Jeroen Pauw wil minstens twee jaar op late avond

Foto: Fred de Groot

Jeroen Pauw wil minstens twee jaar lang op de buis blijven met zijn nieuwe late night-show Pauw. Dat vertelt de VARA-presentator in een interview met Het Parool. Dagelijks alleen late night-tv maken is een zware klus, waar Pauw zich vanaf maandag aan gaat wagen. “Ik heb er even over nagedacht, want je moet het wel op zijn minst twee jaar doen, vind ik. Dus kun je al die dagen in je agenda doorstrepen“, zegt hij. “Maar ik ben getrouwd met mijn werk. Ik vind het ontzettend leuk.

Het grote verschil met Pauw & Witteman wordt dat Pauw dynamischer is. “Het kan zo zijn dat ik begin met één gast aan tafel en dat het er daarna drie worden. En de gasten die aan het begin aan tafel zitten hoeven aan het einde van de uitzending niet nog steeds aan tafel te zitten.

Een wensenlijstje qua gasten heeft hij niet. “Willem-Alexander en Máxima gaat niet gebeuren. En met P&W hebben we vaak genoeg Geert Wilders gevraagd, maar die heeft altijd nee gezegd. Ik vrees dat Wilders ook niet bij mij aan tafel wil zitten.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen