Frogers trappen vanavond RTL 4’s Groeten uit 19xx af

Natasja en René Froger en hun gezin staan vanavond centraal in de eerste aflevering van het nieuwe tv-programma Groeten uit 19xx, direct na Goede Tijden Slechte Tijden op RTL 4. Dat heeft de zender laten weten. RTL 4 mikt volop op nostalgie met na de Linda de Mol-show nu deze realityshow waarin bekende Nederlanders mét hun gezin terugkeren naar het jaar waarin zij twaalf jaar oud waren. “Geheel in stijl, dus ook met de kapsels en kleding uit die tijd“, aldus het station.

Van vrijdag tot zondagavond logeren ze in een huis dat dan ook helemaal is ingericht zoals in dat jaar. “Zonder de technologie en luxe van nu. Dus geen internet, smartphones en tablets.”

In de eerste aflevering gaat René Froger met Natasja en zijn vier kinderen terug naar 1972. In een auto uit dat jaar rijdt de familie letterlijk van de tegenwoordige tijd terug naar het verleden, met als enige hulpmiddel een wegenkaart uit dat jaar.

Een lang weekend verblijven zij in een huis dat volledig is aangekleed zoals in het jaar dat René twaalf was. “In de kleren uit dat jaar staan ze versteld van de inrichting, het tv-aanbod en het eten van begin jaren ‘70. Voor René een feest der herkenning, voor de kinderen een constante verwondering over het leven van de 12-jarige René Froger.”

Groeten uit 19xx, waarmee Kasper van Kooten zijn presentatiedebuut maakt, is om 20.30 uur te zien op RTL 4. Het programma komt oorspronkelijk uit België en was daar begin 2017 een ‘ongekend succes’, aldus de zender.

De gehele afleveringenlijst ziet er als volgt uit:

  • 10 januari: Groeten uit 1972 – familie Froger
  • 17 januari: Groeten uit 1984 – familie Ragas
  • 24 januari: Groeten uit 1980 – familie Van Moorsel
  • 31 januari: Groeten uit 1986 – familie Bauer
  • 7 Februari: Groeten uit 1973 – familie Smits
  • 14 februari: Groeten uit 1982 – familie De Munk
  • 21 februari: Groeten uit 1979 – Familie Jess-Luske

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen