Chantal Janzen slaapt bij Peter Jan Rens

Foto: RTL

Chantal Janzen gaat voor haar nieuwe RTL 4-programma Chantal Blijft Slapen onder meer logeren bij Peter Jan Rens. Dat vertelt de presentatrice op Nu.nl. Rens wordt de eerste ‘gast’ in haar tv-show, waarin ze slaapt bij BN’ers. “Daarna ook bij Humberto Tan: ‘Is hij in het echt nou echt zo aardig?’ Al verwacht ik niet dat ik er in mijn programma achter kom dat hij niet aardig is. Ik wil ook niet het wiel opnieuw uitvinden. Ook slaap ik bij mijn Divorce-collega Dirk Zeelenberg“, zegt ze.

Janzen vindt het een leuk tv-idee. “Ik ben gewoon nieuwsgierig. Wat doen ze nou heel de dag? Ik ben een beetje op het idee gekomen door Filemon Wesselink, hij volgde mij een paar dagen voor zijn nieuwe programma.

Nu gaat ze zelf BN’ers volgen. “Het is waarnemen. Ik wil een vlieg op de muur zijn. Ik registreer, neem waar en spreek uit wat ik zie.

De kijker krijgt BN’ers zo op een heel andere manier te zien. “Ik wil graag weten hoe mensen veranderen als ze thuis zijn. Thuis zijn ze anders, dat kan toch niet anders? Hun camera gaat uit en de mijne gaat aan.

De tv-show begint in oktober.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen