Jeroen van der Boom mogelijk naar SBS 6

Foto: Roland J ReindersJeroen van der Boom is met SBS 6 in onderhandeling over de presentatie van het tv-programma Weekend Miljonairs. De spelshow keert mogelijk terug bij de zender. Dat heeft een woordvoerder van SBS bevestigd aan SBS Shownieuws. Volgens SBS vinden er op dit moment oriënterende gesprekken plaats met Van der Boom en is de zanger één van de gegadigden om in de voetsporen te treden van RTL-presentator Robert ten Brink, die Weekend Miljonairs jarenlang presenteerde.

Van der Boom gaf recentelijk aan dat hij open staat voor een vervolg op zijn tv-carrière. Vroeger presenteerde hij voor SBS programma’s als Explosief. “Ik heb een tijdje geleden gezegd dat ik het niet meer zo snel zou doen, maar als je nu ook weer bij The Voice zit, denk ik toch: misschien is het wel weer leuk. Ik zeg niet ‘nooit’. Ik sta er wel voor open.

De terugkeer van Weekend Miljonairs bij SBS 6 werd vorige week nog stellig ontkend door een woordvoerster. “Het bericht dat RTL Boulevard heeft gebracht omtrent Lotto Weekend Miljonairs, is niet juist“, liet een zegsvrouw weten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen