Martijn Krabbé vindt Ella Bandita beste televisietalent

Martijn Krabbé, presentator van de grootste tv-hit van RTL 4: The Voice of Holland, vindt Ryanne van Dorst, ook wel bekend als Ella Bandita, het grootste televisietalent van dit moment. Dat laat hij weten op Twitter. Het compliment van Krabbé is best wat waard, omdat hij een van de succesvolste presentatoren van Nederland is. Zijn berichtje “Ella Bandita is absoluut fantastisch, presentatietalent nummer 1” is inmiddels dan ook aangekomen bij de opvallende presentatrice.

Van Dorst vindt het leuk dat Krabbé zo tegen haar aan kijkt. “Dank Martijn!“, laat ze weten op het sociale medium.

Met eigen programmaseries op televisie – momenteel is ze te zien met Holland! – is Van Dorst inmiddels een succesvolle bekende Nederlander geworden. Vorig jaar, in 2017, beleefde ze haar echte doorbraak.

Ze kijkt dan ook met veel plezier terug op het vorige jaar. “Afgelopen jaar gaat bij mij de boeken in als één van de meeste levendige en intense ever in de history en geschiedenis van Ryanne van Dorst. Als 2017 een mens was, dan zou ik er heel het jaar enorm geile seks mee gehad hebben, zonder pauzes en met een hoop blauwe plekken en extatische orgasmes als gevolg.

Foto: Nancy Andeweg, BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen