000 euro.
  Wie dat is ? Die dikke vette plofkip van de Leeuw.
  Wat een graaier. Ga toch naar RTL of SBS en kasseer niet ons
  zuurverdiende belastinggeld dikke.
  Schaam je Paul , links lullen-rechts vullen.
  En oh nee Jerrold hij verdiend dit niet omdat hij zo’n fantastische
  show maakt !!!!

 4. Jaap-Jan

  Ik was vanacht bij Paul en in zijn slaap riep hij steeds .. Jerrold Jerrold !

 5. Anoniem

  @Bea aan jou taal gebruik te zien, wat een viswijf.
  Bedenk wel dat je naar school gaat van mij belastinggeld, dat je ouders
  kinderbijslag krijgt van mij belastinggeld.
  Dit is pas weggegooid geld.

 6. Jan91

  @Bea, ik denk zelf dat het eerder Matthijs van Nieuwkerk is. Het programma van Paul de Leeuw wordt nu volledig geproduceerd door hemzelf (EVA Media), zodat hij volgens mij zich vanuit zijn bedrijf kan laten betalen en niet meer op de loonlijst van de VARA staat. Lijkt me namelijk sterk dat Matthijs van Nieuwkerk, die zijn 450.000 euro per jaar altijd genoemd werd, nu ineens de helft heeft moeten inleveren of zo.

 7. MC

  Bea , wat heeft dit nu met Brard te maken ?
  Okay zij is ook een bitch net als die nicht de leeuw dus er
  is wel een overeenkomst.
  Ik vind het ook schandalig dat Paul zoveel geld opstrijkt van
  ons belastingbetalers voor zo’n uitgemolken format.
  Wat was hij weer slecht zaterdagavond. Niet om aan te zien.
  Ik heb 10 minuten met walging gekeken en toen iets anders
  opgezet. Dat mensen daar naar kunnen kijken.
  En wat slecht Engels. Paul volg eens een cursus bij de nonnen
  of misschien jouw voorkeur bij de paters.
  Voor 5 ton mag je toch veel veel meer kwaliteit verwachten.

 8. Mediaprak

  Kan iemand mij uitleggen waarom ‘extreem’ automatisch leuk is? Ofwel, als Brard en La Paay de totale verbouwing aan maken, moeten wij het dan leuk vinden om 50 min (incl. Reclameblokken) te kijken naar het inbrengen van implantaten?

  Al wij erkennen dat zingen een ‘vak’ is. Waarom denken deze twee zangeressen dan dat zij TV programma’s kunnen ontwikkelen, produceren en presenteren?

 9. Bram

  @MC Wat is er precies uitgemolken aan het format van Paul? Hoeveel uitgemolken formats blijft RTL uitzenden, ik bedoel als we dat als sneu excuus gaan gebruiken kan RTL 2/3 van haar programma’s annuleren. En dan roepen dat je 10 minuten hebt gekeken maar an wel meent te weten hoe de hele show was, bullshit, net als je bewering over het salaris, bewijs het of geef saan dat maar wat gokt?
  Waarom maak je je niet druk om de 2 miljoen voor Linda met haar uitgemolken showtje en kopie-comedy?Heb jij ook bakken geld aan meebetaald (een veelvoud van wat de NPO van jouw belastinggeld krijgt) maar dat vind je dan weer prima

  @Bea, dat woord plofkip vind je wel leuk geloof ik hè, zit in elke reactie en ook jij lult onzin met je 5 ton. Hij krijgt 3 ton, nou èn? Kijk jij toch lekker naar Linda, Gordon, Paay, Brard, Wendy, Krabbé, Boszhard, Moors etc, enig idee wat DAT setje ONS kost op jaarbasis? Waarom denk je dat de boodschappen steeds duurder worden? Of ben jij ook zo eentje die echt denkt dat commerciele TV gratis is?

 10. Anoniem

  @Mediaprak
  Ik heb even iets gemist, Patty Brard een zangeres? Maar echt? Dus dat ze zingen kan enzo? Dat was eerder nooit zo, is dat er kunstmatig ingebouwd? ;)

 11. Anoniem

  @MC en @Bea
  Er is niet bekend gemaakt WIE de 490.000 euro verdient bij de NPO. Het is jullie conclusie dat dat Paul de Leeuw zou zijn maar de kans is groter dat het Matthijs van Nieuwkerk is met 6 programma’s per week waar Paul 1 heeft.

 12. Anoniem

  Bram,

  de reden dat boodschappen duurder worden is omdat Nederland relatief gezien te goedkoop is vergeleken met omringende landen. Wel eens in Belgie naar de supermarkt geweest, of Duitsland? Doe maar eens.

  Een andere reden dat de boodschappenw ereldwijd duurder worden zijn de grondstofprijzen! en nog belangrijker de brandstofprijzen!!!!! Hele economie draait op brandstofprijzen, daar heeft het reclamebudget van RTL niets mee te maken.

 13. Plofkip

  De reden van alles , hogere prijzen, slechte economie etc is…
  Paul de Leeuw

 14. Arie

  @Bram
  Wat een gelul
  Bij RTL is er geen 1 show te vinden die al 25 jaar hetzelfde kunstje laat zien.

 15. Leo

  @Bram
  Hoezo hebben de publieke zenders dan geen reclame?
  Die maken dus ook mijn boodschappen duur!

 16. TERMINATOR(1)

  De echte, hele grote veelverdieners zitten allemaal bij de commerciëlen. Die lachen om de Balkenende-norm, dat is voor hun een paar maandjes shoppen. Via een hele reeks reclamebronnen en kabelabonnementen wordt het geheel gefinancierd, en het zijn geen kleine kaboutertjes die dit allemaal betalen, maar WIJ, de consument. Uiteraard kost de Publieke Omroep ons ook veel geld, maar daar wordt nu 200 miljoen bezuinigd, gaan er honderden banen verloren en gaat bijna iedereen naar de Balkenende-norm. Dat zie ik bij de commerciëlen niet gebeuren en dus kosten zij ons naar verhouding steeds meer, en we krijgen er ook nog waardeloze kwaliteit voor terug.

 17. David

  Volgens mij krijgen ze bij de co alleen maar steeds minder, dat kan niet anders.
  Alle gebakken lucht wat op reclame drijft was bij het uitbreken van de krisis als eerste aan de beurt en terecht. Onze Diva’s vrezen ook al voor de toekomst en ook terecht. Wat een straf, denken dat je diva bent omdat je op een makkelijke manier ineens bulkt van het geld en dan ineens terug naar af. Maar vroeg of laat moest die fake scene toch weer een keer normaal gaan doen. Hopelijk realiseren ze zich dat, hoewel realiteitszin nou niet bepaald hun ding is.

 18. Anoniem

  En alle twee bij de VARA? Zwaar overbetaald – speciaal die vetgemeste ‘komiek’ die, wanneer hij op de buis verschijnt, zelfs mijn hond aanzet om een rondje te gaan lopen…

 19. kkkk

  En alle twee bij de VARA? Zwaar overbetaald – speciaal die vetgemeste ‘komiek’ die, wanneer hij op de buis verschijnt, zelfs mijn hond aanzet om een rondje te gaan lopen…

 20. GeenStijl

  Voor Paul de Lul is het minimum jeugdloon nog te veel trouwens.
  snap echt niet dat paul de leeuw bijna 400.000 verdient is alleen op zaterdag met zijn dikke kop te zien.
  Waarom Paul de Leeuw nog op vier ton zit is helemaal een raadsel”
  Nee hoor, Paul zit van nature al op vier ton, heeft niets met geld te maken.
  Hij vreet en zuipt gewoon te veel.
  Neem me niet kwalijk maar als Paul de Leeuw voor zo’n super waardeloos programma zoveel geld krijgt, dan zeg ik met onmiddelijker ingang mijn lidmaatschap bij de VARA op. Een ongelovelijk slecht programma met totaal geen toekomst. Al jaren is Paul de Leeuw een flop en ze betalen hem gewoon door? Dag VARA!

 21. Marc E. Putto

  Uiteraard is het de presentator van DWDD die bijna 5 ton incasseert.
  Dat was niet de afspraak dacht ik, er nog eens een halve ton bij ten opzichte van 2010.
  Ach ja, 5 ton.. de helft zo’n beetje naar de phiscus toch?

 22. Anoniem

  tuurlijk moet Tatjana solo gaan! Op die 2 oude taarten zit toch niemand te wachten.

 23. freek

  uitkeringen worden ook van publiek geld betaald maar zou ik bij veel mensen toch ook liever de hele boel intrekken omdat het lamlullen en nietsnutten zijn. nee laat dan Paul en Matthijs hun geld maar gewoon houden.

 24. David

  Tja als al het werk naar lage lonen landen gaat, bedrijven massaal mensen ontslaan dan moeten er wel uitkeringen zijn. Het is de schuld van de regering, die weer naar de pijpen van de gladde babbelaars dansen. Die psycho’s vinden uitkeringstrekkers ineens lamlullen en nietsnutten. Terwijl ze toch echt stinkend rijk geworden zijn van al die werknemers, die er toch echt uitgedonderd worden omdat ‘the board’ over voldoende cash wil beschikken maar ze leggen de schuld gewoon weer bij een ander.
  Nu hebben de uitkeringstrekkers het weer gedaan.
  Maar nu gaan ze volgens jaar jalouzie tax aan ons betalen. Wat een jofele jongens zijn het toch. Een jaar lang mag de arme drommel ietsie pietsie meer geld krijgen. Een gunst van de supermensen naar het gepeupel. Ze draaien het gewoon om. In feite zou de gladde babbeltax per direkt ingevoerd moeten worden en een jaar lang noemen we het de gladde babbeltax. Daarna blijven die dieven het gewoon betalen, net als wij nog steeds het kwartje van Kok betalen, en lullen we nergens meer over. Dat lijkt me een goed plan.

 25. John de ParacetaMOL

  haal asjeblieft die paay en brard zsm van de tv af…vreselijk….

 26. Schemerlamp

  @TERMINATOR(1)
  maandag 30 april 2012 om 16:37

  Helemaal eens, wanneer komen de TOP salarissen van de CO naar buiten?

 27. Anoniem

  Terminator en Schemerlamp wat de commercielen betalen aan hun werknemers boeit niet aangezien het niet met ons belastingsgeld betaald wordt.

  Commercielen verdienen geld door bedrijven die reclame zendtijd kopen denk je niemand verplicht je om producten te kopen waar reclame voor wordr gemaakt stelletje dombo’s!

 28. vanjetje

  brard is: altijd klagen en pruillippen ,schreeuwen en uitschelden. koninginnedagopbrengst gaat volgens haar naar goed doel, nog geen week geleden kon ze niet rondkomen dus dat het haar format is geloof ik ook niet, wat een takketrol, aub niet meer op tv, kan niet predenteren en eigenlijk ook niet zingen, is wel weer goed in elleboogwerk.

 29. Floepsiewoepsie

  Hup,…weg met die TATJANA….dom mens…Aanstelster.

  Ze gedraagd zich als een kind van 4 jaar.

  Patries en Pat gedragen zich als 2 ruige wijven, laat ze maar met z`n tweeën verder gaan.

 30. moi

  ruige jawel maar daardoor zeer ordinair en dat is tatjana nou weer niet. piggy brard is wel de allerergste.

 31. insider

  patty brard.. mag die vrouw nog op tv? nee toch zeker, wat heeft zij nou toegevoegd….was niks is niks en wordt niks.

 32. BELANGRIJKE OPROEP!

  LIEVE EN BESTE MENSEN, ER IS VAN ‘HOGERHAND’ BESLOTEN OM SPANGAS SEIZOEN 4 NIET MEER OP DVD TE LATEN UITKOMEN DEZE ZOMER!! DIT TOT ZEER GROOT VERDRIET VAN VELE FANS. DAAROM IS ER NU EEN PETITIE ACTIE OM ZE MISSCHIEN NOG OP ANDERE GEDACHTEN TE KUNNEN KRIJGEN. MAAR DAAR HEBBEN WE WEL UW/JULLIE STEUN BIJ NODIG1 GA SNEL NAAR: http://www.petities24.com/spangas_seizoen_4_moet_op_dvd_komen EN TEKEN (DESNOODS ANONIEM) DE PETITIE! ALVAST HEEL ERG VEEL DANK!

 33. ton

  ’t Is goed dat T.S. een eigen programma heeft en niet meer bij die twee ouwe stofdoeken haar kunstje hoeft te doen….

 34. nikki

  Laat Tatjana alstublieft alleen door gaan dan hoeven we terminste niet naar die andere vreselijke lelijke oude ordinaire vrouwen te kijken.

 35. David

  * 00.20: niemand verplicht ons om producten te kopen waar reclame voor wordt gemaakt. Maar het wordt er dermate ingeramd met leugens en mooie praatjes ( zie die cremes die je hoofd in drie dagen rimpelvrij zouden maken, alleen bij apothekers te koop! stelletje lamlullen!) en dan zal ik maar zwijgen over die programma’s die we moeten zien, gezien de billboards, de radio, de bladen, op Internet, schreeuwerig dwars door programma’s heen want kijken zullen we! AANDACHTSCHREEUWERS! Dan gaat de doorsnee huis- tuin en keuken mensch toch eens kijken waar al die deining nou voor is. Maar we zijn niet verplicht te kijken zeg je? Psycho.

 36. David

  * corr: dan zal ik maar zwijgen over die reclames voor programma’s die we moeten zien, gezien de billboards, de radio, Internet, op de tv schreeuwerig dwars door andere programma’s heen want kijken zullen we! Hahahaha!!! grote malloot!
  Maar toch geruststellend en fijn om te lezen dat we niet verplicht zijn om te kijken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.