Ryanne van Dorst wist niet dat DWDD live is

Ryanne van Dorst wist niet dat De Wereld Draait Door een live-programma is toen ze maandagavond afreisde naar de talkshow van Matthijs van Nieuwkerk. Dat vertelde ze in de talkshow op NPO 1. Van Dorst zat aan tafel om te praten over haar nieuwe NPO 3-programma Holland!, maar was niet geheel op haar gemak. “Ik ben een beetje zenuwachtig, merk ik. Ik hoorde vlak voor de uitzending dat het live was. Dat wist ik nog helemaal niet. Dat vind ik eng“, zei ze tegen Van Nieuwkerk.

Op de vraag van Van Nieuwkerk of de opnames van haar reportageprogramma dan zo vaak overnieuw moesten, antwoordde ze: “Nee, maar nu kan niemand knippen meer. Maar laten we het doen.”

Even later liet Van Dorst zich ook nog uit over de ongelijkheid tussen man en vrouw als het gaat om salariëring. “Ik krijg ook niet zo veel als Tim Hofman voor hetzelfde programma, weet je wel. Ja, dat weet ik wel. In de wandelgangen hoor je wel eens wat“, beweerde ze.

Volgens Van Nieuwkerk kan ze dat helemaal niet weten. “De enige van wie het salaris bekend is, is de mijne“, grapte hij.

Van Dorst: “Het gaat ook niet om geld, het gaat om kwaliteit Matthijs.”

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen