Dancing on Ice al donderdag van start bij RTL 4

De tweede reeks van de ijsdansshow Dancing on Ice gaat al donderdag van start op RTL 4. Dat vertelde het Dancing on Ice-presentatieduo Martijn Krabbé en John Williams vanavond in RTL Boulevard. Op donderdag is een speciale uitzending van Dancing on Ice te zien, waarin er wordt gezocht naar de laatste, veertiende kandidaat voor de ijsshow. “We hebben nog één plek weg te geven tussen onze BN’ers die allemaal komen schaatsen.

Die plek hoeft niet per se te worden ingevuld door een bekende Nederlander. “De veertiende plek wordt in een fantastische auditie gehouden“, vertelt Martijn Krabbé. “Dat zal dus op donderdagavond gebeuren. Wat is nou het leuke? Het is natuurlijk fantastisch dat je bij dit soort programma’s als kijker kan beïnvloeden wat daar gebeurt, maar het is natuurlijk veel leuker om mee te doen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kijker. Het kan geen professional zijn. Het moet een hobbyschaatser zijn. Het niveau moet ongeveer gelijk zijn aan de deelnemers die we nu al hebben.

Iedereen die mee wil doen is donderdag vanaf 14.00 uur van harte welkom in Studio Baarn in Baarn. “Donderdagmiddag begint er een selectieprocedure. We moeten geheim houden hoe we dat precies gaan doen, want het is natuurlijk al moeilijk genoeg om daar echt de juiste persoon uit te halen. We gaan er vanuit dat daar honderden mensen staan. Iedereen is ook van harte welkom.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen