Elizabeth Hubbard dankt gastrol GTST aan Paul de Leeuw

Foto: CBSElizabeth Hubbard dankt haar gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden aan Paul de Leeuw. Dat vertelt de As The World Turns-actrice deze week in Avrobode. Hubbard is vanaf donderdag 2 juli te zien in GTST. “Ik ben al een aantal keer in Nederland geweest op uitnodiging van talkshows. Niet zo lang gelden was ik nog in de jubileumuitzending van Paul de Leeuw. En dan ontmoet je mensen en een castingbureau en dat leidt dan op een gegeven moment tot de vraag of je een gastrol wilt spelen.

Hubbard had er meteen zin in. “Ik vond het meteen een goed idee, ook omdat ATWT hier een heel populaire soap is. Het is voor mij helemaal geen grote sprong om hier te acteren, want ik voel me heel erg thuis in Nederland. De reacties op straat, in winkels, in Friesland waar ik logeer, zijn allemaal hartverwarmend.

GTST wordt opgenomen in Aalsmeer en Hubbard logeert in Friesland. Dat betekent veel op en neer reizen. “Ja. Mensen uit het westen van Nederland vinden dat ver weg, maar als je uit Amerika komt, denk je heel anders over afstanden. En het is echt prachtig tussen de weilanden en de koeien. En, een klein detail, ik logeer daar bij mijn ‘significant other’, mijn partner inderdaad. Nee, echt waar, ik heb een vriend in Friesland, Peter. Door mijn rol als Lucinda hebben we elkaar leren kennen.

Hubbard, beter bekend als zakenvrouw Lucinda Walsh uit de populaire Amerikaanse soap As The World Turns, is vanaf donderdag 2 juli in GTST te zien als seksuologe Sair Poindexter, de moeder van Irene Huygens.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen