Douwe Bob debuteert als coach in The Voice Kids

Niemand minder dan Douwe Bob beleeft vanavond zijn debuut als coach in de RTL 4-hitshow The Voice Kids. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat er een vierde coach plaatsneemt de juniorversie van The Voice of Holland. Dat heeft de tv-zender laten weten. Douwe Bob zal, net als Ali B, Ilse Delange en Marco Borsato, alles op alles zetten om de beste jonge talenten in zijn team te krijgen. Zoals Douwe Bob zelf zegt: “Ik ben hier gekomen met één missie, en dat is winnen!

Met de komst van Douwe is de strijd tussen de coaches intenser dan ooit. Zo probeert Douwe Bob één van de kids te overtuigen om in zijn team te komen door voor te stellen haar de komende dagen naar school te brengen.

Ook springen de coaches het podium op om mee te zingen met ‘Hotel California’ en swingen zij uitbundig mee op een vertolking van het nummer ‘Faith’. Dit seizoen doet er ook een dochter van een bekend The Voice-gezicht mee.

Douwe Bob is van mening dat zijn leeftijd een kracht is bij het coachschap. Marco Borsato is echter niet bang voor de jonge zanger: “Ik mag dan misschien wat meer kaarsjes op de taart hebben, maar ik heb wat ook meer prijzen in de kast.

De presentatie is dit jaar wederom in handen van het bekende Voice-duo Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Jamai zal weer verschillende kinderen overvallen met een ticket voor de Blind Auditions.

‘The Voice Kids’ wordt geproduceerd door Talpa.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen