Paulien Cornelisse wordt soms aangezien voor man

Paulien Cornelisse, bekend van tv-programma’s als Tokidoki, wordt soms aangezien voor een man. Dat vertelt de tv-persoonlijkheid en schrijfster in het AD. Cornelisse is geen man, maar een vrouw. Toch is niet iedereen daarvan overtuigd. “Ik word nog altijd geregeld met meneer aangesproken. Geen probleem. Ik houd van mensen die niet gemakkelijk te plaatsen zijn. Jongensachtige meisjes, meisjesachtige jongens… Het is mooi als het spel niet volgens de regels wordt gespeeld.

Cornelisse is niet heel erg meisjesachtig. “Veel dingen die vrouwen doen, doe ik niet. Geen make-up in het dagelijkse leven. Wel als ik optreed en als ik straks op de foto moet. Dat voelt als verkleden, wat ik leuk vind.”

Toch vindt ze ook sommige vrouwendingen heel leuk. “Ik ben best goed in breien, ik brei met enige regelmaat knuffels voor mijn zoon. En ik kweek nu mijn eigen zuurdesem om zelf brood te maken.”

Ze heeft een zoon van 3 jaar oud. “Wij proberen thuis het woord ‘kut’ niet meer te gebruiken. In plaats daarvan pogen we nu ‘niet zo heel erg leuk’ te zeggen, maar daar slagen we niet altijd in.”

Het AD-interview met Paulien Cornelisse kunt u lezen via Blendle.

Foto: VPRO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen