RTL 4 wil Beau van Erven Dorens terug

SBS 6-gezicht Beau van Erven Dorens is nog altijd welkom bij zijn oude werkgever RTL 4. Zenderbaas Erland Galjaard ziet hem graag overstappen. “Beau mag best terugkomen bij ons, de deur is niet dicht. Ik vind hem een heel talentvolle en onderscheidende presentator“, zegt hij in Weekend. “Wat hij bij ons zou kunnen doen? Boulevard denk ik niet, die tijd is geweest en daar zitten nu prima mensen, maar ik denk dat er voldoende sterke formats zijn voor Beau. Deal or no Deal deed hij geweldig.

De overstap van Beau van RTL naar SBS is volgens Galjaard geen succes. “Beau heeft een bepaalde sfeer en dat komt er nog niet uit bij SBS 6, maar hij kan zomaar ineens het goede format hebben”, zegt hij. “Er zou volgens mij nog een programma komen, De Wereld Van Beau, maar daar heb ik nooit meer wat van gehoord.

De laatste grote flop van Beau was ‘De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau’. “Wat betreft de zaterdagavondshow, er was denk ik geen andere presentator dan Paul de Leeuw die dat overeind had kunnen houden, want het was gewoon Mooi! Weer De Leeuw zonder Paul de Leeuw. Dat zijn andere programma’s zijn mislukt is misschien gewoon pech. Dat kan gebeuren als je nieuwe dingen probeert.

Wij hebben het geluk dat bijna al onze ideeën aanslaan, maar dat is een uitzondering; over een jaar kan dat weer heel anders zijn. SBS 6 zit nu in een periode dat alles mislukt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen