Daphne Deckers presenteert Holland’s next top model

Daphne Deckers gaat de derde editie van het programma Hollands Next Top Model presenteren voor RTL 5. Zij vervangt hiermee Yfke Sturm, die na twee succesvolle edities heeft aangeven zich meer te willen concentreren op haar internationale modellencarrière. “Yfke heeft Hollands Next Top Model de afge- lopen twee edities geweldig neergezet en daar zijn we haar dankbaar voor“, aldus Erland Galjaard, programmadirec- teur van RTL 4 en 5. De nieuwe reeks gaat in oktober van start.

Stürm richt zich meer op haar werk als model. “Mochten we in de toekomst een ander passend tv-programma vinden, dan zullen wij zeker aan haar denken.

Daphne Decker is volgens Galjaard een ‘uitstekende’ opvolger. “Daphne kent als geen ander de modellenwereld, want zij heeft meer dan acht jaar lang een indruk- wekkende internationale carrière als topmodel gehad. Zij is een echte tv-personality, heeft een sterke, maar warme uitstraling en is ontzettend veelzijdig. Naast voormalig topmodel is zij ook tv-presentatrice, schrijfster en actrice. Ik ben trots dat Daphne voor dit programma tijd in haar agenda heeft vrijgemaakt en weet zeker dat zij samen met de juryleden ‘Holland’s Next’ tot een nog opvallender en succesvoller programma zal maken.

Daphne Deckers stond op talloze internationale covers van magazines als Vogue, Elle, Cosmopolitan, Amica en Grazia en deed modellenwerk in de grote modesteden Parijs, Milaan, New York, Tokio en Miami. Daphne stond verder in de Amerikaanse Playboy, speelde een rol in de James Bond film ‘Tomorrow Never Dies’, de miniserie van NBC ‘Remember’ en uiteraard ‘All Stars’. Daarnaast presenteerde zij diverse programma’s, zoals de eerste editie van Big Brother en V-Models. Zij schreef ook een boek over de modellenwereld, getiteld ‘Mijn leven als fotomodel’.

Holland’s next top model is vanaf maandag 22 oktober terug op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen