Gigi Ravelli baalt van gemis acteeropleiding

Foto: EOGigi Ravelli baalt er van dat ze een studie communicatiewetenschap heeft gedaan, in plaats van een acteeropleiding. Dat vertelt de actrice, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, in dagblad Spits. De Larense had nu een andere keuze gemaakt. “Soms heb ik er wel spijt van dat ik het zo heb aangepakt. Misschien was ik wel veel eerder gaan acteren en had ik veel meer naam opgebouwd. Toen ik bij Goede Tijden begon, had ik geen idee wat er allemaal op me af kwam“, legt ze uit.

Meer acteerervaring had welkom geweest. “Ik miste gewoon vier basisjaren, ik was me nog helemaal aan het ontwikkelen als actrice. Voor mij is die serie eigenlijk mijn leerschool geweest. Op zich niet erg, maar op de toneelschool kun je tenminste nog een paar keer op je bek gaan zonder dat iedereen het ziet.”

Aan de andere kant is Ravelli blij dat ze ervoor heeft gekozen een ‘gewoon’ vak te leren. “Natuurlijk, acteren is ook een vak, maar wel met erg veel onzekerheid. Met een brede studie heb je veel meer kans op werk. En ik denk dat het ook wel goed is dat ik deze weg heb bewandeld. Uiteindelijk komt iedereen toch uit waar-ie moet zijn, daar geloof ik echt in.”

Ze heeft met haar achtergrond ook andere inzichten dan andere actrices, denkt ze zelf. “Ik ben bijvoorbeeld een stuk commerciëler, ik weet veel meer van marketing. Mijn scriptie ging bijvoorbeeld over het gebruik van beroemdheden om je product aan de man te brengen, dat is kennis die ik nu nog kan gebruiken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen