Patricia Paay ook volgend jaar in Holland’s Got Talent

Foto: RTLPatricia Paay is gevraagd om volgend jaar opnieuw naast Dan Karaty en Gordon plaats te nemen in de jury van Holland’s Got Talent, ondanks dat haar contract bij RTL 4 niet is verlengd. Dat vertelt de presentatrice in De Telegraaf. Paay heeft er wel oren naar. “Ik had niet durven dromen dat HGT ook dit jaar weer zo’n succes zou zijn. Ik vind het echt een van de leukste talentenjachten op televisie. Er is zoveel afwisseling. En nog zoveel talent. Daar staan wij alle drie van te kijken.”

Met Gordon en Karaty heeft Paay een enorme klik. “We zijn echt dikke vrienden. Ik denk dat je dat op televisie ook kunt zien. We gaan samen uit eten en naar feestjes. Ik moet alleen Gordon niet proberen te overtreffen. Hij is de grappigste en wil dat ook zijn. Dat kan hij ook, want Gordon komt overal mee weg.

Paay heeft gemengde gevoelens over het feit dat haar contract niet is verlengd. “Het voordeel is dat ik nu alle opdrachten kan aannemen. Natuurlijk is het niet leuk om te horen dat je contract stopt, maar het geeft ook vrijheid. Ik hoef niets te overleggen en kan alles aannemen. Een leuk programma is een leuk programma, de zender waarvoor je werkt maakt niet uit.”

Ooit hoopt Paay ingezet te worden als coach, net als bij The Voice. “Ik denk dat ik goed kan coachen. Weet je dat ik Rene Froger heb ontdekt samen met Adam? Hij was toen echt nog een kroegzangertje. Dus oog voor talent heb ik wel en met mijn ervaring kan ik ook mensen begeleiden.”

De finale van Holland’s Got Talent is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen