Nick & Simon zeiden twee keer ‘nee’ tegen The Voice

Foto: Roland J ReindersNick Schilder en Simon Keizer hebben twee keer nee gezegd tegen het aanbod van producent Talpa om zangtalenten te coachen in het RTL 4-programma The Voice of Holland. Uiteindelijk gingen ze toch overstag. “Pas toen John de Mol ons zelf het format uitlegde en voor ons duidelijk was dat wij naast jurylid ook de rol van coach kregen, hebben we ja gezegd. Daarvoor hebben we netjes twee keer bedankt voor de eer“, vertelt Simon in Televizier. “We hebben er geen spijt van gehad.

Nick heeft even getwijfeld. “Als het de soep in zou lopen, loop je daar als artiest ook schade door op. Het was een sprong in het diepe. Wij willen vooral als zangers gezien worden. Er wordt bij The Voice iets gevraagd van ons muzikaal talent. Bovendien konden wij ook zingen. We worden dagelijks aangesproken door mensen die het zo leuk vinden, dus uiteindelijk heeft de gok zeer goed uitgepakt.”

Simon schrok wel van alle reacties. “Beetje naïef misschien, maar ik ben zelf enorm geschrokken van de meningen die er over het programma en dus over ons zijn. Gelukkig krijg je daar heel snel een dikke huid van en went dat, maar dat had ik vooraf niet zo verwacht.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen