Samantha Steenwijk zou presenteren ook leuk vinden

Samantha Steenwijk zou het ook heel leuk vinden om een tv-programma te presenteren. Dat heeft de zangeres, die vrijdagavond tweede werd in The Voice of Holland, gezegd in RTL Boulevard. Steenwijk deed mee aan The Voice omdat ze niet rond kan komen van het zingen en nog altijd werkt ze bij een cateringbedrijf. “Ik ben normaal. Ik wil niet zweven, maar gewoon met twee benen op de grond blijven. Er hoeven geen blauwe M&M’s op mijn kleedkamer. Gewoon lekker normaal.

Toch hoopt Steenwijk nu in elk geval váker te kunnen optreden. Of iets anders in de showbizz te doen. “Uiteindelijk hoop in dit circuit te blijven. Tv vind ik ook super leuk. Tv maken zou ik ook heel gaaf vinden. Misschien iets presenteren. Dat zijn wel ambities.”

De zangeres sprak RTL Boulevard aan op de teneur van het filmpje dat over haar gemaakt is. “Ik ben helemaal happy joh. Het is heel treurig neergezet, maar ik ben helemaal blij man. Als je als volkszangeres tweede wordt in een programma dat helemaal niet voor dat genre gemaakt is… Heel veel mensen waren sceptisch, maar ik ben toch nog mooi tweede geworden.”

Het is een unicum dat Steenwijk zo in haar eigen genre kon blijven. “Ik heb zo veel vrijheid gehad. Volgens mij vindt hij het zelf ook leuk, dat kan niet anders. Ik mocht echt heel veel dingen doen wat ik wilde. Daarom geeft het ook zo’n voldaan gevoel. Elk liedje dat op mijn lijstje stond, mocht ik zingen.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen