Gordon wenst ook haatkijkers een mooie kerst

Wat was Gordon de afgelopen week weer boos. Eerst op kijkers die kritisch waren over het kijkersbedrog van RTL 4 rondom zijn nepshow Gordon Gaat Trouwen, daarna op Marc van der Linden van de Weekend. Gelukkig heeft de mannelijke evenknie van Wendy van Dijk – ook altijd boos op kijkers en de media – op deze eerste kerstdag een beetje rust gevonden. Hij wenst iedereen een mooie kerst, zelfs alle haatkijkers, en heel stiekem misschien ook Marc van der Linden wel.

Gordon deelt op zijn Facebook een vredelievende kerstboodschap. “Lieve mensen, een kerstwens voor jullie in liefde en licht. Ik wil jullie bedanken voor de steun van het afgelopen jaar en weet dat ik dat zonder jullie dit allemaal een stuk moeilijker had aangekund.

Met jullie doelt hij niet alleen op zijn fans, maar ook op de haatkijkers. “Ik wens jullie allemaal en zelfs de mensen die de afgelopen week zulke vreselijke dingen hebben gezegd over mij een warm liefdevol kerstfeest toe omringd door dierbare mensen.

Het was in alle opzichten een machtig mooi jaar en volgend jaar, mijn kroonjaar 50! Belooft nog gaver te worden dan ooit! Liefde, geluk en gezondheid voor jullie allemaal!”

“Liefs, Gordon.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen