Albert Verlinde staat elke dag op om 7.15 uur

Albert Verlinde, de baas van Stage Entertainment en de man onder wie RTL Boulevard nog een programma van betekenis was, staat elke dag op rond 7.15 uur. Soms iets eerder, soms iets later, maar altijd rond die tijd. Dat heeft hij gezegd in het programma Evers Staat Op op Radio 538. Verlinde is ondanks zijn 56-jarige leeftijd nog heel erg vitaal en daar hoort vroeg opstaan bij. Hoe laat? “Kwart over zeven, zo ongeveer. Dan ga ik meteen douchen, aankleden en dan met de hond het park in.”

Nu Verlinde weg is bij RTL Boulevard heeft hij veel meer tijd. Dat heeft onder meer geleid tot de ontwikkeling van een healthy lifestyle. “Ik ben sinds augustus zes kilo kwijt. Ik doe dat door een andere manier van leven: meer sporten en meer op je eten letten. Dan gaat het heel geleidelijk naar beneden. Het gaat de goede kant op.”

Zo drinkt Verlinde veel minder alcohol dan vroeger. “Als ik doordeweeks alleen thuis ben, doe ik geen glaasje wijn meer. Vroeger dacht ik: ik heb zo hard gewerkt, ik heb het welk verdiend. Nu doe ik dat niet meer.”

De showkenner eet nu allerlei gezonde dingen. “Ik heb heel veel energie. Ik eet nu yoghurt met granola en een sapje.”

Gisteren zat Verlinde ook nog in 5 Uur Live en ook daar kwam hij heel vitaal over. “Ik zit in een heel gelukkige fase. Ik hoop dat je dat ook aan me ziet.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen