Yolanthe steelt show in Rechercheur Ria

Ellen Pieters is de hoofdrolspeelster in Rechercheur Ria, maar voor de aflevering van vanavond stond ze in de schaduw van een gastactrice: Yolanthe Sneijder-Cabau. Dat vertelt de actrice aan Televizier. De komst van Cabau maakte volgens Pieters het nodige los op de set. “Ik kwam de eerste dag binnen en er stond meteen een volledige cameraploeg bij de make-uptafel. Die was er natuurlijk voor Yolanthe, niet voor mij. En zo ging het de hele dag door“, aldus de actrice.

Cabau stal de show. “Overal waar zij was, was een lid van de crew. Ik kwam zelf niet echt bij haar in de buurt. Ik hoorde dat ze een reallifesoap had, ik denk dat het daarvoor was.”

Pieters zei eerder nog dat Cabau en haar crew haar een ‘dood-aan-de-mensheid-dag’ bezorgde. “Sommige mensen denken dat je dat ook wilt, dat je wilt hebben wat Yolanthe heeft. Die zien niet dat je aan het werk bent en liefde voor je vak hebt”, zei ze.

Rechercheur Ria moet in de aflevering van vanavond een moord in een villawijk oplossen. Cabau speelt één van de lokale huisvrouwen.

De uitzending begint om 20.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen