Wilma Nanninga vindt TROS lachertje

Vijf dagen na uitzending geeft ook Wilma Nanninga haar mening over het hevig bekritiseerde Nationaal Songfestival. De baas van pagina Privé vindt de TROS ‘een lachertje’. “Oh oh oh, wat fout. De TROS ‘vergat’ bij het Songfestival de stemmen van de jury in de einduitslag. Wat doet de TROS toch allemaal met ons songfestival? Flater stapelt zich op flater. Het liedjesspektakel lijkt door de omroep niet serieus te worden genomen“, oordeelt Nanninga vrijdag in De Telegraaf.

Nannina vond de show niet om aan te zien. “De gezapige show, die die naam al nauwelijks mocht hebben, leek nog het meest op een TROS muziekfeest met de 3JS in de hoofdrol. Maar het deed die rasmuzikanten geen recht. Yolanthes teksten waren niet om over naar huis te schrijven en de rol van de jury bleef zeer vaag.”

De juryleden waren te kritisch, vindt Nanninga. “De 3JS moesten het commentaar aanhoren zoals schooljongens naar de hoofdmeester luisteren. Tenenkrommend. En wat moesten ze dan met het jurycommentaar? Nou niks dus, want de TROS deed er zelf ook niks mee.”

Het is dat ik thuis op de boerderij in Zeeland geen klompen draag, anders waren ze nu toch echt gebroken.”

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen