Net5-baas: ‘Secret Story gigantisch succes op internet’

Foto: SBSHet Net5-programma Secret Story is op televisie een flop, maar op internet weet het Net5-programma wel te scoren. De tv-show is online zelfs een ‘gigantisch succes’. Dat zegt Net5-baas Alphons Martens in Shownieuws. Martens hoopt dat de internetters ook tv gaan kijken. “Op internet is het een gigantisch succes. We hebben 850.000 unieke bezoekers gehad de afgelopen weken. Dat is echt huge. Voor ons is dat echt heel bijzonder. Maar ze moeten natuurlijk ook wel televisie kijken.

Net5 zit er bovenop om van Secret Story een beter programma te maken. “Omdat het nu nog niet helemaal werkt naar onze zin, is iedereen bij Endemol ook druk bezig. De directie staat op de vloer, iedereen is er druk mee bezig om het goed te krijgen.

Martens komt terug op zijn uitspraken dat hij zijn realityprogramma over drie weken verschuift of staakt. “Ten eerste is het volledig uit de lucht gegrepen dat het zou stoppen. Dat heb ik ook helemaal niet zo gezegd. Maar natuurlijk zijn er altijd dingen als schuiven, bijvoorbeeld naar iets vroeger of iets later. Dit tijdslot is echter een heel weloverwogen keuze geweest, dus ik ga er nog wel even aan vasthouden.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen