Gordon: ‘Nieuwe RTL 4-serie niet in gevaar’

De opnames van de nieuwe RTL 4-serie Waarheen, Waarvoor met Gerard Joling en Gordon zijn niet in gevaar. Dat zei Gordon vanochtend op Radio 538. Bij de laatste opnames kwam Gordon ten val, waarna een knieoperatie volgde. Daar herstelt hij nu van, waardoor opnames in Parijs zijn uitgesteld. “We hebben de reis naar Parijs kunnen verplaatsen naar eind augustus. De opnames zijn niet in gevaar, het opnameschema is aangepast en alles kan doorgaan verder.

Gordon heeft deze week nog tijd om te herstellen. “Het gaat hartstikke goed. Gerard en ik zingen vanmiddag ondertussen de titelsong in van Waarheen, Waarvoor.”

Hij baalde flink van de blessure. “Mijn hele wereld stortte in. We hebben een opnameschema die er echt niet om ligt. Vorig jaar zaten we een maand lang in een huis, maar nu hebben we acht reizen van vier dagen gepland met die ongelooflijk leuke oudjes.”

Daarvan zijn er nu twee opgenomen. “Ik heb de laatste opname ondanks alle pijn afgemaakt. Ik kon die mensen natuurlijk niet laten zitten, het programma moest gewoon af. Ik ben gewoon doorgegaan, maar vraag me niet hoe.”

Dat de serie gewoon afgemaakt kan worden, maakt Gordon gelukkig. “Ik ben heel blij, want het zag er van de week heel anders uit. Óf mijn kerel loopt weg, óf ik beland in het ziekenhuis, er is altijd wat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen