Patricia Paay haalt uit naar Albert Verlinde

Foto: RTLPatricia Paay vindt dat RTL Boulevard te veel om Albert Verlinde draait. Dat geeft de tv-diva aan in weekblad Privé. Paay vindt het zonde. “RTL Boulevard is de Wat-Vindt-Albert-Ervan-Show. Dat vind ik een beetje jammer. Ik vind het leuk om allerlei nieuwtjes te horen. In Amerika hebben ze Entertainment Tonight, dat is leuk. Ik vind Boulevard niet in balans. Kijk, je mag kritiek hebben en je moet kunnen zeggen wat je ervan vindt. Maar de ander moet zich kunnen verweren, dan is iedereen blij.

Dat hoor en wederhoor gaat Boulevard niet al te goed af, vindt Paay. “Dat gaat bij RTL Boulevard niet zo lekker. En dat is zonde.

Toen Paay bij RTL 4 kwam, werd afgesproken dat ze zo nu en dan zou aanschuiven in RTL Boulevard. “Maar als die me niet bellen, ben ik ook blij. Ik heb daar geen zin in, in dat gezeur. Het interesseert me helemaal niet.

Paay deed begin deze maand in De Telegraaf een open sollicitatie om de invaller van Winston Gerschtanowitz te worden, maar werd live op televisie vierkant uitgelachen door Verlinde.

Ze wil gewoon wat meer niveau. En dan denk ik inderdaad: dat niveau dat wij kennen van Patricia Paay, dat gaan wij nooit halen“, zei Verlinde, terwijl hij een foto toonde van Paays striptease.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen