Hanny Veerkamp wil dvd over Nel Veerkamp

Foto: Studio KastermansHanny Veerkamp hoopt dat er een partij is die de leukste tv-fragmenten met haar vorig jaar overleden moeder Nel Veerkamp wil uitbrengen op dvd. “Kijk, dat zou ik nou leuk vinden“, laat de tv-persoonlijkheid weten in weekblad Privé. Hanny hoopt dat bedrijven bij haar aankloppen. “Tot nu toe heeft nog niemand zich gemeld, maar het zou toch geweldig zijn als er bijvoorbeeld een dvd met Nel-hoogtepunten komt, of inderdaad een boek. Wij staan daar zeker voor open.”

De Amsterdamse familie Veerkamp werd bekend in Nederland dankzij een soap in Man Bijt Hond. Later waren ze ook nog te zien met een soap in SBS Shownieuws. “We missen Nel enorm en met ons velen. Overal waar Ton en ik komen, spreken mensen ons erop aan. Dan zie je wel hoe ongelooflijk geliefd ze was“, zegt Hanny.

Hanny heeft zich inmiddels ontfermd over een groot fan van Nel. “Ja, lachen, hè? Het is Jesse, een dertigjarige jurist die een groot fan van mijn moeder was. Enkele weken geleden stond hij huilend bij mij voor de deur met de vraag of ik zijn moeder wilde zijn. Zo lief, hij heeft met zijn eigen moeder namelijk een kwestie over zijn geaardheid. Ach weet je, als ik zo iemand een beetje warmte kan geven, waarom niet?

Ondertussen krijgen de Veerkampjes steeds minder media-aandacht en uitnodigingen. “Maar ze zijn ons nog niet vergeten, hoor!

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen