Veronica: ‘Meimaand Filmmaand nu al een succes’

Foto: KippaDe Meimaand Filmmaand van Veronica is nog niet afgelopen, maar kan nu al een succes genoemd worden. Dat zegt een zegsvrouw van Veronica vandaag. “Veronica behaalde afgelopen week een record met een marktaandeel van 8,1 procent in de voor ons belangrijke doel- groep 20-49 jaar“, vertelt zij. “Veronica sluit de themamaand zaterdag af met een Drive-In Première in de Amsterdam ArenA. De registratie is dezelfde dag om 20.30 uur te zien en wordt gepresenteerd door Suzanne de Jong.

De Meimaand Filmmaand van Veronica staat deze maand in het teken van premièrefilms. Titels als Underworld: Evolution, V For Vendetta en The Departed zijn enkele prijswinnende films die voorbij zijn gekomen. Tijdens de laatste dagen van de Meimaand Filmmaand kunnen filmliefhebbers nog genieten van de premièrefilms Rocky Balboa, Scary Movie 4 en The Texas Chain Saw Massacre: The Beginning.

De Meimaand Filmmaand van Veronica ging dit jaar verder dan tv. De zender nodigde haar kijkers iedere woensdag uit voor onder andere de premièrefilms Startrek en Angels & Demons in een van de Nederlandse Pathebioscopen. “De bioscoopzalen waren wekelijks nagenoeg uitverkocht en met een rode loper, de nieuwste films en een premièrefeest met afterparty kwamen minder bekende Nederlanders ook eens in de spotlight te staan.”

Deze week sluit Veronica haar traditionele filmmaand af met de Drive-In Première in de Amsterdam ArenA. “Dat dit een event is waar heel Nederland bij wil zijn, blijkt uit het feit dat er al ruim 10.000 aanmeldingen binnen zijn gekomen. De 300 geselecteerde geluksvogels kunnen vanuit hun auto op het veld van de ArenA genieten van de voorpremière van de film Terminator Salvation, die voor de rest van Nederland pas de week erna in de bioscoop te zien is.”

De Drive-In Première vindt plaats op zaterdag 30 mei in de Amsterdam ArenA. De registratie is dezelfde dag vanaf 20.30 uur te zien bij Veronica en wordt gepresenteerd door Veronica-presentatrice Suzanne de Jong (foto).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen