Victoria Koblenko terug in GTST

Victoria Koblenko komt terug in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice gaat wederom de rol van Isabella Kortenaer spelen. Dat vertelde Koblenko maandag in RTL Boulevard. Koblenko’s personage Isabella vluchtte in 2005 met haar dochter uit Meerdijk. “Ik ben terug omdat er een aanbod was dat ik niet kon weigeren“, zei de 29-jarige actrice in de showrubriek. “Het leek me bovendien verschrikkelijk om de rol waar ik jarenlang aan heb gewerkt door iemand anders te laten spelen.”

Volgens Koblenko hebben haar collega’s haar warm ontvangen. “Caroline de Bruijn was zo lief om met mijn favoriete lippenstift op de spiegel te schrijven: ‘Vicaatje, welkom terug’. Ik kan absoluut zeggen dat ik de acteurs en het warme bad, zoals Goede Tijden heel vaak wordt benoemd, ontzettend heb gemist. Dat is eigenlijk een ontzettend grote reden om even terug te keren.

Haar personage Isabella krijgt een spannende verhaallijn. “Er komt een nieuwe liefde, waarvan ik nog niet mag verklappen wie het gaat worden. Er wordt ook heel erg veel met Erik de Vogel gespeeld, waar ik me heel erg op heb verheugd. Isabella komt wel heel erg spannend en ze gaat ook heel erg spannend weg. Hoe lang het duurt, laat ik even in het midden.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen